Ahojte,
vcera sme zdolali Rusov v ,,zapase sezony,, - doslova. Vyhrali sme
81:80. Rusi mali lepsiu kvalitu a ovela lepsie formy. Preto som aj dal vyssi pristup. Zahrali sme pomaly dnu aby som trochu zmiatol supera ak by chcel dat zonu alebo tipovat taktiku (verim, ze kazdy ked pozrie na nas kader, uzna, ze nasa sila je na obluku). Preto som zvonka umyselne nasadil najlepsich obrancov - aj na ukor formy a pod kosom hrali najlepsi strelci. Plus riskli sme 2:3 zonu, nie len preto aby sme ubranili podkos, ale aj kvoli tomu aby sme dominovali na doskokoch, co nam aj vyslo. Urcite vsetko nevyslo tak ako som chcel. K drame na konci sme prispeli nepriemenanim TH.
V skupine sme na druhom mieste, zatial bez prehry, o skore za Talianmi. Najblizsie nas caka Moldavsko, ktore je urcite neprijemeny super. Hlavne vzhladom na okolnosti a nasu pokazenu naladu. Potom nas cakaju Taliani, kde by vitaztvo bolo zazrakom najvysej kategorie
. Nasledne Holandania, s ktorymi nas bude zrejme cakat zapas o postup. Teoreticky by sme mohli postupit aj s 2 prehrami, ale uz teraz to vyzera, ze skore by hralo skor v nas neprospech. Holandania budu hrat este s Rusmi, co bude isto zaujimave.
Opat vas prosim o dodrzanie minut! Potrebujeme este lepsie formy. Samozrejme v pondelok drzte palce
Last edited by Ondy1990 at 12/12/2023 9:27:12 AM