BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > season 11

season 11

Set priority
Show messages by
From: lAzaRo
This Post:
00
123504.186 in reply to 123504.185
Date: 2/2/2010 4:34:06 PM
Overall Posts Rated:
66
Καταρχην συμφωνω σε πολυ μεγαλο βαθμο σε αυτα που ειπε παραπανω ο mamu, γιατι η αληθεια ειναι πως το ολο θεμα φαινεται να εχει ψιλοξεφυγει και ειναι τρελη καταντια αυτο που συμβαινει. Προσπαθουμε ισως να μιμηθουμε την κατασταση που επικρατει στον "πραγματικο" ελληνικο αθλητισμο, με τις παραγκες του, τους θειους του, τους πατερες του και ολα τα υπολοιπα γεννεολογικα δεντρα. Απο την αλλη ομως, θα πρεπει να δωσουμε και ενα δικιο (και πιθανον μεγαλο) και στο φιλο ρανταπλαν. Αναφερθηκε σε ενα παιχνιδι που του φανηκε περιεργο πριν απο 2 βδομαδες. Τον αγνοησαμε ή ισως καποιοι και να τον ειρωνευτηκαν. Επελεξε να "ανταποδωσει" την αδικια, οπως την αντιληφθηκε τουλαχιστον, παιζοντας ενα φιλικο παιχνιδι με εναν φιλο του και το εκανε μαλιστα με τον πλεον..ξεκαθαρο τροπο. Εδω ερχομαι εγω λοιπον και ρωταω: γιατι ειναι μεμπτο αυτο που εκανε ο ρανταπλαν με τον gp και δεν ειναι το ιδιο περιεργο αυτο που εγινε πριν μερικα παιχνιδια αναμεσα στον ματσα και στη δαφνη ( http://www.buzzerbeater.com/match/17988708/boxscore.aspx ).. Οπως καποιοι (ΟΡΘΩΣ ισως) δικαιολογησαν εκεινο το παιχνδι ως αγωνα προπονησης (με παικτες βασικους στον αγωνα με αξιολογηση 3 ή 5 ή 7 κτλ) και ΟΡΘΩΣ ισως δεν το υπεραναλυσαμε, το ιδιο ισως θα επρεπε να κανουμε και στον αγωνα 5 με 6 (κατα mamu).. Ολα αυτα τα λεω οχι για να δωσω καποιο αλλοθι στον ρανταπλαν, αλλα για να δωσω απο τη μερια μου μια αλλη οπτικη, ως καινουργιος παικτης στην κατηγορια.. Προτεινω να ακολουθησουμε τα λεγομενα του mamu για μουγκα απο δω και περα (τουλαχιστον στο φορουμ) γιατι οπως και να εχει το πραγμα, τουλαχιστον οσον αφορα το ζητημα με τα "στημενα" παιχνιδια, οσο και να αναλυθει οσο και να ξεκατινιαστουμε, ακρη δεν θα βγαλουμε και κυριως δεν θα δικαιωθει κανεις..

Last edited by lAzaRo at 2/2/2010 6:07:20 PM

This Post:
00
123504.188 in reply to 123504.187
Date: 2/2/2010 8:25:03 PM
Overall Posts Rated:
11
Δεν ξέρω με τι να πρωτοσυμφωνήσω με τους mamu,lazaro και τον 36ο μοίρες. Για να μην τα αναπαράγω θα πω μόνο σε τι διαφωνώ. Άλλο το να προσπαθούμε να μην κουράσουμε τους υπόλοιπους με ένα θέμα που καταντάει ανούσιο και προσωπικό και άλλο να κάνουμε μούγκα. Το να βλέπουμε τα κακώς κείμενα και να μην τα σχολιάζουμε καθόλου, είναι σα να βάζουμε τις βρωμιές κάτω από το χαλάκι. Διαφωνώ με αυτή τη λογική και αν δω πώς εκεί πάει το θέμα και στο φόρουμ σχολιάζουμε μόνο τα καλά, δίνουμε συγχαρητήρια ο ένας στον άλλο και είμαστε μιά χαρούμενη παρέα υποκριτών απλώς θα πάψω να ασχολούμαι με το φόρουμ και δε θα σας κουράσω άλλο :Ρ

Δηλαδή δε θα βγω εγώ τώρα να κράξω αυτό τον προκλητικό τον 4 ημιτόνια που ενώ ξερεί πώς ήδη έχω χάσει 3 ματς στο καλάθι, με κερδίζει στην παράταση με 1 πόντο και βγαίνει και λέει για αδικίες :Ρ ? Νομίζεις δεν έχω καταλάβει τι σαδιστής είσαι και ότι επίτηδες με κέρδισες έτσι για να με πικάρεις???

