Pytanie do kozlika4 i B.B.Kinga:
Obaj robicie sporo dobrej roboty dla NT w tej chwili, ale każdy kto śledzi forum dobrze wie, że delikatnie mówiąc nie darzycie się sympatią ;). Czy widzicie jakąś możliwość współpracy na rzecz NT w przypadku zwycięstwa któregoś z was czy jeśli jeden wygra to drugi przez kolejne dwa sezony nie będzie nic robił dla kadry? Interesuje mnie odpowiedź na oba przypadki, czyli zarówno gdy wy wygracie albo wasz rywal.
Nie chciałbym znowu wywołać awantury na forum, więc proszę o odpowiedź w takim tonie, który jej nie wywoła ;)
Dzięki.
Odpowiedź jest krótka...Nie. Dlatego, że nie mógłbym zaufać B.B. Kingowi po tym jak prezentował publicznie Nasze prywatne nic nie wnoszące do tematu dyskusji maile. Jak miałbym się z nim porozumiewać? Ciągle musiałbym uważać na słówka w obawie, że B.B. King zrobi print screena i kiedyś to wykorzysta przeciwko mnie. Jako selekcjoner wolę skupić się na swoich obowiązkach niż zastanawiać się, czy B.B. King mnie wykiwa, czy nie.
Poza tym gdyby był w moim sztabie na pewno musiałbym mu ujawnić skille zawodników, bo jak wielokrotnie pisał na forum nic nie robi za darmo...a tego nie chcę, bo B.B. King lubi wykorzystywać skille zawodników do własnych celów i mu po prostu nie ufam.
Z resztą B.B. King jest w sztabie U-21, a mi nie jest niezbędny żebym go musiał podbierać;-) Są też inni zdolni.