Oni koji žele da nađu neku zamerku, obično je i nađu čak i gde je nema. Ja srećom nisam od tih, s druge strane...

Selektor si bio, znaš gde treba kliknuti da se prijaviš za izbore tako da ja očekujem da vidim tvoj
nick na listi kandidata.
KoleZa @LA-Saurone, svaka na mestu. Nekako mi se čini da smo u jednom trenutku krenuli smo pravim putem, sve je više menadžera koji igraju samo sa našim igračima, da li ćemo i kada da napravimo sledeći korak i da počnemo da zadržavamo reprezentativce i dogovaramo transfere kada zainteresovane strane imaju novca ili uslova, to nisam siguran. Siguran sam samo da bez toga ne može da bude uspeha.
E sad, s obzirom da smo mi Srbi i da je naša krilatica: "da komšiji bude krava velika k'o čivava", nimalo mi se ne sviđa situacija oko kritičara koji igraju sa našim igračima, imam utisak da, i da mogu, ne bi uzeli reprezentativca kako ne bi pomogli "tuđem" taboru. Nije Sloba kriv, mi smo krivi. Mi smo g*.
Da, pored drugih stvari, ne sviđa mi se što naš selektor nema nijednog reprezentativca, ali jbg, imao ih je dosta. Sa našim igračima je napadao i B3 ako se ne varam. Valjda će uskoro da popravi saldo reprezentativaca u svom timu...