BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > NT III

NT III (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
196358.182 in reply to 196358.181
Date: 11/9/2011 11:26:00 AM
Overall Posts Rated:
22452245
starosta daj stani na loptu ...

ajde pliz ovo ne vodi nigdje...

stani bar ti ....

ak ti staneš možda i ostali prestanu...

jer stvarno ovo ne vodi nigdje samo u ponor...

umjesto da budemo ujedinjeni mi se prepucavamo..

pusti neka svako svoje misli mi znamo da delamo pošteno i da se tudimo..

i da smo tu da saslušamo svaki savjet..bez obzira od koga došao..

bar sam ja takav...a znam i za ray-a i tebe ...da bute saslušali sve....

zato plizz zakopajmo ratne sjekire i krenimo u pripremu utakmice sa Ukrainom...

a ne u daljnje prepucavanje..::))

može

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
Message deleted
This Post:
00
196358.184 in reply to 196358.180
Date: 11/9/2011 11:30:09 AM
Overall Posts Rated:
10361036

prvo starosta jadna ti manistra.....stvarno si me razocara( ....n

ti mene nisi, skroz si mi dobar lik ;)

This Post:
00
196358.185 in reply to 196358.184
Date: 11/9/2011 11:35:28 AM
Overall Posts Rated:
10361036
usput, bas me zanima ko je savjetova styxa da onu bitnu utakmicu stavi fatura na krilo..
pogodit cu ko, posto se to kasnije uopce nije spomenilo

naravno, gore su moje dosadašnje greške nego kad je neko od vas zaboravlja postavit ekipu. to bi se popratilo sa osmijehom, a mene se napada.. a zasto? znamo zasto..

Last edited by Starosta (NT coach) at 11/9/2011 11:58:00 AM

This Post:
22
196358.186 in reply to 196358.176
Date: 11/9/2011 11:52:53 AM
Overall Posts Rated:
10361036

kukate da nemamo centra sa skokom i un. obranom, a onda kad izbornik napiše što treba dizati kojem igraču meni kod težaka napiše staminu.

ona je u repki najsporedniji skil. ako jednom šteka stamina ulazi rezerva i točka. treba nam unutrašnja obrana, moramo imati barem dvojicu s ocjenom 18 pa makar i bez sekundaraca. to je prioritet, a ne stamina.

tu je također i žakula koji može pomoć na obe centarske pozicije, čeka se zelena njegove obrane

u vezi centara nemam šta puno reć, svi su tu negdi, li la, igra uvik onaj koji ima bolju formu, težak je najbolji među njima.
mislim da tu dosta zaostajemo za jačim reprezentacijama, skok i obrana su nam velik problem.

polovanec i čaleta pokrivaju tu poziciju, 2 slična igrača, dobro je da se digne bilo koji skill, al glasam za malo dometa, skoka i obe obrane
krilni centar:
već sam spomenija neki dan da se čeka verbićevo dizanje dometa, iza toga unutarnje obrane i skoka, a naravno da bi veselila zelena stamine
troskot mora dignit unutarnji sut, tu malo zaostaje, a s još jednom obranom bi posta naš najjači defenzivac na visokim pozicijama. posli toga bi dobro došlo još skok šuta
centar:
težak siguran na petici, tu se uskoro očekuje zelena kod unutarnje obrane, također priželjkujem da se ulaz popravi. a ka i svaki pravi centar težak ima problema sa izdržljivošću i bacanjima
žakula (može pomoć i na kc) mora dignit tu jednu unutarnju obranu, na tome se momentalno radi, onda može imat prednost pred centrima koji imaju lošije sekundarce (petroša)

tako je kuki ispričavam sam šta sam zanemarija tu obranu kod visokih igrača. nadam se da mi nećete zamjerit, nekako sam skroz zaboravija na to

This Post:
00
196358.187 in reply to 196358.185
Date: 11/9/2011 12:26:39 PM
Overall Posts Rated:
192192
usput, bas me zanima ko je savjetova styxa da onu bitnu utakmicu stavi fatura na krilo..
pogodit cu ko, posto se to kasnije uopce nije spomenilo

naravno, gore su moje dosadašnje greške nego kad je neko od vas zaboravlja postavit ekipu. to bi se popratilo sa osmijehom, a mene se napada.. a zasto? jer nisam jedan od VAS

a bas cu vas sve odvest na večeru kad dođem u zg, želim i ja bit jedan od vas, nendodirljiv pa makar stavija curku na krilo i napa unutarnjim sutom hehehhe

