@Szulkin ;) Wczoraj dopiero skończyły się mecze U-21, więc nie mogłem wcześniej ;)
Na początku małe sprostowanie. Ogólnie z meczami U-21 było wielkie zamieszanie i mam nadzieję, że to się już nie powtórzy.Trochę były pokręcone wasze typy jeśli chodzi o gospodarzy spotkań meczów:
Magyarország U21-Portugal U21
Israel U21-Bulgaria U21
Eest U21-Suomi U21
Wzięło się to stąd, że najpierw źle napisałem zestaw par tych trzech spotkań (zamieniłem gospodarzy i gości), bo zasugerowałem się tym co napisał al_said w innym wątku. Oczywiście nie jest to jego wina, bo on luźno pisał zestaw par, a ja powinienem sprawdzić gospodarzy spotkań. Problem w tym, że zapowiedzi meczów Pucharu Pocieszenia U-21 nie były nigdzie napisane. Do czasu mojej korekty zatypował jedynie aimar. Napisałem mu na BB-maila, żeby poprawił post i tak zrobił, jednak poprawił same wyniki a nie zamienił gospodarzy ;) W międzyczasie już pokopiowaliście od niego błędny zestaw par (dlatego zawsze lepiej kopiować zestaw z pierwszego posta ode mnie :)). W sumie nic się nie stało miałem więcej roboty, ale jak możecie to sprawdźcie sobie czy nie ma jakiś błędów ;)