BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > Σεζον 13

Σεζον 13

Set priority
Show messages by
This Post:
00
148802.182 in reply to 148802.181
Date: 9/11/2010 8:28:00 AM
Overall Posts Rated:
1717
3 αγωνιστικες πριν το τελος της κανονικης περιοδου και δεν βλεπω ιδιαιτερη κινηση στο φορουμ..
θα εστιασω στα δυο παιχνιδια που εχουν μεγαλυτερο βαθμολογικο ενδιαφερον..

Κυνηγοι-Αιζ:Αν κερδισουν οι κυνηγοι σημερα κλειδωνουν αυτοματα την 3 θεση αλλιως οι Αιζ μπαινουν γερα στο κολπο για την τριτη θεση..Εχουν την εδρα οι κυνηγοι αλλα εχουν καλυτερη ομαδα οι Αιζ..γι αυτο διπλο ευκολα ή δυσκολα..

Νικη-Σερρες:Μεγαλο ντερμπι αυτο..και οι δυο θελουν νικη για να απομακρυνθουν απο την τελευταια θεση αλλα και να πιασουν τα καμινια στην 5 θεση που παιζουν με τον Αγορ και λογικα θα χασουν..οι σερρες στο φιναλε δειχνουν καλο προσωπο οποτε πιστευω οτι μπορουν να παρουν το παιχνιδι..

Ηρακλης-Αριαναρα:Ο Ηρακλης δεν καιγεται και για την νικη αφου δυσκολα θα χασει την 3 θεση αντιθετα η αριαναρα θελει νικη για να πιασει την 5 θεση και να παλεψει για 4..δυσκολο παιχνιδι για προβλεψη..ενα μικρο προβαδισμα θα δωσω στους γηπεδουχους..

This Post:
00
148802.183 in reply to 148802.182
Date: 9/11/2010 11:25:08 AM
Overall Posts Rated:
2525
Θα συνφωνησω με τον Στεφανο!!Και στα 3 παιχνιδια που ανεφερες ειναι τα δυσκολα τις αγωνιστηκης που κρυβουν πολλα!!
Σχετικα με το δικο μου..θελω να πιστευω οτι ευκολα ή δυσκολα θα το καθαρισω...!!

From: MIKRO10

This Post:
00
148802.184 in reply to 148802.183
Date: 9/11/2010 4:14:49 PM
Overall Posts Rated:
2525
Τελικα τα ντερμπι εσπασαν καρδιες....
Ως αναφορα το δικο μου παιχνιδι, ηταν μια πολυ καλη αναμετρηση..και οι δυο ομαδες ειχαν τα ιδια ποσοστα...ενα μεγαλο μπραβο στο Αρη, δεν σου αξιζει η θεση που εχεις....σιγουρα ησουν για παραπανω!!

This Post:
00
148802.185 in reply to 148802.184
Date: 9/11/2010 4:47:40 PM
Overall Posts Rated:
1717
Συμφωνω οτι εγινε πολυ καλα παιχνιδια..οι Αιζ εχασαν απο τους κυνηγους και εχοντας μεγαλυτερη προσπαθεια..για μενα λογω της αμυνας που διαλεξαν να παιξουν..οι 2-3 ζωνη απλα δεν υπαρχει..η αριανα το παλεψε το παιχνιδι αλλα δεν τα καταφερε..τα πολλα λαθη απο το πρεσαρισμα του Ηρακλη επαιξαν σημαντικο ρολο..στο δικο μου παιχνιδι δεν περιμενα με τιποτα να με κοντραρουν οι πρωταθλητες..τουλαχιστον πηραμε την νικη εστω και δυσκολα..την ιδια δυσκολια ειχε και ο Αγορ με τα καμινια..στον ομιλο μας η πρωτη 4αδα ξεκαθαρισε σχεδον σιγουρα ενω στην ουρα θα γινει μαχη..στους απεναντι ειναι πιο μπερδεμενα τα πραγματα μιας και παιζονται πολλες θεσεις ακομα για την τελικη καταταξη..