dosad sam se u svim ovim prepucavanjima držao po strani jer me to previše ne zanima, a i nitko me nije spominjao do sada. ali sad kad već jesi da ti odgovorim. nitko me nije savjetovao ni za tu utakmicu, a ni za bilo koju drugu. ja nisam imao nikakav stručni stožer. da li je postavljanje Fatura na krilo za utakmicu sa Češkom (15704) bilo greška ili nije o tom bi se moglo raspravljati. Fatur je i kolo prije protiv Slovačke (15651) bio na krilu i odigrao je sasvim u redu. a protiv čeha ga je ubio PF (8189968) sa upola manjom plaćom. znam da plaća nije jedino mjerilo ali nekakvo ipak je. moje je mišljenje da su tu utakmicu izgubili bekovi koji su zajedno imali šut 5/28, trice 0/10. jest da je taktika bila LI i da sva ta četiri beka imaju na IS-u zbroj skilova za neki mediocre ali to su bili najbolji igrači sa tom formom u tom trenutku.

nego, možeš li molim te nabrojati tu sedmoricu koju spominješ. jer jedini iz ZG smo Kejsi i ja (od sedmorice nedodirljivih za koje mislim da želiš odvesti na večeru), a on i pogotovo ja se nismo mješali puno u ove rasprave pa me zanima koji su to još da ih upoznam.

p.s. sorry ako sam se, ovakav umišljen kakav već jesam, sam ubrojao među prozvane ;)

This Post:
00
196358.188 in reply to 196358.187
Date: 11/9/2011 12:30:55 PM
Overall Posts Rated:
22452245
pa valjda mene misli izvesti na večeru ..ja sam iz zagreba::))

prvoligaš jesam ..pa sam s time i nedodirljiv::))hehe

a i dobar sam si sa njim..bar se nadam::))

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
This Post:
00
196358.189 in reply to 196358.188
Date: 11/9/2011 12:32:49 PM
Overall Posts Rated:
192192
ako je i tebe pribrojao to je tri. fale mi još četvorica...

This Post:
00
196358.190 in reply to 196358.187
Date: 11/9/2011 12:38:22 PM
Overall Posts Rated:
10361036
ma ne, zajebajem se ja u vezi toga, ako se oni mogu sprdat sa mnom, valjda je to i meni dopušteno

drago mi je da si sam odlučija za fatura, al zamisli da ja nešto slično napravim, obisili bi me tebi nisu toliko zamjerili

branim se kako mogu, naravno da nekad neću bit u pravu, nije lako kad si dežurni krivac za sve šta se događa (ibra oprosti ako je južina u šibeniku, nisam za to kriv ipak)

al i sam vidis sta mi kuki piše, da nisam nigdi spomenija obranu (i skok) nego da mu govorim da je stamina najvažnija.
ako je to jedina stvar koju sam dobro odradija u mandatu, zamolija da se svim visokim igračima digne obrana, i to mi je osporavano
šta uopće reć na to?

This Post:
00
196358.191 in reply to 196358.190
Date: 11/9/2011 1:41:58 PM
Overall Posts Rated:
222222
Mislim da se moras malo opustiti, ovo je samo igra. Ja opcenito mislim da imas zasad ok mandat i nije da njurgam puno... Opcenito mi je zao sto se ove sezone nisam dovoljno aktivirao oko svega toga al nemam vremena i volje za bazer kao nekada.

Ovi nekakvi problemi sa obranom centara nisu tvoja krivica niti iko krivi tebe. Isto tako neke druge rupe u rosteru nisu tvoja krivica :)
Kritiku definitivno ne prihvacas dobro, pa nakon tjedan dana si radi par postova skoro odustao od mandata :))

This Post:
00
196358.192 in reply to 196358.191
Date: 11/9/2011 3:21:27 PM
Overall Posts Rated:
10361036
pa cujes, tako triba, moraju se malo uznemirit duhovi, jedino se tako može postić nešto!
sad sam bar uvjeren da će se ovi manageri koji imaju centre dignit tu prijeko potrebnu obranu, a galebovi unutarnji sut a nadam se da će i verbić napokon počet sklupljat zelene nakon duge pauze ;)

samo borba, za hrvatsku!
sve ovo je više nego pozitivno, i ništa loše iz ovih rasprava ne može ispast

žaj mi je ako sam malo bija bezobrazan, al napokon sam postiga da se iskusni manageri jave i da pomognu oko reprezentacije. svaka čast, skupa smo jači
jedino sam ih tako moga trgnit, sve je bilo previše letargično

sad sam napokon zadovoljan, i napokon iman dobar osjećaj oko rada reprezentacije!

Advertisement