Masz zacięcie, to bardzo dobrze, ale dajesz się wpychać w maliny. Odpowiadając każdemu na jego pytanie analitycznie dajesz im od razu pretekst do zadawania kolejnych pytań, i zapominasz czasami, że twój pomysł jest przeciwko betonom ze starego układu, którzy na każdą kontrowersję stawiają STANOWCZE WETO !!! Dlatego nie dawaj się rolować i wpychać w maliny, bo oni liczą na udowodnienie ci niekompetencji w pewnych obszarach, a ty to łykasz jak młody pelikan który rzuca się z pełnymi odpowiedziami na każde nawet głupie pytanie w nadziei, że uda ci się konstruktywnie odpowiedzieć i zadowolić odbiorcę. Mój drogi przyjacielu. Powiedziałeś wszystko co miałeś powiedzieć. Twoja koncepcja jest słuszna i poparta przez pewnych managerów z PLK, II lig oraz wielu z IV i V. Teraz już twoja rola się kończy. Poczekaj teraz na to co oni zrobią ci co ci zarzucają, że twój pomysł jest bez sensu. Co wymyślą lepszego, skoro nic się nie zmieniło. Nie dawaj im pretekstu do gnojenia cię. Ty już wszystko powiedziałeś. Poczekaj na to co powie beton. Nie podniecaj się teraz...Zrobiłeś swoje i teraz czekaj cierpliwie. Jak trzeba to powiedz jednemu aby przestał truć ci dupsko, innemu aby spadał, bo napisałeś co masz do powiedzenia w pewnych tematach i zobaczymy co oni zrobią? Nie daj się wpychać w maliny, bo skostniały beton jest twardy, ty się kujesz a oni się cieszą. Jak masz z kimś problem pomogę ci powiedzieć w twoim imieniu co mam do powiedzenia, bo znowu zrobiła się rozpierducha merytoryczna, którą ciśnie stary beton żyjący w samozadowoleniu. Jak trzeba poprę cię i teraz sobie poobserwuję sabotażystów tego wątku...i generalnie w poważaniu mam co sobie o mnie myślą. Przyszedł czas na zmiany, więc albo je akceptują albo niech spadają z tego wątku i liczą, ze są w większości, gdzie niebawem się okrutnie pomylą. Pozdrawiam cię mój drogi przyjacielu i oczywiście masz moje poparcie...
P.S. Oczywiście nie musiałem pisać tego ostatniego zdania, bo jest oczywiste.