Samo da se zahvalim nasem GM-u Kyveu na izradjenom dogovoru.
Naime ja sam odlucio ispasti iz Kupa da on moze uzeti taj trofej a zauzvrat bi on pustio da ja uzmem ligu.
Kad si hinjak i vidis priliku da osvojis duplu krunu, a nema normalnog nacina da je osvojis, odlucis se za ovakve ocajnicke poteze.
Tako ja pustim Kup, zanemarim omjer u ligi racunajuci da ce me pustiti, zanemarim formu igraca i entuzijazam, posvetim se treningu i sklapanju momcadi za B3, koji ocito necu igrati iduce sezone.
Za uzvrat dobijem ispalu i normalno igranje naseg GM-a.
Tu je svakako i njegov Robin Brajla, U21 selektor, koji je znao sve sta se sprema ali nije htio nista reci, valjda i njemu drago da nekom drugom napakosti kada vec sa svojom ekipom nista ne moze osvojiti.
Poraz i izgubljena 2 trofeja su i nebitni, samo mi je krivo jer necu igrati B3 iduce sezone, ali sta da se radi kada imas posla sa takvim ljudima oko sebe.
Dal je to sudbina il ko zna sta li je
Mozda na naplatu dolaze silni izradjeni dogovori sa strancima u NT, ali takvo nesto bar od nasih nisam ocekivao :'D
Sto sve ovo napisah, cisto da obratite paznju ako budete sklapali neke dogovore sa doticnim da znate sta vas ceka.
Nek se drugi ne zajebu kad sam se vec ja zajebao.
Vasa ljubav me cini jacim, a mrznja nezaustavljivim!
This is where we hold them!