Igyekszem mindenre válaszolni
- Ha te is így csináltad, min vitatkozunk? Nyilván vannak szerencsésebbek, velük könnyebb, nem is róluk beszéltem, hanem azokról, akik az elején minden pénzt játékosba, meg edzőbe ölnek, aztán csodálkoznak, hogy se eredmény, se pénz.
- Azért nem jelentkeztem a mentorprogramba, mert egyrészt nem érdekel annyira, másrészt nincs rá annyi időm. Nem a mentorprogramot kritizáltam, hanem azt, hogy ha jelentkezik egy újonc, két hetes csapattal, hogy nevelne, talán el lehetne neki mondani, hogy ésszel tegye. Lehet, akkor nem fordulnának elő olyanok, mint amit írtál, hogy abbahagyja, ugyanis aki vár két szezont, hogy nevelhessen, az nagy valószínűség szerint nem fogja abbahagyni.
- Nem néztem meg a többi évfolyamot. Most jött fel a téma, most néztem meg. Se kedvem, se időm arra, hogy végignézzem 8 szezon válogatottjait, kikeresve akkori gazdáikat az átigazolási történetekből. Ha neked erre van energiád, nyugodtan írd össze és rakd be ide, aztán majd megbeszéljük. Hozzáteszem, eddig még egyetlen válogatott közeli emberke sem vette még annyira sem a fáradtságot, mint én, csak puffogtatják a hülyeségeiket, hogy ha újoncok nem nevelnek, akkor nincs válogatott, holott kb 10 perc utánajárással kiderül, hogy ez nem igaz.
- Nem hiszem, hogy én szartam a spanyolviaszt, de ha ti ezekkel a dolgokkal ugyanúgy tisztában vagytok, mint én, akkor miért sírtok? Tudjátok, mit kéne tenni, mégsem úgy csináljátok.
No de látom, a stáb megint személyes támadásnak fogja fel, ha valakinek más véleménye van, úgyhogy itt le is zárom részemről a témát, készséggel elismerem, hogy ti sokkal jobban tudjátok és remekül megy minden, csak így tovább.