BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Kérdés és csevegő XXI

Kérdés és csevegő XXI (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
241411.186 in reply to 241411.180
Date: 6/4/2013 10:08:43 AM
Overall Posts Rated:
350350
ki kérte, ki kényszerítette rá

Mondok egy csúnyát mindjárt... :)

Senki nem kényszerített, de...
Basszus, ha itt van ebben az online világban ez a retkes válogatott, akkor azzal törődni KELL valakinek! Mert itt van...
Szlovákiában miért tudtak úgy összefogni, hogy a ranglista 2 helyén állnak 259 csapattal?? Ők mitől mások,mint mi??
Őket miért motiválja ez a téma sokkal jobban?
Nekünk több,mint 3* több csapatunk van mégsem tudunk előrébb jutni pont az ilyen széthúzások, nemtörődömségek stb. miatt.

This Post:
11
241411.187 in reply to 241411.186
Date: 6/4/2013 11:44:55 AM
Egerszeg Rottweilers
III.7
Overall Posts Rated:
172172
Second Team:
Badacsony Walkers
Mert Mi magyarok vagyunk...csak ennyi a probléma...

From: Admiral

This Post:
00
241411.188 in reply to 241411.185
Date: 6/4/2013 11:56:39 AM
Overall Posts Rated:
88
Igyekszem mindenre válaszolni

- Ha te is így csináltad, min vitatkozunk? Nyilván vannak szerencsésebbek, velük könnyebb, nem is róluk beszéltem, hanem azokról, akik az elején minden pénzt játékosba, meg edzőbe ölnek, aztán csodálkoznak, hogy se eredmény, se pénz.

- Azért nem jelentkeztem a mentorprogramba, mert egyrészt nem érdekel annyira, másrészt nincs rá annyi időm. Nem a mentorprogramot kritizáltam, hanem azt, hogy ha jelentkezik egy újonc, két hetes csapattal, hogy nevelne, talán el lehetne neki mondani, hogy ésszel tegye. Lehet, akkor nem fordulnának elő olyanok, mint amit írtál, hogy abbahagyja, ugyanis aki vár két szezont, hogy nevelhessen, az nagy valószínűség szerint nem fogja abbahagyni.

- Nem néztem meg a többi évfolyamot. Most jött fel a téma, most néztem meg. Se kedvem, se időm arra, hogy végignézzem 8 szezon válogatottjait, kikeresve akkori gazdáikat az átigazolási történetekből. Ha neked erre van energiád, nyugodtan írd össze és rakd be ide, aztán majd megbeszéljük. Hozzáteszem, eddig még egyetlen válogatott közeli emberke sem vette még annyira sem a fáradtságot, mint én, csak puffogtatják a hülyeségeiket, hogy ha újoncok nem nevelnek, akkor nincs válogatott, holott kb 10 perc utánajárással kiderül, hogy ez nem igaz.

- Nem hiszem, hogy én szartam a spanyolviaszt, de ha ti ezekkel a dolgokkal ugyanúgy tisztában vagytok, mint én, akkor miért sírtok? Tudjátok, mit kéne tenni, mégsem úgy csináljátok.

No de látom, a stáb megint személyes támadásnak fogja fel, ha valakinek más véleménye van, úgyhogy itt le is zárom részemről a témát, készséggel elismerem, hogy ti sokkal jobban tudjátok és remekül megy minden, csak így tovább.

This Post:
00
241411.189 in reply to 241411.186
Date: 6/4/2013 12:08:10 PM
Overall Posts Rated:
88
Nézzük sorban: edzel egy játékost vagy megtartod, vagy eladod. Újonc csapat nem tudja megtartani, tehát el kell adnia. Négy szezon alatt beleöl az ember egy játékosba több, mint egy millát. Visszajön? Dehogy jön vissza.
Persze, te, meg én meg tudjuk tartani, de az újoncokról beszélgettünk. Ha csak az első szezont beáldoznák stadionépítésre, ők is meg tudnák tartani. A baj az, hogy senki nem mondja el nekik, hogy ez lesz a vége, pedig mi, régiek pontasan tisztában vagyunk ezzel. Nem az a megoldás, hogy hetente beírod, hogy több pénz kell a játékba, mert attól semmi nem változik. Az viszont megoldás lehet, ha segítünk nekik kialakítani egy biztos anyagi bázist.

