Taky mám nápad. Co rozeslat si poštou nějakou šifru a celé příspěvky psát zašifrované nebo možná by stačila i morseovka? To bychom nemuseli psát někde do pralesa a ani na externí. :)
Teď ale vážně.
Opravdu nechápu u některých myšlenkové pochody. Nechtějí externí, ale psát to v heslech a nebo někde do pralesní ligy, kde člověk musí na X kliků, tak to nevadí, ale na externí, kde se člověk dostane hned, tak to je problém.
Určitě nejsem pro, aby se tu psala a rozebírala do detailu sestava, protože jak tu psal někdo výše, tak každý trenér NT co to myslí aspoň trochu vážně sleduje fórum soupeře a před zápasem si ho pročte. Takže pokud tohle chcete zachovat, tak pak jsem pro externí, ale nevymýšlet takové blbosti. Možná ze začátku budou fungovat, jelikož budou mít všichni snahu ukázat, že to je lepší než, ale po pár týdnech to opadne a bude to na stejné úrovni jako externí nebo dokonce ještě horší.
Tipovačku bych volil určitě nějakou jednoduchou, kde člověk nemusí až tak sledovat dění kolem a ještě zkoumat a analyzovat hráče. Kdyby tohle chtěl dělat, tak kandiduje na trenéra. Podle mě stačí výsledek + 2-3 jednoduché otázky.