glazbeni ukusi su različiti, i o njima se ne raspravlja... svoje mišljenje o dotičnim izvodjačima zadrži za sebe, i nemoj na osnovu toga dijeliti kazne...druga bi stvar bila da je postavljen link sa nacionalističkom pjesmom, onda bi imao materijala za kaznu, i to pod uvjetom da netko od drugih usera prijavi taj post...
glazbeni ukusi su različiti, i o njima se ne raspravlja... svoje mišljenje o dotičnim izvodjačima zadrži za sebe, i nemoj na osnovu toga dijeliti kazne...druga bi stvar bila da je postavljen link sa nacionalističkom pjesmom, onda bi imao materijala za kaznu, i to pod uvjetom da netko od drugih usera prijavi taj post...Ti slobodno prijavi moj postupak na appeals@buzzerbeater.com a ja ću im prevesti tekst pjesme 'Ćuti, ćuti Mujo' i reći da je insinuirano da jedan Srbin, samo zato što je Srbin, sluša tu glazbu... I ne dijelim kaznu zbog glazbe, Marotta je nedavno jasno pokazao što misli o kolegi Srbinu kad mu je rekao da ide u Srbiju, a onda je sad sasvim slučajno našao provocirati drugog Srbina... Inače on, Marotta, sluša Baju Malog Knindžu, ma da...
Mozda zato sto je doticni srbin odogovrio kako je odgovorio na post sa pjesmom Majaba - Bosna, zar nije provociranje ako na taj komentar dobije odgovor da propagira nacionalizam sa tim (u pjesmi se ni jednim njenim djelom ne propagira nacionalizam)??? Na sta on odgovara pitanjem "trebam slusati Baju Malog Kindzeta"??? Zar neko ko je patriota mora istovremeno biti i nacionalista, zar to nije direktno vrijedjanje, i da je provokator ne znaci da je nacionalista bar je takvo moje misljanje.Kao odgovor na tvoj komentar prije navest cu ti da imam prijatelja iz Hrvatske, tacnije iz Nasica blizu Osijeka, katolik, koji redovno slusa Baju Malog Kindzeta, da imam prijatelja iz Bugojna, musliman, koji isto tako slusa Baju Malog Kindzeta, pa zasto nebi i neki forumas ovdje slusao tu muziku, ne kazem da slusa.
A zaboravili ste da je zabranjeno diskutovati o odlukama GM-a preko foruma, tako da bi ja i vas malo o'ladio.Vi ste samo mali klonovi..ps. Player02 imas izvinjenje.