BuzzerBeater Forums

BB Moldova > Jucatori Moldoveni pe Lista de Transferuri

Jucatori Moldoveni pe Lista de Transferuri

Set priority
Show messages by
Message deleted
This Post:
00
70152.186 in reply to 70152.185
Date: 5/22/2010 3:55:20 PM
Overall Posts Rated:
259259
undeva 1/3 din salariu jukatorului se rasplateste in Merchendising + creste numarul fanilor + sezonu viitor Contractul TV va fi mai mare

cred ca e resonabil :)

:-D hai ca am ris cu pofta:)

sa le luam pe rind:
1.
undeva 1/3 din salariu jukatorului se rasplateste in Merchendising

sa presupunem, cu toate ca este doar o presupunere si nu poti fi sigur de acesta.Dar chiar daca admitem acesta, sa presupenem ca voi avea salariile la 3 jucatori in echipa vreo 350k,respectiv 1/3 e cam 120k si asta doar la 3 jucatori, pe cind eu trebuie sa am minim 12, si daca mai sumam si salariile lor, ca deh, tre sa ai niste rezerve mai bunicele pentru a te mentine in MBA, pai ajungi la o suma destul de frumusica.Respectiv shansele de a face performanta si a ramine in MBA scad in fiecare saptamina+ adversarii aduna bani si fac achizitii :)

2.
creste numarul fanilor

ei si ce sa fac eu cu ei, daca mai mult de 20k nu o sa vina la meci, si asta, doar in cazul in care cistigi majoritatea meciurilor.Insa si aici este un DAR, sezonul acesta am cistigat pina acum toate meciurile si stadionul inca niciodata nu a fost plin...

3.
sezonu viitor Contractul TV va fi mai mare

va fi mai mare, dar nu doar la mine, dar la TOTI in MBA,respectiv se primeste ca pe spinarea mea ridic veniturile in primul rind a celorlalte 15 echipe :-D, iar eu pierd finante;)

de acesta in echipa tre sa ai 1-2 jucatori de NT antrenabili, mai mult, cred ca e deja sinucidere:)

Tu de ce nu mai ei vreo 2 pivoti de NT in echipa?

cred ca e resonabil

vezi ca se scrie cu Z :)

This Post:
00
70152.187 in reply to 70152.186
Date: 5/22/2010 4:11:04 PM
Overall Posts Rated:
1818
1. E mai bine din punkt de vedere financiar sa ai 3 jukatori de nationala ku salariul 350k decit sa ai 3 jukatori ku salariul 250 k care nu fak parte din lotul nationalei si, oricum, mai devreme sau mai tirziu, va trebui sa iai ceva jukatori seriosi, cu salariul mare daca vrei sa faci ceva in B3 si mai bine ar fi ca acei jukatori sa faca parte din NT

2. ce nivel e PR Managerul la tine?

3. aici sunt de acord, partial.

Tu de ce nu mai ei vreo 2 pivoti de NT in echipa?

Este diferenta intre Pivot de nationala si PG/SG/SF de nationala. PG/SG/SF ai iau cu placere, dar pivoti - niciodata!

vezi ca se scrie cu Z :)

mersi, am vrut sa editez, dar intimplator am sters mesajul :))

Last edited by Vinsanity at 5/22/2010 4:11:39 PM

This Post:
00
70152.188 in reply to 70152.187
Date: 5/22/2010 4:23:29 PM
Overall Posts Rated:
259259
E mai bine din punkt de vedere financiar sa ai 3 jukatori de nationala ku salariul 350k decit sa ai 3 jukatori ku salariul 250 k care nu fak parte din lotul nationalei si, oricum, mai devreme sau mai tirziu, va trebui sa iai ceva jukatori seriosi, cu salariul mare daca vrei sa faci ceva in B3 si mai bine ar fi ca acei jukatori sa faca parte din NT

pai asta e si problema, ca poti sa selectezi jucatori cu salarii mai mici,pivotii de nationala trebuie antrenati la ferme, la echipe de club este foarte greu.Si nu e neaparat ca sa ai jucatori cu salarii enorme pentru a face performanta in B3, ca exemplu pot mentiona echipa Vitoria Devils sau Schweppes Kinder, care cu salarii foarte mici au ajuns in finala B3 si au trecut de adversari cu jucatori destul de ,,umflati'' din punct de vedere a salariului.

ce nivel e PR Managerul la tine?

de nivel 5, dar cred ca mai mare influenta are pretul biletelor, decit PR managerul.

