1. Voleo bi da mi napravis statistiku povreda u nasoj prvoj ligi za sve timove za poslednje 3 sezone. Pa da onda izvucemo neki zakljucak.
Nije mi tesko da izvucem statistiku za svoj tim i burazov, za ostale ne mogu jer u mnogim slucajevima ne mogu da znam kakva su zalaganja bila.A izvucicu statistiku za nas dvojicu i okacicu kad budem stigao.
Pitao sam te za misljenje sta kazes o tome sto Sauron ima polovinu svojih poraza od njegovih musketara?
Jasno je da je Mordor izveo slab tim i zbog toga izgubio, a evo odgovorio je na to pitanje umesto mene.
I da li si uzeo u obzir u ovoj tvojoj divnoj statistici kako su svi ovi timovi igrali prethodna recimo 3 kola? Sa kojim entuzijazmom? Da li su ispali iz kupa?
Ent je vec uracunat u rejtinge.Svi koji su ispali iz kupa su ispali ili posle sto su odigrali i sa Mordorom i sa burazom ili pre,
svi!
ovo tvoje je kao toalet papir, mogu samo d..e da obrisem sa njim.
Istina se obicno koristi u druge svrhe.
4. Realno i tim koji je tvoj buraz izveo protiv tebe u ligi nije bilo tesko dobiti.
Izveo je Cveleta, Koraliju, Puyola i Luderitza u startnu postavu.Ne moze ni da se poredi sa timom Mordora protiv tebe u kupu ili Matije.I ne, nismo se dogovorili.Kao sto sam rekao, izvukao sam Ogi-a u kupu pa sam morao da cuvam minute za kup, a buraz je imao tad 2 povrede i nisam znao sta ce da radi.Na kraju je unistio minute igracima, pobedio me i istrenirao formu.
(79258731),
(72668962) Cisto da te podsetim kako nasi mecevi izgledaju kada nijedan od nas ne igra bitan mec u kupu.
Znas sta je cinjenica? Da su sve ekipe izvele protiv buraza tim i zalaganje koje su stavili protiv Mordora, i obrnuto, dobili bi sledece: Buraz bi izgubio od Mordora, mene i mozda Alavog, a Mordor bi izgubio od Matije, Sireta, tebe, Losersa, Lazarevca i mozda Ivka ili Alavog.
Znaci buraz bi u najgorem slucaju igrao 15-3 a Mordor u najboljem 13-5 i svakako bi 1. mesto bilo vec reseno.Ako mislis da bi Mordor sa timom koji je izvodio protiv Matije, Sireta, tebe, Lazarevca, Losersa.. dobio tim koje su te ekipe izveli protiv buraza, napisi da vidim i to cudo.
I opet mi nisi odgovorio na pitanje, da li je sadasnji moj tim jaci ili slabiji od onog koji sam imao pre 20 dana?
Naravno da smatram da si sad jaci, taj tvoj tim pre 20 dana sam i ja dobio u gostima sa manjim zalaganjem.Ovaj sad tim sto imas ne bih ni pokusao da dobijem sa timom kojim sam imao.
Ali ne sumnjam da ce da otrese tvog buraza kao slinu i da pokaze kako i bez pomoci moze da ga trti kad god pozeli.
Videcemo sta ce biti, svakako je ogroman favorit, objasnicu uskoro i zasto.A pomoc je vec dobio od Matije, pa buraz ulazi u mec sa manjim entom i malo losijom formom.