Částečně s tvojí analýzou souhlasím, ale je potřeba vzít v úvahu několik faktorů. Capela je faulař, z Hány dělají extrémní přihrávky docela unikátní zboží, i když si nemyslím, že by to z něj dělalo lepšího hráče než je Capela. Na druhou stranu Capela má ID jen 16, což je o 2 nižší než Hána, to by se na ceně mělo projevit (směrem dolů). Naděje na vyšší cenu je klasicky závislá nejspíše na tom "a co na to číňani". U Hány odpadli kolem 5,5M, pak už se bili češi mezi sebou.
ano suhlasim, je mi jasne vsetko, ako som vravel - Capela je hrac do vysledku, nie do konceptu na budovanie timu s vizou 2-3 sezony, ale na to, aby sa nieco vyhralo v nasledujucej sezone.
Cenove rozdiely su jasne - vek atd atd v globale si myslim, ze prinos ci Hanu ci Capelu do timu je podobny, dokazu sa eliminovat navzajom, ale momentalne na nich na trhu ma asi len Hilscher-Uhl, alebo Apostel-Bruckner, (este ten Nor je zaujimavy, ale aj tak mu chybaju 2 sezony treningu) a kazdy jeden z tychto ma svoje negativa. Celkovo ale su zhruba vykonom a prinosom pre tim zhodni. Capela ma z nich najviac rokov, ale zas aj najnizsi plat, co len v tej jednej sezone spravi skoro 1M, pre Slovaka vdaka merch (tovarom) 1,5M/sezonu. Ak chceme mat 2 sezony top kvalitu to je 2M-3M pri nakupe usetrene na ich ukor..
Ano aj ked sa snazim byt objektivny, asi to uplne nejde, samozrejme by som ho nepredaval, keby som chcel ist urobit v b3 zas daky vysledok, lebo pre mna sa akykolvek predaj financne nevyplati a uz zvlast nie predaj kolegom z ligy kvoli konkurencii.. Napriek tomu verim, ze sa dostane do dobrych ruk.
1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching