Gledao sam sa svicarskom i utakmica teski kaos. Mi smo se raspali u trecoj i nrkim.cudom u cetvrtoj se vratili i ako smo.gubili 5 razlike zadnju min. Ikovic zabija tricu i to prvu nasu tricu na tekmi. Onda u prvom produzetku isto gubimo u jednom trenutku i 8 gdje velim ma gotovo je. Opet nekim cudom se vracamo kosem kolumbica gdje je engine poludio jer je on sam sebi asistirao haha. Ovu utakmicu nas je bas sreca pomazila sto se ne moze bas reci za nokaut zdrijeb.
Dolaze nam nezgodni nizozemci. Sad sta ce oni odlucit, hoce normal il trgat ne znam. Ako trgaju i produ nemaju sanse. S normal imaju. Krizamo se sa cesima i estoncima. Estonija je pritajeni favkrit bez obzira sto imaju 1 poraz. Cesi sce ic na sve ili nista i mogli bi zakomplicirat tu tekmu maksimalno jer su i oni jako dobro sklepani. Zadnje kolo su igrali medusobno isto kod estonaca uz jednak trud. Estonci dobili 20 razlike.
Mi smo dobri. Tako da uz dobru formu i jos par skilova, mozemo dogurat daleko. Tako da drzimo fige da nam se i jos malo posreci