Jah, tegemist on paljuski ka isikliku teemaga kuna minu mängijad jäeti või visati koondisest välja just seetõttu, et see tähendanuks mulle suuremat rahavoogu. See ei oleks aga isiklik kui ma oleksin kindel, et mu mängijad ei oleks koondise tasemega.
Kaal lendas sellepärast, et sa ei teinud nii nagu kokku leppisime. Vaatame kuidas järgmine hooaeg on. Väga hea, et sa tundsid, et pead pingutama. Kaal nagunii viimased mängud ei olnud enam rivistuses, sest teised said oma vormi korda. Sa arvad tõesti, et ma jätaks olulise mängija välja tähtsatest mängudest sellepärast, et mulle mitte prioriteetses kõrgliigas kellegi fännitulu 15k kärpida. Tule nüüd mees lõpuks mõistusele. Kui ma tahaksin võimu kuritarvitada siis ma hoiaks koondises Koppelit ja Noorsaart just for fun ju. Sinu eelmise aasta kindel koondisemees oli Zenker. Kui mul oleks midagi sinu vastu olnud oleks ka tema ju pidanud välja viskama. Mitu korda ma pean kordama, et ma ütlesin sulle kohe alguses, et Võsu saab mängida siis kui keegi väikestest äärtest pole vormis.
Võsu on multiskillist SÄ mitte VÄ, Kukots pole teda kordagi SÄ positsioonil proovinudki aga on kindel, et ta jääb nõrgaks.
Võsu on mänginud SÄ koha peal 3 korda minu käe all. Samuti olen sellel positsioonil proovinud Õlga. Ka Kaal oli nõrk sellel kohal meile olulises mängus. Võibolla kokkusattumus, aga see süvendas veelgi tõdemust, et vajame sä kohal korralikku kaitset, lauda, blokki.
Minu koondises on SÄ koha peal vaja minimaalselt sisekaitset 18, muidugi overall sisemised oskused loevad ka. Välistes oskustes ei või ka väga ühekülgne olla. Alla 18 sisekaitsega mehed saavad SÄ koha peal mängida ainult erandkorras.
Liigat ja koondist ei ole mõtet võrrelda, muidu sa siin ei nutaks oma fänniraha pärast. Koondises pole palga management nii oluline ja ma postitasin sulle tüüpe mida on võimalik treenida, mul on neid suht palju salvestatud, sest kunagi ei tea kes järmiseks vastu astub. Selle foorumis ja bb-mailis vingumise tulemus on sulle ju pigem negatiivne. Nüüd tekibki olukord kus ligilähedase taseme ja sama vormi korral pigem jätan sinu mängija mängust välja.
monoskillidega
Monoskill mehed on ühe skilli mehed, meil pole selliseid.
Kukots
Nimesid võiks ikka normaalset kirjutada, ma pole sul mingi klemm Sacks.