Prvo za povrede. Ili ja nisam dobro obavešten ili sam nešto propustio, ali ja ne znam da je "dobro poznato da veće zalaganje znači i veća šansa za povredu"
To je nesto sto ne pise u prirucniku za igru, ali se vrlo lako provali.Ako gledamo buraza, Atakurt se povredio na normal, Madrid na ct i juce Koralija na ct.Ako gledam sebe, ove sezone nisam imao povreda, prethodne sam imao 4, od toga 3 kada je protivnik igrao normal, 1 protiv tie.Ako insistiras da dam statistiku za veci broj povreda, rado cu to da uradim..
Naravno da to ne znaci da se ne moze desiti povreda na tie, ali se desavaju dosta redje.A ako se konstantno vise od 70% povreda desavaju na normal i ct, onda to nije slucajnost.
Drugo, što se tiče Ale i tvog burazera.
On covek igra za sebe a lako se moze objaniti njegova predaja: Ima 4 igraca i svi su vec ispunili 48min protiv Laleta, pa je protiv buraza izveo 3 slepca.Nije mogao da stavi tu cetvoricu kao izmene osim ukoliko ne kupi jos bar 2 igraca.A zasto bi covek trosio pare, makar to bilo i 2k ili unistavao formu samo da bi izgubio manje?
Inace ta predaja nista ne znaci jer ocigledno kos razlika nece odluciti o tome ko ce biti prvi.
Treće, Siretov TIE protiv Mordora. Ko je dobio tu utakmicu??? To nisi komentarisao.
Hmm..Ajde da dopunim onu svoju tabelu sa rejtinzima koji su timovi imali protiv Mordora i protiv mog buraza, brojevi su zbir rejtinga koji se mogu videti u bm-u:
Plava konferencija:
Kurajberi | Mordor
---------------------------------------------------------
KK Zvezda je Zivot | 160 (normal) | 85 (tie)
Topola Eagles | 147 (normal) | 106 (tie)
Scorpions Mld | 154 (normal) | 140 (tie)
Tunjevina | 91 (tie) | 168 (normal)
Revan Utd | 107 (tie) | 83 (tie)
Lazarevac | 151 (normal) | 133 (tie)
Capedunum Angels | 136 (tie) | 122 (tie)
KK Losers | 127 (tie) | 118 (tie)
Jedino sam ja bio pomoc burazu iz plave konf.Znaci i Sire koga spominjes je izveo jaci tim protiv buraza nego protiv Mordora i stavio normal.
Crvena konferencija:
ALE I NEMANI | 146 (normal) | 167 (tie)
KK Dumbarajko | 161 (normal) | 148 (normal)
Grobari 009 | 57 (tie) | 59 (tie)
KK Djija IN | 79 (tie) | 111 (tie)
Sloboda Uzice | 63 (tie) | 48 (tie)
Sparta 300 | 47 (tie) | 38 (tie)
Ala je imao manje rejtinge ali samo zato sto je bilo prvo kolo u pitanju, normal govori da nikako nije pomogao burazu.Ti si stvorio vece rejtinge u 2. kolu u gostima protiv buraza nego sto si stvorio na svom protiv Mordora, isto zalaganje u oba meca, znaci pomoc Mordoru.Lale i Navaro su pruzili blagu pomoc burazu, Sloboda i Lunjevica blagu pomoc Mordoru.
Kada se budu odigrali svi mecevi do kraja, moze da se izvede i tabela za te okrsaje..
Zakljucak: Mordor je imao mnogo vecu pomoc nego buraz, ali nije uspeo da je iskoristi, potcenivsi tebe, Markovica, Sireta..
Četvrto. Da li bi mogao da kažeš koliko sam i kojih igrača prodao u poslednjih 20 dana????
Naravno, cak cu da napisem od pocetka sezone kako si poslovao u odnosu na Mordora i buraza: Posle prvog meca sa burazom si istog dana prodao ovoga:
(18306746).Do meca sa Mordorom nikog nisi doveo, pa si 4 dana posle tog meca doveo ovoga:
(17077769)I sada dolazi glavno:Izvlacis Mordora u kupu i 1 dan pred utakmicu ti prodajes 3 igraca:
(18274664),
(18238057),
(19379605).Prodao si ih u sredu i ne bi im placao platu da si sacekao jos dan-dva...A slozices se, tim Mordora koji je izveo protiv tebe
(85119326) nije bilo tesko dobiti.
Od tog meca do meca sa burazom doveo si 6 igraca na koje si potrosio 4.5m i koji imaju platu 850k, a prodao 3 igraca za 2.8m i platom od 260k.