Este diferenta intre Pivot de nationala si PG/SG/SF de nationala. PG/SG/SF ai iau cu placere, dar pivoti - niciodata!

de ce amice? :-D nu tu imi spuneai mai sus ca e destul de bine sa ai jucatori de nt cu salarii de 350k? totusi fugi de salarii mari? :-D

This Post:
00
70152.189 in reply to 70152.188
Date: 5/22/2010 4:41:11 PM
Overall Posts Rated:
1818
Fii atent: eu ziceam de 3 jukatori - 350k, si nu de unul. Ideea mea suna asa: de jukatori buni, cu salarii mari, vom avea nevoie, mai devreme sau mai tirziu, si e mult mai bine ca acei jukatori sa faca parte din nationala!

Pivotii nationalelor au un salariu foarte mare (in special acum dupa ce s-a marit ku 10 %) si e imposibil de intretinut. In curind vor disparea definitiv asa-numitele "inside teams". Toti vor antrena "mici" si isi vor cumpara pivoti cu reb, ID si putin Blok...

Last edited by Vinsanity at 5/22/2010 4:41:59 PM

This Post:
00
70152.190 in reply to 70152.189
Date: 5/22/2010 9:12:35 PM
Overall Posts Rated:
259259
Fii atent: eu ziceam de 3 jukatori - 350k, si nu de unul. Ideea mea suna asa: de jukatori buni, cu salarii mari, vom avea nevoie, mai devreme sau mai tirziu, si e mult mai bine ca acei jukatori sa faca parte din nationala!

Pivotii nationalelor au un salariu foarte mare (in special acum dupa ce s-a marit ku 10 %) si e imposibil de intretinut. In curind vor disparea definitiv asa-numitele "inside teams". Toti vor antrena "mici" si isi vor cumpara pivoti cu reb, ID si putin Blok...

pai tu cumpara citiva cu salariu mai mic si antreneaza-i, ca dupa cite stii, nici nu avem la moment pivoti cu salariu de 350k ;) fii tu mai atent te rog:)si apoi, vad ca te contrazici singur,daca tot afirmi ca vom avea nevoie de jucatori cu salarii mari, pai cine ii va creste, daca vor face toti ca tine si nu ii va antrena nimeni si se va eschiva de la intretinerea lor?

da, pivotii au salarii mari, dar sint posibil si nu imposibil cum afirmi tu, de intretinut:)iar referitor la disparitia echipe lor de interior, te inseli amarnic, ar trebui sa privesti in perpectiva:) la inceput interiorul a fost avantajat, acum, echipele de exterior,si respectiv toti au trecut pe exterior.Fii sigur ca in citeva sezoane ceva se schimba si taie programatorii jocului exteriorul, deoarece va fi un boom pe piata de jucatori de exterior, ori le vor mari putin salariul, ori ii vor avantaja oarecum pe jucatorii de interior.Si pina una alta, daca tragi cu privirea in echipele mari care fac performanta, si chiar in echipele care sint in finala B3, vei observa ce? exact, jucatori de interior foarte puternici, cu salarii mari, care pot fi intretinuti :)

Last edited by Azrail at 5/22/2010 9:14:25 PM

This Post:
00
70152.191 in reply to 70152.190
Date: 5/23/2010 4:31:39 AM
Overall Posts Rated:
1818
Cind am zis pivoti de nationala, aveam in vedere jukatori ku salariul 300+, caci deja aproape fiecare din echipele nationale de top au cel putin cite asa un jukator.

Da, sunt echipe de top care au acum in lot pivoti cu salariul mare, dar asta nu se numeste "intretinere". I-au cumparat doar pentru B3 si ai vor vinde indata dupa incheierea competitiei, pentru ca sa "intretii" asa un jukator e aproape imposibil.

Cred ca trebuie sa ai in echipa 2-3 pivoti de 150-250 k si cei exteriori de la 60-150 k ca sa te numesti echipa omogena, dar nu toti isi permit asta.

am citit pe forumurile globale un diskurs de a lui Charles unde zicea ca se pare ca salariile vor ramine asa cum sunt acum, pentru ca jukatorii cu salariile mari sa poata fi intretinuti in echipele din liga I si nu pe ferme, dar nu sunt de acord cu asta. Pot da si un exemplu: Este asa echipa in Portugalia - Ultra Nuggets. El l-a extras din draft pe Antonio Silves ( unul din cei mai buni pivoti din lume la moment) l-a antrenat 7 sezoane si a fost nevoit sa-l vinda cu (ATENTIE!!!) 2 222 222 !!! Acum l-au luat Los Dragones, dar sunt sigur ca-l vor vinde indata dupa finala B3.