Örülök neki, hogy ennyi elkötelezett edző van, de a probléma még mindig áll. Kikérted magadnak, hogy 15 ember játszóterének neveztük a válogatottat. Nos ha nem az, ha több embert érdekel, jó lenne az ő nevüket is ott látni. Megmondom őszintén, nevetségesnek érzem, hogy a cserecenterem is kerettag. Ha tényleg annyi embert érdekel a válogatott, ez nem fordulhat elő.

Elvitték külföldre a magyar játékost? Hát igen, ilyen az, ha van az embernek anyagi háttere. Megengedheti magának, hogy vásárolgasson. Pont erről beszélek, ezt kéne itthon is meghonosítani, újoncoknak már első napokon elmondani.

A többi helyet nem ismerem annyira, Ch-t ugyan próbáltam, de nekem pl egyáltalán nem tetszett. Nekem igenis tetszik, hogy nem lehet csak úgy két hónap alatt élre kerülni és meg kell dolgozni az eredményekért, eltarthatóságért, gyakorlatilag mindenért. Amúgy sincs értelme összehasonlítgatni a játékokat, nyilván más koncepcióra épülnek. Kb olyan, mintha azt mondanád, hogy egy FPS jobb, mint egy stratégiai játék, mert ott fél óra alatt beveszel egy erődöt, a stratégiában meg órákig kell vele szenvedni.

Szlovákok meg biztos nem attól jobbak, hogy ész nélkül minden újonc csapat szezonokra lerongyolja magát azzal, hogy egy hetesen u21-re kezd edzeni. Szépen végig kell nézni a válogatottjukat, milyen csapatok nevelik, tartják el őket és hogy lehetséges, hogy nincsenek anyagi gondjaik.

From: Norbi

This Post:
00
241411.190 in reply to 241411.188
Date: 6/4/2013 12:14:25 PM
Egerszeg Rottweilers
III.7
Overall Posts Rated:
172172
Second Team:
Badacsony Walkers
Nem mondtam, hogy sokkal jobban tudok mindent...sőt hülye vagyok...én is lezártam...peace!

This Post:
00
241411.191 in reply to 241411.189
Date: 6/4/2013 12:16:37 PM
Overall Posts Rated:
145145
"Nézzük sorban: edzel egy játékost vagy megtartod, vagy eladod. Újonc csapat nem tudja megtartani, tehát el kell adnia. Négy szezon alatt beleöl az ember egy játékosba több, mint egy millát. Visszajön? Dehogy jön vissza.
Persze, te, meg én meg tudjuk tartani, de az újoncokról beszélgettünk. Ha csak az első szezont beáldoznák stadionépítésre, ők is meg tudnák tartani. A baj az, hogy senki nem mondja el nekik, hogy ez lesz a vége, pedig mi, régiek pontasan tisztában vagyunk ezzel. Nem az a megoldás, hogy hetente beírod, hogy több pénz kell a játékba, mert attól semmi nem változik. Az viszont megoldás lehet, ha segítünk nekik kialakítani egy biztos anyagi bázist."

Nagyon hasonlót akarunk mi is megvalósítani, pont a választásnál is kiemelt téma volt az egyik tulaj elégedetlensége során, úgyhogy ne vedd támadásnak a válaszokat, és nagyjából egyetértek veled:)

"Én hosszútávú változást szeretnék edzésben, hozzáállásban. Azért eshet esetleg lejjebb az eredményesség rövidtávon, mert ha az elején elmondjuk a tapasztalatlan menedzsereknek az igazat, mégpedig, hogy mivel jár egy monster kiedzése, lehet, hogy nem vállalja.
Viszont innentől megbízik majd a stábban, és nem panaszkodni jön ide csődközeli helyzet miatt, hanem újabb játékost kérni, amit az előző tapasztalatából, és pénzügyi profitjából már esetleg bevállal majd úgy edzeni, ahogy kérjük. És majd a következőt is. És a következőt."