This Post:
00
148802.186 in reply to 148802.185
Date: 9/11/2010 6:24:24 PM
Overall Posts Rated:
4141
Όντως τα παιχνίδια που αναφερθήκατε ήταν ενδιαφέροντα ντέρμπι, τώρα γιατί φοβήθηκε τα ψηλά γερόντια των Κυνηγών τόσο πολύ ο Αιζ και έπειξε 2-3 άμυνα, άγνωστο...Στο ντέρμπι των ομάδων στη ζώνη υποβιβασμού-που στην απέναντι μεριά μια χαρά θα τα πήγαιναν!-μίλησε η έδρα, πιστεύω ότι η Αριανάρα δεν έχει άσχημη ομάδα, δεν θα παίξει play-out, ο ομιλος μας θα χάσει αναγκάστικά τους Champions και οι απέναντι θα αλλάξουν άρδην πάλι! :-)

Στα δικά μου, δυσκολεύτηκα απίστευτα με Καμίνια και χρειάστηκε μια...επική ανατροπή στο τελευταίο δωδεκάλεπτο, αλλά τέλος καλό όλα καλα! Όπως είπε και ο Στέφανος, η κατάταξη από εδώ επικυρώθηκε, απέναντι έχει αγωνία ακόμα!

Το μεγαλύτερο ντέρμπι ήταν στην ΤV βέβαια, οι Σέρβοι μαμακίστηκαν στην τελευταία άμυνα και έχασαν, πιστεύω είχαν καλύτερη ομάδα...Αύριο με Αμερικάνους να δούμε τι θα κάνουν οι Τούρκοι, μόνο το πάθος που έχουν μπορεί να τους δώσει την κούπα, αν και ο Ντουράντ μπορεί να το πάρει μόνος του, τι παικταράς!

This Post:
00
148802.187 in reply to 148802.186
Date: 9/12/2010 6:13:25 AM
Overall Posts Rated:
7676
Καταρχην για να υπεραμυνθω του εαυτυο μου η ομαδα μου ηταν σε αρκετα κακη κατασταση στην φροντ λαιν για να παιξω κατι διαφορετικο οταν οι μονοι παικτες των Κυνηγων που ειχαν καλη κατασταση ηταν οι ψηλοι.Αν αναλογιστω και προηγουμενα παιχνιδια που ημουν 15-2ο ριμπαουντ πισω απο τους κυνηγους,η ζωνη εκανε τη δουλεια της.Απλα δεν κερδισαμε το παιχνιδι.Δεν ηταν ευκολο.Οι κυνηγοι φετος εχουν καλυτερη ομαδα απο μενα νομιζω,η τουλαχιστο νσε σχεση με το πως την διαχειριζομαι.Ηταν εξαιρετικο ματς,απο αυτα που ακομη και στο μπαζερ αφηνουν μια πικρη γευση,και απλα με εβγαλε απο τη σκεψη του να χτυπησω την 3η θεση.Μαλλον δεν θα το εκανα σε καθε περιπτωση καθως δεν ειχα τιποτα να κερδισω,αλλα τηλεοπτικο και αντιπ-αλου ματς σου στοιχοιζει οταν το χανεις.Τελοσπαντων η ζωη συνεχιζεται...

Στα αμειγως μπασκετικα,περιμενω σημερα τον Ντουραντ να σπασει καθε ρεκορ αν ειναι σε μια φυσιολογικη βραδια(χθες απλα δεν νοιστηκε να δωσει παραπανω γιατι κρατουσε δυναμεις.Ανοιξε την διαφορα και οταν ξαναπλησιασαν ξαναξεκινησε να παιρνει προσπαθειες..).

