1)Napravit dobre ekonomske zalihe
3)Za svaku promociju u viši rank...
Financijski dio uglavnom...
Sad sam tu već jako dugo i ozbiljno mogu reći da moraš sam stvoriti neku vrijednost da bi napredovao, a za to moraš igrati buzzer minimalno 2-3 sezone...jedino ako pogodiš na draftu pa pokupiš 18god s visokim potencijalom pa ga prodaš za bar milju...day trading? Sad više nemožeš kupiti igrača za 500k i onda ga drugi tjedan prodati za milju, kak se to nekad dalo...ali možeš kupiti za ispod 5k 19 godišnjaka s dobrim potencijalom i prodati ga za 75k što sam ja upravo napravio ovaj tjedan...zarada oko 50k pa tako svaki tjedan ako imaš vremena, pa se nakupi...
S vremenom ti se nakupljaju godišnji pretplatnici, kvalitetni igrači i lova na računu...bolje ne siliti u ligu više ako nisi spreman...novac za promociju je primamljiv, ali si jednu sezonu kanta za napucavanje i po mojem stagniraš ili nazaduješ po svemu osim u treninzima...
Evo primjera, Sanac i ja smo počeli zajedno i zajedno nam je momčad zastarila...on je odabrao silazak u 3. ligu da uštedi nešto i pomladi momčad, dok sam ja odabrao da ipak probam opstati u ligi i u isto vrijeme također pomladim momčad...njemu su pali prihodi, bar sad u prvom djelu sezone i s serijom pobjeda bi mu prihodi morali početi rasti, dok sam ja s prodajom staraca uspio postići rekordne prihode gledano unatrag zadnjih par sezona, ali očekujem lagani pad jer nisam više toliko konkurentan i porazi će se zaredati...vrijeme će pokazati koji je donio pravu odluku, ali sam trenutno financijski ja u velikoj prednosti...već je skoro 3 milje na računu i dalje se slijeva...
Kak se veli, do prvog miljuna je najteže doći...a dalje je lako...=))
Tu je negdje povezana i dvorana...kad ti se napuni, dograđuj...za drugu ligu treba bar 8-9k mjesta u početku, naravno entuzijazam će pasti s porazima, ma to je sve smotano...ja imam dvoranu s 10780 mjesta i nikad nije bila 100% puna da se ja i postavim na glavu...dobijao sam redom rivala, TV tekmu i aktualnog prvaka, došao do završnog turnira u kupu, a napunila se max. 96%...sve dok ne stvorim ili kupim Hrvatskog reprezentativca nema ju smisla dograđivati...
Last edited by Mod-Ray Sadomazođubrilović at 2/4/2011 9:55:34 AM
Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...