Παιδιά νομίζω και εγώ ότι υπήρξε νοθεία στις εκλογές για δύο λόγους ...
1) Την περίοδο που μπορούσες να ψηφίσεις,εκεί που έγραφε τους υποψήφιους εθνικούς προπονητές υπήρχε μια ανεξήγητη δύναμη που έκανε τον κέρσορα να <<κολλάει>> στο όνομα του Μάμου και δεν σου έδινε την επιλογή να επιλέξεις κάποιον άλλο....Με κλίκ στην επιλογή του Μάμου ο κέρσορας ξεκολούσε ενώ άν δεν έκανες κλικ εκεί θα ξεκολούσε μόνο με κατέβασμα του γενικού του σπιτιού σου (γιατί ούτε το reset κουμπάκι δεν δούλευε)...
Όταν λοιπον κουμπώθηκε το προγραμμα-νοθεία που κολλούσε τον κέρσορα ,όσοι ήταν ενάντια στο εν λόγω σχήμα δεν μπορούσαν να ψηφήσουν κάτι διαφορετικό και μετά από πολλαπλές προσπάθειες εγκατέλειψαν... Έτσι πιστεύω εξηγήτε και η μειωμένη συμμετοχή στις εκλογές....
2)Ο πιο σημαντικός πιστεύω λόγος που υπήρξε νοθεία είναι ότι δεν πήρα καμία ψήφο,παρόλο που δεν δήλωσα υποψηφιότητα....Τώρα τι έχετε να πείτε κύριοι αδέκαστοι...? Έτσι,να μιλάμε με επιχειρήματα που και που δεν είναι κακο...
Νομίζω ότι θα πρέπει να δημιουργηθεί ξεχωριστό νήμα με τα θέματα της προπόνησης γιατί εδώ θα ψιλοχαθούν πιστεύω...Έχω και δύο ερωτήσεις...
1)Για να προπονήσουν τα γκάρντς μπάσιμο πρέπει να τα προπονούνται σε θέσεις 3 και 4 ή γίνεται και στο ασσόδυο...?
2)Επειδή αναφερθήκατε και στους μισθούς των παικτών της εθνικής θα ήθελα κατα προσέγγιση να γνωρίζω πώς περίπου με το πρόγραμμα προπόνησης που προτείνεται θα αυξάνεται ο μισθός ανά ηλικιά....Αλλά επειδή αυτό μου φαίνεται αρκετή δουλειά πείτε ανά κατηγορία μέχρι ποια ηλικία αντέχει μια ομάδα να προπονήσει ένα παίκτη εθνικής...Για παράδειγμα μια ομάδα της 4ης (αν την ενδιαφέρει και η πορεία της) δεν νομίζω έτσι όπως τα βλέπω να μπορεί να προπονήσει μετά τα 22 (λόγο μισθού...) Απλά θεωρώ ότι καλό είναι μια ομάδα πριν ξεκινήσει να προπονεί,να ξέρει και το πλάνο-πλαίσιο που θα κινηθεί....