Akkor nézd meg, mennyi is a TV-s bevétel, meg az értékesítési bevétel. Ehhez jön még a jegybevétel. Én 3M-t mondtam, ami 10-11 meccsel számolva 270-300k-s jegybevételt igényel. És máris kijött a 3M. Megfigyelni meg nem muszáj 40-kért. elég 20-ért is 2 szezon során. Elsőben feljutsz, nem használsz semmit fel a pontokból, 2. évben meg olyan, mintha 40k-ért figyeltél volna meg. Azért az már nem olyan vészes. És valljuk be, egy 3. osztályos csapatnak nem olyan nehéz 300k-t kitermelnie a jegybevételből. Feltéve, ha megfelelően menedzseli a belépőárakat, és nem azt mondja, hogy b...átok meg szurklolók, max jegyárat határozok meg. Az 1. osztályban még nagyobb jegybevételt is el lehet érni. Érzésem szerint, bár arrafelé még soha nem jártam. Ha megnézed, akkor az 1. osztályban a kér csoportutolsó utolsó hazai jegyárbevétele 300k és 380k volt. Az egyiküknek nincs nagy csarnoka, azért, a másikuk meg nem menedzseli sehogy a jegyárakat, azért. Neki meg lenne hozzá a stadionja. Akkor mosat miről is beszélünk?