Danas pocinje Evropsko Prvenstvo koje se ove godine odrzava u Turskoj.
Prvi protivnik na meniju je selekcija Estonije. Ozbiljan tim, ni malo za podcenjivanje. Uz nas i Ruse borice se sigurno za drugo mesto u grupi koje vodi u narednu fazu takmicenja. Spanci su najverovatnije nedodirljivi na prvom mestu.
Osim 3 pomenute reprezentacije, sa nama u grupi nalaze se jos selekcija Bugarske, Irske, Skotske i Azerbejdzana.
Sto se tice nase selekcije, imamo jednu zanimljivu ekipicu. Vecina vlasnika nasih igraca je domaca, tacnije svi osim jednog, sto su jako dobre vesti u pogledu forme. Ovih dana ce se pojaviti na listi jedan ili dva igraca koji su kandidati da upadnu u ekipu do kraja sezone, nadam se da ce i oni da se vrate u drzavu.
Osim toga imamo dva menadzera koji su nam napravili po 3 igraca za reprezentaciju, sto je takodje presedan i njima svaka cast i hvala.
Forma za danasnji mec je maksimalni random, jer su vecina igraca dobili dobre minute prosle nedelje, ali kako nama tako i njima. Bice sigurno uzbudljiv mec, mogao bi da ode na bilo koju stranu i mislim da bi vrlo lako mogla da odluci takticka postavka, tako da ko zeli da iskusi malo drame, slobodno neka se pojavi live od 16h.
Osim toga za ovo kratko vreme, kontaktirani su vecina vlasnika nasih igraca, sto od strane mene, sto od strane skauta, malo cemo biti i dosadni, ali po meni je to najbitnija stavka, taj kontinuirani kontakt i motivisanje novih menadzera koji se jos lome da li da ostanu u igrici ili ne. Ostala je jos jedna grupa igraca od 19 godina da se kontaktira, to ce biti sledece nedelje, tako da bez brige. Za sada je odziv odlican, sto mi govori da i dalje imamo dobre i motivisane menadzere i da ce neki uspeh najkasnije za par sezona morati da dodje.
I jos jednom da ponovim, svako ko zeli da se ukljuci u rad reprezentacije, ili ima nekog igraca za koga misli da je neopravdano izostavljen sa nasih spiskova, ili ga zanimaju kako uopste izgledaju nasi spiskovi, ili ima predlog za taktiku, ili zeli da srusi formu bugarskom centru od 80k plate - da se slobodno javi na BB mail, odgovaram na sve poruke
Srbija - Estonija, prvo kolo prvenstva Evrope u 16h.