Οι Σερβοι εχουν την τυχη να εχουν ενα πλει μεικερ που οσο προβληματικος και αν ειναι,δειχνει στοιχεια που θυμιζουν Σαρας,και αυτο απο μονο του ειναι ικανο να τους κραταει στα παιχνιδια.Ειχαν σωστη κατευθυνση αλλα λιγο κανα σφυριγμα,λιγο ο κοσμος,λιγο οτι δεν μπορεις να παιρνεις παιχνιδια συνεχεια βαζοντας τους εστειλαν στον μικρο τελικο.Αναμενεται μεγαλο παιχνιδι σημερα αν και οι Αμερικανοι θα μπουν αφιονισμενοι...Αντε να δουμε

This Post:
00
148802.188 in reply to 148802.187
Date: 9/12/2010 7:40:58 AM
Overall Posts Rated:
1717
Σωστο το σκεπτικο σου..απλα δεν ειχαν πιεση στην περιφερεια και αυτο οδηγησε σε 31 ασσιστ και μονο 5 λαθη να κανουν..γι αυτο ειπα οτι δεν ηταν καλη η 2-3..με μ2μ σιγα μην ειχαν τοσες ασσιστ και εκαναν μονο τοσα λιγα λαθη..θα επαιρνα κανενα ριμπαουντ παρα πανω αλλα μεχρι εκει..αυτη ειναι η γνωμη μου μπορει να κανω και λαθος..

Οι Σερβοι εχθες επρεπε να το παρουν το παιχνιδι γιατι το αξιζαν 100%..επαιζαν εκτος εδρας με κοντρα διαιτησια και ηταν σε ολο το παιχνιδι μπροστα..λυγισαν οπως ηταν αναμενομενο στο τελος..καλοι οι Τουρκοι παιζουν με παθος τα δινουν ολα αλλα μεχρι εκει..Ελπιζω σημερα ο Ντουραντ και η παρεα του να παιξουν συμφωνα με τις δυνατοτητες τους και να καθαρισουν το παιχνιδι..

Υ.Σ.Ο Ντουραντ για μενα ειναι ανωτερος απο Λεμπρον και εχει τις προοπτικες να γινει καλυτερος και απο τον Κομπε..Καποιος θα μου πει οτι δεν παιζουν στις ιδιες θεσεις..μα πως δεν παιζουν αφου ο Ντουραντ παιζει απο 1-4!!!Πιο πληρης παιχτης απο αυτον αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει για μενα...

This Post:
00
148802.189 in reply to 148802.188
Date: 9/13/2010 4:42:11 AM
Overall Posts Rated:
4141
Χαλαρά πάτησαν τα αμερικανάκια τους τουρκαλάδες, με σούπερ Ντουράντ και πάλι! Σαν τον προηγούμενο τελικό το 2006 που μας είχαν σκίσει οι Ισπανοί, ο τελικός δεν είχε ενδιαφέρον μετά το ημίχρονο, αν και μάλλον είναι ανησυχητικό που τα πέμπτα των αμερικανών έκαναν περίπατο σε αυτό το Παγκόσμιο, ενώ στο προηγούμενο οι αστέρες τους την είχαν φάει από τους Ελληνάρες...

Στα δικά μας, τα Λιοντάρια μας αποχαιρέτησαν, εικονικός παίχτης πλέον με δείγμα ομάδας, άραγε ακολουθούν τα Καμίνια και η Δόξα???

This Post:
00
148802.190 in reply to 148802.189
Date: 9/14/2010 3:53:54 AM
Overall Posts Rated:
2525
Ηταν αναμενωμενο να κερδισουν οι Αμερικανοι, εγω παντος το χαρηκα , δεν ξερω για εσας!!Αυτος ο παιχτης ειναι αρχοντας μονος του πηρα την Τουρκια...
Για σημερα τα παιχνιδια δεν εχουν και ιδιαιτερο ενδιαφερον...ελπιζω σε μια νικη για την Αριαναρα γιατι ειναι ομαδα που πρεπει να αποφυγει τις περιπετιες και να μηνει στην κατηγορια...για αυτο τον λογο εχει ενδιαφερον και το παιχνιδι των Λιονταριων...

