Φίλε μου,
Καλημέρα πρώτα απ' όλα και καλή εξεταστική. Ο παίκτης μου ήταν στις πρώτες σας επιλογές (και σένα και του tzilardino). Δεν με ενδιαφερει αν είναι χειρότερος ή καλύτερος, για να μην παίζει μάλλον είναι χειρότερος. Δεν μου αρέσει όμως να δεσμεύω χρήμα (για εκπληκτικό γυμναστή εννοώ) προσπαθώντας να βελτιώσω τον παίκτη μου και μάλιστα σε μια θέση προπόνησης, με βάση αυτά που εσείς μου λέγατε πέρσι και φέτος ο παίκτης μου να είναι εκτός από την αρχή, ούτε καν ρεζέρβα. Θεωρητικά, λοιπόν 2 ενδεχόμενα παίζουν.
1) Ή βλέπατε ότι ο παίκτης μου είναι πίσω και απλά μου λέγατε μπούρδες για να έχετε ένα πιθανό καλό μπακ απ (δεν με ενδιαφέρει πάντως κάτι τέτοιο ειλικρινά), πράγμα που δεν το πιστεύω.
2) Οι άλλοι υποψήφιοι είχαν γυμναστή ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΑΣΗΣ και ξεπέρασαν τον δικό μου στην προπόνηση, πράγμα όμως και αυτό ΑΠΙΘΑΝΟ.
Με ωριμότητα και νηφαλιότητα περιμένω τη δική σου εξήγηση.
Υ.Γ. Όπως έγραψα και παραπάνω (επειδή μπορεί να μου πεις για την χάλια αγωνιστική του κατάσταση και θα έχεις δίκιο) ο παίκτης μου είχε καλή κατάσταση στην αρχή, όταν περίμενα να παίξει ίσως κάποια παιχνίδια στην Εθνική, αλλά μετα βλέποντας ότι δεν επρόκειτο αυτό να γίνει τον έβαλα να παίζει περισσότερο, γιατί τον χρειάζομαι και δεν έχω τόσες λύσεις.
Ούτε εγώ, ούτε ο Λαμιώτης υπονοούμε αδικίες, συνωμοσίες, ραδιουργίες κτλ. Αλλά θεωρούμε ότι έπρεπε να τύχουμε περισσότερου σεβασμού και όχι να πεταχτούμε στην ανυποληψία, επειδή έτυχε τελικά οι παίκτες μας να μην πιάσουν, για διάφορους λόγους, τα επίπεδα για Εθνική. Συγγνώμη, αλλά, όταν λες ότι είσαι προπονητής ή βοηθός προπονητή, ασχολείσαι περισσότερο με όλους και όχι ΜΌΝΟ με αυτούς που έχουν παίκτες που παίζουν στο δυναμικό της Εθνικής. Είναι άδικο για τον κόπο μας, το χρήμα που ξοδέψαμε, την μη βελτίωση της υπόλοιπης μας ομάδος (αφού προπονούσαμε μονή θέση τόσο καιρό) να έχουμε μια τέτοια στάση. Ειλικρινά και μένα με ενόχλησε, αλλά δεν ήθελα να κάνω θέμα. Μιας όμως και υπάρχουν και άλλοι χρήστες που εχουν το ίδιο παράπονο, σας ενημερώνω ότι εδώ κινηθήκατε τελείως λανθασμένα.