Ezt írtam annó, és mindenki aki eddig segítséghez folyamodott elégedett volt:) Sajnos sokan még nem jöttek, és ez ellen nehéz mit csinálni.

From: csote
This Post:
33
241411.192 in reply to 241411.4
Date: 6/4/2013 12:28:45 PM
Overall Posts Rated:
1414
Ha még egyszer valaki leírja, hogy mi életszerű meg mi nem ebben a játékban, én zokogni fogok.

Azok után, hogy:
Aki nem játszik, az nem kap fizetést?
A játékosok töredéke jár csak le edzésre?
A nálam bejelentkezett játékosok 80-90%-a még életében nem kapott képzést, max erőnlét ragadt rá?
Kupameccsen nincs jegybevétel?
Barátságosért semmi sem jár?
A szurkolók egyik pillanatról a másikra megcsappannak, majd visszatérnek, napról napra változik a hangulatuk még meccs nélkül is?
Az edzők hétről-hétre többet keresnek, de legalább kezdésként még meg is kell venni őket?
A világsztárok visszavonulnak, mert túl jók?
Elég ha 5 embert tart valaki jó kis erőnlét edzéssel megspékelve és szárnyalhat?
Nem számít meccs közben a játékosok magassága, hogy egy 220-as leárnyékolhatja a 201-est?

Szóval az igazi kosárlabdától ez a játék igen messze van.
És leginkább a JÁTÉK-tól van messze.
Aki szereti a "gazdálkodj okosan"-t, az megkedvelheti, de aki "játszani szeretné a kosárlabdát" a valóság mintájára, az nemigen fogja élvezni...

From: Cimi

This Post:
00
241411.193 in reply to 241411.180
Date: 6/4/2013 1:31:13 PM
Overall Posts Rated:
146146
Gyerekek felesleges dolgokrol vitatkoztok. Ez egy jàték akit .indenki ugy jàtszik ahogy akar. Én soha senkire nem kényszeritettem,hogy edzen a vàlogatottnak. Szerintem aki egyszer kiprobàlja milyen edzeni és jol edzeni az ugyis ràérez az izére és csinàlni fogja. Senkit nem kell azért lecseszni mert nem akar vàlogatottat. Ez egy jàték. Az életben os igy van. A real margit mezveszi a jàtékosokat az ajax meg nevel és eladja jo pénzért ez ott is igy megy.
Egy szonak is szàz a vége aki edzeni akar edzeni fog aki meg megveszi a kész jàtékost az megveszi ennyi.
A pénzügyi részét meg imàdom. Gondolkozni kell agyalni ez tetszik. Ügyesnek kell lenni ez tény na meg szerncsésnek is:-).
Aki meg elöbb kezdte elönybe van ez tény ezt soha nem fogjàk kompenzàlni.

This Post:
00
241411.194 in reply to 241411.1
Date: 6/4/2013 3:32:28 PM
Overall Posts Rated:
350350
Mikor lesz az MVP választás?

This Post:
00
241411.195 in reply to 241411.194
Date: 6/4/2013 5:15:08 PM
Pocak KK
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
BC Paunch
Mikor lesz az MVP választás?

Ha jól rémlik, a döntők 2. meccse után. Ha...

From: Cimi

This Post:
00
241411.196 in reply to 241411.195
Date: 6/4/2013 5:41:17 PM
Overall Posts Rated:
146146
Az én játékosaimra azt irja nem játszottak elég meccset a stathoz. Akkor az enyémek kiestek az mvp szavazásrol?

Advertisement