Life is too short to cry, Long enough to try
This Post:
00
123504.189 in reply to 123504.185
Date: 2/3/2010 2:44:10 AM
voutirostopsomimou
III.1
Overall Posts Rated:
6060
Κατ' αρχήν γιατί να σχολιάζονται αρνητικά οι δίκες μας "μπηχτές" και όχι όλων των άλλων...? Ετσι κι αλλιώς όλοι με υπονοούμενα μιλάνε όταν θέλουν να πουν κάτι που τους έχει πειράξει (βλέπε mamu)...
Επιπλέον, ναι στα γραπτά δεν μπορείς να καταλάβεις πότε γίνεται πλάκα πολλές φορές... άρα το επιστρέφω επίσης...

Τρίτον θα συμφωνήσω μαζί σου σχετικά με τα όσα γράφεις αφού έτσι όπως τα λες έχεις δίκιο σε γενικότερο πλαίσιο.
Βέβαια, το "επιλεκτικά" πάει και έρχεται αφού επιλεκτική είναι η μνήμη και η οπτική γωνία αρκετών. Αν δεις κάθε παιχνίδι, κάποιος αδικήθηκε και κάποιος όχι. Γιατί έπαιξε δυνατά ό έτσι και γιατί ο αλλιώς... Αλλά επειδή ο περιστέρι έκανε προπόνηση και έμεινε με 4 φάνηκε... περίεργο. Αν δεν έμενε θα ήταν απλά προπόνηση. Ολα τα άλλα ματς προπόνησης όμως...?
Τέλος πάντων, φαύλος κύκλος.

Επίσης με το φίλο αριανό (στο τελευταίο δευτερόλεπτο ρε χθες; κρίμα) είχαμε κάνει μία κουβέντα πριν από το "επίμαχο" ματς, όπου το παιδί μου είχε μιλήσει για τα "επίμαχα" ματς που έγιναν γαργάρα... και του είχα πει, να δει τι θα γίνει αν ο περιστέρι κάνει προπόνηση και τον κερδίσω... μάντης κακών...

Το όλο θέμα καταντάει κουραστικό...
και η ένταση που δημιουργήθηκε φυσικά θα έχει συνέπειες στη συνέχεια. Αφού η κλάψα φέρνει αποτελέσματα. Να δούμε λοιπόν στη συνέχεια ποιος θα παίζει πως από τους καλούς και πως θα μεταφράζεται από τους αδύνατους αυτό...

Θέλω να τελειώσω με τα λόγια του αριανού, που έχει δίκιο... έχουμε κάνει το παιχνίδι σαν την κακή πραγματικότητα...

Εγώ έχω πάντως ξαναπέσει και η πτώση δε με φοβίζει. Επεσα μάλιστα με πολλά "επίμαχα" ματς εκείνη τη χρονιά...
Δε θα ήθελα να επανέρθω. Αν θέλει κάποιος σε PM για το θέμα αυτό. Οπως τα είπαμε ωραία και με τον maiden. Κανένα πρόβλημα στην κουβέντα. Μεγάλα παιδάκια είμαστε.

Υ.Γ. Ρε συ, 3.5 μύρια πάιχτη ναι αλλά σε άλλη θέση είναι προπόνηση... Δε με νοιάζει, γενικότερα είχα μιλήσει για τις προβλέψεις, αλλά κατάλαβα ότι έχει το δίκιο του ο ματσας και το παραδέχτηκα. Εχεις δίκιο βέβαια, σιγά την ομάδα :-)))

Υ.Γ. υπάρχει κουμπάκι στο μενού για όποιον δε γνωρίζει που γράφει "Report This Team"... Πραγματικά.

Καλή συνέχεια σε όλους.

This Post:
00
123504.192 in reply to 123504.191
Date: 2/3/2010 5:50:46 AM
Overall Posts Rated:
3535
γεια σας και από μένα!!!
δεν μπορώ να καταλάβω πως τα καταφέρνετε και ενώ όταν είμαι on line 360 μέρες όλα να κυλούν ομαλά και 5 μέρες τον χρόνο που δεν μπορώ να μπω τότε να γίνονται όλα τα τρελα.

