BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
206172.184 in reply to 206172.175
Date: 2/15/2012 5:09:17 PM
Overall Posts Rated:
173173
Μετά από αυτή την κωμικοτραγική σκηνή που εξελίχθηκε το μεσημέρι περί ιστοριών συνωμοσίας και σκευωρίας κατά του εκλογικού σώματος (ένα μεσημέρι κοιμήθηκα και εγώ και είχατε όλοι όρεξη) να θέσω και εγώ την άποψή μου για τα θέματα προπόνησης βολών και αντοχής σαν μέλος του team των νέων.
Μιλώντας για τους πιτσιρικάδες μέχρι την ηλικία των 21, ναι είναι αποδεκτό να προπονούνται αυτά την εβδομάδα των all star και κατά τη διάρκεια του offseason (βέβαια αν κάποιος μάνατζερ είναι αφοσιωμένος στην προπόνηση άλλων σκιλλ δεν θα πούμε όχι να συνεχίσουν την κανονική προπόνηση και τότε).
Σε γενικές γραμμές προτιμώ οι μανατζερ να χρησιμοποιήσουν τις πρώτες γρήγορες από άποψη προπόνησης σεζόν για προπόνηση των σκιλλ. Την αντοχή και τις βολές θα μπορέσουν να τις κάνουν μόλις φτάσουν ένα βήμα πριν την μεγάλη εθνική (στα 23-24 τους ας πούμε) μιας και δεν επηρρεάζονται πολύ (ίσως και καθόλου) από ηλικιακούς παράγοντες. Βέβαια εννοείται πως δεν μιλάμε για άσους κτλ , σε τέτοιες περιπτώσεις η προπόνησή τους στις πετσοκομένες εβδομάδες ενδείκνυται (αν και εκεί με υποόρους μιας και προτιμώ να θυσιάσω την U21 από τέτοια άποψη σε βολές και αντοχή και να ετοιμάσω τον παίκτη καλύτερο σε κύρια σκιλλς για την εθνική).
Είπαμε πως το project μας από την πρώτη μέρα είναι να βγάλουμε παίκτες για τη μεγάλη εθνική και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε αυτό με κάθε θυσία για την U21

This Post:
00
206172.185 in reply to 206172.184
Date: 2/15/2012 5:11:33 PM
Overall Posts Rated:
11571157
Συνέχισε το ίδιο καλά την άριστη δουλειά που κάνεις!

Μακάρι να είχαμε 5-10 ακόμη σαν και εσένα .

υγ 100 ευρώ παρακαλώ ;P

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
00
206172.187 in reply to 206172.186
Date: 2/15/2012 5:54:38 PM
Overall Posts Rated:
173173
καλά ναι το τελευταίο που είπες εννοείται...

This Post:
11
206172.188 in reply to 206172.185
Date: 2/15/2012 5:55:59 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
652652
Παιδιά νομίζω και εγώ ότι υπήρξε νοθεία στις εκλογές για δύο λόγους ...

1) Την περίοδο που μπορούσες να ψηφίσεις,εκεί που έγραφε τους υποψήφιους εθνικούς προπονητές υπήρχε μια ανεξήγητη δύναμη που έκανε τον κέρσορα να <<κολλάει>> στο όνομα του Μάμου και δεν σου έδινε την επιλογή να επιλέξεις κάποιον άλλο....Με κλίκ στην επιλογή του Μάμου ο κέρσορας ξεκολούσε ενώ άν δεν έκανες κλικ εκεί θα ξεκολούσε μόνο με κατέβασμα του γενικού του σπιτιού σου (γιατί ούτε το reset κουμπάκι δεν δούλευε)...

Όταν λοιπον κουμπώθηκε το προγραμμα-νοθεία που κολλούσε τον κέρσορα ,όσοι ήταν ενάντια στο εν λόγω σχήμα δεν μπορούσαν να ψηφήσουν κάτι διαφορετικό και μετά από πολλαπλές προσπάθειες εγκατέλειψαν... Έτσι πιστεύω εξηγήτε και η μειωμένη συμμετοχή στις εκλογές....

2)Ο πιο σημαντικός πιστεύω λόγος που υπήρξε νοθεία είναι ότι δεν πήρα καμία ψήφο,παρόλο που δεν δήλωσα υποψηφιότητα....Τώρα τι έχετε να πείτε κύριοι αδέκαστοι...? Έτσι,να μιλάμε με επιχειρήματα που και που δεν είναι κακο...

Νομίζω ότι θα πρέπει να δημιουργηθεί ξεχωριστό νήμα με τα θέματα της προπόνησης γιατί εδώ θα ψιλοχαθούν πιστεύω...Έχω και δύο ερωτήσεις...

1)Για να προπονήσουν τα γκάρντς μπάσιμο πρέπει να τα προπονούνται σε θέσεις 3 και 4 ή γίνεται και στο ασσόδυο...?
2)Επειδή αναφερθήκατε και στους μισθούς των παικτών της εθνικής θα ήθελα κατα προσέγγιση να γνωρίζω πώς περίπου με το πρόγραμμα προπόνησης που προτείνεται θα αυξάνεται ο μισθός ανά ηλικιά....Αλλά επειδή αυτό μου φαίνεται αρκετή δουλειά πείτε ανά κατηγορία μέχρι ποια ηλικία αντέχει μια ομάδα να προπονήσει ένα παίκτη εθνικής...Για παράδειγμα μια ομάδα της 4ης (αν την ενδιαφέρει και η πορεία της) δεν νομίζω έτσι όπως τα βλέπω να μπορεί να προπονήσει μετά τα 22 (λόγο μισθού...) Απλά θεωρώ ότι καλό είναι μια ομάδα πριν ξεκινήσει να προπονεί,να ξέρει και το πλάνο-πλαίσιο που θα κινηθεί....

This Post:
00
206172.189 in reply to 206172.188
Date: 2/15/2012 6:04:33 PM
Overall Posts Rated:
150150
1) Την περίοδο που μπορούσες να ψηφίσεις,εκεί που έγραφε τους υποψήφιους εθνικούς προπονητές υπήρχε μια ανεξήγητη δύναμη που έκανε τον κέρσορα να <<κολλάει>> στο όνομα του Μάμου και δεν σου έδινε την επιλογή να επιλέξεις κάποιον άλλο....Με κλίκ στην επιλογή του Μάμου ο κέρσορας ξεκολούσε ενώ άν δεν έκανες κλικ εκεί θα ξεκολούσε μόνο με κατέβασμα του γενικού του σπιτιού σου (γιατί ούτε το reset κουμπάκι δεν δούλευε)...

άλλο και τούτο..πάντως εγώ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα, δεν ξέρω για τους άλλους...

Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
Advertisement