This Post:
00
148802.191 in reply to 148802.190
Date: 9/14/2010 5:12:14 AM
Overall Posts Rated:
1717
Καλα και εγω το χαρηκα παρα πολυ..ειπαμε να τους σφυριξουν λιγο εδρα αλλα με την Σερβια το παρακαναν..
Για σημερα βλεπω κ αλλα παιχνιδια που εχουν βαθμολογικο ενδιαφερον..Αρχικα εχουμε το ντερμπι των απεναντι..Στοουν-νταντι..Ουσιαστικα κρινεται η πρωτη θεση σημερα αφου την τελευταια αγωνιστικη δεν μπορει να αλλαξει κατι με τα παιχνιδια που εχουν και οι δυο..Θα παω με την εδρα..πιστευω οτι οι στοουν ειναι το φαβορι αν και εφοσον κατεβουν πληρεις..επισης μεγαλη σημασια εχει το παιχνιδι των σερρων με τα καμινια αφου με νικη των σερρων και τα υπολοιπα παιχνιδια ερθουν φυσιολογικα εχουμε τριπλη ισοβαθμια(5η,6η,7η θεση)και θα γινει σφαγη την τελευταια αγωνιστικη εκει..Νομιζω οι σερρες μεσα στην εδρα τους δεν το χανουν το παιχνιδι..τωρα για την αριαναρα ειναι λιγο μπερδεμενα τα πραγματα γιατι σιγουρα θελει νικη,να χασουν τα λιονταρια που παιζουν με την στανη(δυο εικονικοι χρηστες)αρα δεν ξερουμε τι προκειται να συμβει εκει,αλλα και να καλυψουν την διαφορα ποντων σε περιπτωση ισοβαθμιας..

This Post:
00
148802.192 in reply to 148802.191
Date: 9/19/2010 6:06:59 AM
Overall Posts Rated:
2525
Και τωρα ξεκινανε τα play-off...αν και ειναι σχετικα ευκολες οι προβλεψεις, τουλαχιστον για τον δικο μου ομιλο, δεν συμενη οτι δεν μπορει να γινουν και εκπληξεις!Δεν αναφερομαι στoυς αγωνες υποβιβασμου γιατι οι απεναντη εχουν ευκολο ρολο απεναντι σε εικονικους παιχτες...
Αν και δεν τελειωσε ακομα η σεζον θα κανω ενα απολογισμο..
Σαν πρωτη χρονια στην ΙΙΙ κατηγορια πιστευω οτι τα πηγα σχετικα καλα,εκλεισε η χρονια κατακτωντας ευκολα την 3 θεση σε εναν ευκολο ομιλο(ειμαι τυχερος σε αυτο το κομματι)...
Τελικα η Αριαναρα καταφερε εστω και στην τελευταια αγωνιστικη να σωσει την παρτηδα...ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ
Ως αναφορα τους απεναντη , δεν νομιζω να υπηρξε καμια αλλαγη σε σχεση με περσυ....Μια προβλεψει τελικου...
Μετα απο μια πολυ δυνατη αναμετρηση πιστευω οτι οι Αστεριες θα πανε στον τελικο για να αντιμετωπισουν τους Στοουν...
Παντα μου αρεσουν οι εκπληξεις και για αυτο τον λογο δινω αυτο το ζευγαρι και θεωρω οτι φετος θα ειναι Πρωταθλητης οοοοοοοοοο ........ ΑΣΤΕΡΙΕΣ!!

Ο Στοουν δεν πιστευω οτι ειναι ετοιμος για να ξαναγυρισει στην ΙΙ κατηγορια...Ο Αγορ πιστευω οτι απο το αηητητο που ειχε για πολυ καιρο του εκανε κακο...Τωρα πλεον ειναι καθαρα σκακι...στρατηγικη και καλο στησημο της ομαδας!!
Ακουω την αποψη σας...

Advertisement