λοιπον εχω καιρο να ποσταρω παιχνιδι και αποφασησα να βαλω το σημερινο μου παιχνιδι...
(39540476)λιγα λογια για αυτο το παιχνιδι καθως και τα ερωτηματα που μου δημιουργησε...
το παιχνιδι παιχτηκε αναμεσα σε μενα και τον πρωτο του απεναντι ομιλου...εχω αποκλειστει απο το κυπελο και το παιχνιδι που ειχα το σαββατο ηταν ουσιαστικα με μποτ..δηλαδη ηταν το μονο ανταγωνιστικο παιχνιδι που ειχα αυτη τη βδομαδα..
εγω κατεβηκα με κινηση και μαν2μαν απεναντι σε τρεξε σουταρε και μαν2μαν...
ειχα παρατηρησει απο προηγουμενα οτι ο αντιπαλος μου προπονουσε μικρους στη θεση 1...και γι αυτο εβαλα τις καλες αμυνες μου πανω στις θεσεις 2 και 3...δηλαδη οι καλυτεροι αμυντικοι μου οντως μαρκαραν τους καλυτερους επιθετικους του...ομως οι παιχτες του σουταραν με πολυ καλα ποσοστα!!!φαινεται εξαλου απο το φυλλο αγωνα...μπορει καποιος να πεταξει καμμια ιδεα γιατι ο αντιπαλος μου σουταρε με τετοια ευστοχια;;;;
αυτο που πιστευω εγω ειναι οτι απλα οι παιχτες του σταθηκαν τυχεροι....δεν μπορω να το δω αλλιως...δεν νομιζω να εφταιξε η καλη κυκλοφορια μπαλας...ισως επειδη εβαλα τον χειροτερο περ. αμυντικο μου να μαρκαρει τη θεση 1...ομως ο αντιπαλος παιχτης που επαιζε εκει δεν εκανε και πολλα..και η αποτελεσματικοτητα του δεν μπορει να συγκριθει με την δικη μου περ. αμυνα...
αυτο που αναρωτιεμαι ειναι αν τελικα εκανα καλα που εβαλα ετσι τις αμυνες....ετσι και αλλιως οι παιχτες μου δεν εκαναν και καμμια σπουδαια αμυνα...ισως ηταν προτιμοτερο να πρεσαρω τον ασσο του που ηξερα οτι θα ειναι ο αδυναμος κρικος για να κανω την κυκλοφορια της μπαλας δυσκολο εργο για τον αντιπαλο...οποιον τον ενδιαφερει το ματσακι ας πει τη γνωμη του...