Last edited by Vinsanity at 5/23/2010 7:28:48 AM

From: vanikko

This Post:
00
70152.192 in reply to 70152.1
Date: 5/23/2010 5:17:29 AM
Overall Posts Rated:
00
Pina la urma Cujba s-a dus cu un pret normal, meritat. Credeam ca va costa minim 8mln. Sa fi stiut il cumparam :)

This Post:
00
70152.193 in reply to 70152.191
Date: 5/23/2010 8:55:02 AM
Overall Posts Rated:
259259
pai vezi ca eu la inceput am spus despre 3 jucatori cu salariul de 350k, pina la urma s-a ajuns la 1 jucator cu salariul de 350k :)

Da, sunt echipe de top care au acum in lot pivoti cu salariul mare, dar asta nu se numeste "intretinere". I-au cumparat doar pentru B3 si ai vor vinde indata dupa incheierea competitiei, pentru ca sa "intretii" asa un jukator e aproape imposibil.

iarasi nu sint de acord cu tine.Daca spui ca e imposibil de intretinut asa jucatori, cum ei supravietuiesc?Atita timp cit ei exista, inseamna ca e posibil sa fie intretinuti de careva echipe.Los Dragones, l-a cumparat pe Silves, dar uite ca cu ajutorul lui a ajuns in finala B3. Fara el, nu mai ajungea el aici:)Iar oponentul sau, ESV LAIM, are in echipa chiar 3 pivoti, cu salarii frumusele.

Este asa echipa in Portugalia - Ultra Nuggets. El l-a extras din draft pe Antonio Silves ( unul din cei mai buni pivoti din lume la moment) l-a antrenat 7 sezoane si a fost nevoit sa-l vinda cu (ATENTIE!!!) 2 222 222 !!! Acum l-au luat Los Dragones, dar sunt sigur ca-l vor vinde indata dupa finala B3.

pai ca l-a vindut asa de ieftin, este problema lui credca:) si a vinde ceva este o arta, a sti cind sa-l pui pe lista de transferuri, sub ce fel sa-l prezinti, ce reclama ii faci:)Daca te uiti atent la istoria lui de transferuri, vei vedea ca peste numai 5 zile, tot acest jucator se vinde deja cu o suma de 2 ori mai mare, adica cu (ATENTIE!!!) 4 746 997 :-D
proprietarul lui o cascat gura ;)
Chiar si cel mai bun pivot din lume la moment David Tapia (4752399) a fost vindut cu 4.8kk la un anumit moment si de atunci se antreneaza bine merci intr-o echipa :)
Asa ca pretul de vinzare, depinde in mare parte de cel care vinde jucatorul ;)

From: Azrail

This Post:
00
70152.194 in reply to 70152.192
Date: 5/23/2010 9:01:07 AM
Overall Posts Rated:
259259
ehhh, trebuia sa astepti pina la ultimul minut si acum era in Moldova, antrenat ca la carte...

This Post:
00
70152.195 in reply to 70152.193
Date: 5/23/2010 10:07:11 AM
Overall Posts Rated:
1818
iarasi nu sint de acord cu tine.Daca spui ca e imposibil de intretinut asa jucatori, cum ei supravietuiesc?Atita timp cit ei exista, inseamna ca e posibil sa fie intretinuti de careva echipe

Sa-l luam tot pe Silves, a fost transferat de 4 ori sezonu' acesta, iata cum supravietuiesk!
Los Dragones, l-a cumparat pe Silves, dar uite ca cu ajutorul lui a ajuns in finala B3

Da, dar asta nu se numeste ca-l intretine. Sunt sigur ca dupa B3 isi va continua aventurile pe TL :D
Chiar si cel mai bun pivot din lume la moment David Tapia (4752399) a fost vindut cu 4.8kk la un anumit moment si de atunci se antreneaza bine merci intr-o echipa :)

si unde e echipa ceia acum? proprietarul lui e un tip orgolios pentru care jukatorul e mai important ca performanta

Advertisement