να διευκρινίσω σε όλους μερικά πράγματα:

(1)ο κάθε χρηστης αντιμετωπίζει κάθε παιχνίδι όπως θέλει.χρησιμοποιώντας οποιους παίκτες θέλει.οποια τακτική θέλει και με οποια διάθεση θέλει.πάνω σε αυτό δεν υπάρχει καμια παρατυπία.

(2)το να συνεννοηθει ένας χρηστης ώστε να παίξουν και οι δυο χαλαρά η το πως θα κατεβουν στον αγώνα επίσης δεν είναι παρατυπία.ΑΛΛΑ προσωπικά δεν είναι ηθικό.

(3)το να κατηγορείς κάποιον δημοσια ότι έστησε παιχνίδι χωρίς να μπορείς να το αποδείξεις χρήζει ελεγχου.αμα μπορείς να το αποδείξεις και έχοντας υπόψη πάντα το (1) τότε κάντο νόμιμα.πως?με αναφορά παρατυπίας και όχι στα forum

(4)σταματήστε να τρώγεστε σαν τα κοκόρια.είστε η ελίτ του ελληνικού BB και σας παρακολουθούν από μικρότερες κατηγοριες σαν παραδείγματα προς μίμηση μην γίνεστε παραδείγματα προς αποφυγή.

(5)ασχολούμαι με τις ώρες με μικρές κατηγοριες και τις μαϊμουνιες που κάνουν μην έχω να ασχολούμαι και με την A1....

This Post:
00
123504.193 in reply to 123504.190
Date: 2/3/2010 8:27:59 AM
voutirostopsomimou
III.1
Overall Posts Rated:
6060
Σου έχω αναγνωρίσει ότι γνωρίζεις καλά το παιχνίδι (όντως το διαβάζεις πολύ) και ότι έχεις χιούμορ (αν και στα γραπτά πολλά παρεξηγούνται κακώς)...
Σου έχω καταλογίσει ότι κάνεις πολύ κριτική (έκει είναι που γίναμε λωσκό) και ότι είσαι ολυμπιακός(περαστικά)...

Τα έχουμε πει άλλωστε και σε πμ, e-πλακωθήκαμε, άλλα βρήκαμε άλλα χάσαμε... και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε. Πιστεύω ότι σε βάθος χρόνου κάνουμε βήμα - βήμα προς το καλύτερο... λες στο τέλος να τα φτιάξουμε κιόλλας?!? :-)))

Ο "περιστέρι" έχεις καταλάβει πολύ καλά τόσον καιρό που τα λέτε, τι χαρακτήρας είναι και τι άνθρωπος γενικότερα. Είναι κρίμα που του φέρονται κάποιοι έτσι... Εμένα δε με πειράζει, δεν ιδρώνει το αυτί μου, αλλά η αντιμετώπιση προς το GP και στον καιρό που είναι στο παιχνίδι, δεν είναι τουλάχιστον σωστή.
Να του πει κάποιος ας πούμε, μπράβο που έπαιξες τον bull of Paros δυνατά και κέρδισες και βοήθηκε άλλη ομάδα ας πούμε... :-))) Τέλος πάντων... Πιστεύω ότι πάντα θα υπάρχουν αδικιμένοι και πάντα θα μεταφράζονται τα αποτελέσματα ποικιλοτρόπως...

Ο GM τα είπε όλα. Σωστός... Ας μην το ανακυκλώνουμε.

Υ.Γ. αναμένω ένα pm όπως αρμόζει σε άντρες και μάγκες όχι σε παιδάκια...

This Post:
00
123504.194 in reply to 123504.193
Date: 2/3/2010 9:03:02 AM
Overall Posts Rated:
11
Να γειάσει το στόμα σου χρυσόστομε! Επιτέλους βρέθηκε ένας άνθρωπος να του πει πώς είναι Ολυμπιακός μήπως και καταλάβει πώς με τόση αγάπη που έχει για το άθλημα είναι αμαρτία αυτό :Ρ

υ.γ. αφού σου έστειλα p.m. ρε, χαχαχαχαχαχα :Ρ

υ.γ. 2 Ένα μεγάλο μπράβο στον μαμου που αφιέρωσε τό χρόνο του για το φοβερό ποστ με τα στατιστικά των all star!

Last edited by Donald13 at 2/3/2010 9:05:29 AM

Life is too short to cry, Long enough to try
Advertisement