Wybacz, ale to jest Twoja wersja "obiektywizmu". Trudno z taka polemizować, bo odbierasz świat inaczej. Dla mnie jest to jedna z kilku najważniejszych postaci w kadrze i robiąc podsumowania nie przemilczę oceny 20,5 w kadrze młodzieżowej Polski, rekordu bloków, czy też ogólnie statów lepszych od innych zawodników... wiesz też mam nadzieję doskonale, że w żadnej z ekip raczej nie ma takiego zawodnika - tak trudnego do wkomponowania w skład. Jest to jedno z większych wyzwań jeśli chodzi o prowadzenie kadry w tym sezonie. Wyzwań, które mogą zadecydować o wyniku lub jego braku. Tylko dwóch zawodników gra tyle minut w kadrze, więc wybacz, ale siłą rzeczy im też poświęcam więcej miejsca niż komuś, kto gra 10 minut i nie decyduje w danym meczu w aż tak dużym stopniu o wyniku.
Jednak podsumowanie jak może zauważyłeś robię pisząc o KAŻDYM zawodniku. OBIEKTYWNIE oceń, czy pisząc indywidualne oceny poświęciłem więcej miejsca KK niż innym. Mam nadzieję, że ten obiektywizm w tym akurat aspekcie nie zmieni się w Twoje subiektywne odczucie:) Przeczytaj poprzednią relację - rozpoczyna się peanem na cześć Ksiazkiewicza. Moja ocena gry Królaka .... wybacz, ale to jest MOJA ocena - Twoja może być inna, ale uszanuj prawo selekcjonera, który oglądając mecz na żywo ma prawo wyrazić SWOJĄ opinię, a nie skopiować Twoją:)
Kwestię ilości punktów zdobywanych z danej pozycji przy LI przemilczę... hmmm... albo nie, bo wprowadzasz w błąd, a to mi się w tym wątku akurat nie podoba.
Punkty centra HK - najlepszego zawodnika rywali (
(27778165) ) - 40 minut gry - 4 punkty
Punkty PG HK -
(27778165) - 40 minut gry - 16 punktów + 7 asyst, 1 strata, 3 przechwyty
Szkoda, że nie podałeś tych statystyk... fakt, że przy strefie nie można w taki bezpośredni sposób rozdzielać odpowiedzialności, ale to też zrobiłeś pisząc o statystyce na 100 rzutów.
Pozdrawiam
POLSKA U21: złoto ME (sezon 26), brąz MŚ (sezon 27), złoto PP (sezon 25)