KK Blue Jet vs Euphoriaa
Gostima ce trebati dva Jeta da se vrate kuci.toliko ce biti izmoreni da ce svaki igrac zauzeti po jedan red u avionu,a vidili smo koliko igraca imaju,zato menageru poruka da povede jos jedan Jet.Ovdije pobijeda Euphoriaa koja me podsjeca na jednu bivsu momcad Euforija (ispala iz II lige u sezoni 9) ne dolazi u pizanje.
K.K Sloboda vs Plaža city
Spasioci se sutra nalaze na pravom mjestu da pokusaju spasiti Plazu,koja jos sebi nemoze doci od katastrofe koju je dobila od Mame,Slobodi ce biti vrlo tesko,zato i ovdije pisem 2
kupres vs K.K. SA Spurs
Cuo sam iz pouzdanog izvora da ovi sa kupresa zbog lose forme dolaze auto-stop na sutrasnju utakmicu te ako ne pobjede gurat ce autobus u povratku,s toga me nebi iznenadila pobjeda gostiju. Pobjeda Kupresa 1
BEE BIG MAMA vs KK Samac
iz objektivnih razloga necu prognozirati ovaj susret ali ako Mama dodje normalna prvi put ove sezone na utakmicu pobjeda ce biti sigurna u rukama Big Mame,ali ako dodje lagano obucena u tangam,mozda se ovi iz Samca napale,jer odavno nisu vidjeli p...e te ce rasturiti jadnu Mamu ipak pobjeda Big Mame 1
KK Trica vs BH diamante
Joj kad sam vidio da se igraci Samca hvale kako su dobili jadnu tricu,koja je tek nedavno oformljena,poletarci,zato im dajem punu prednost u odnosu na Dijamante jer ipak Trica dolazi iz mnogo jake koferencije sto ce sutra i demonstrirati
pobjeda Trice 1
B.C.Bielefeld vs bRCrew
po meni najzanimljiviji duel,Bielefild igra toplo/hladno moze svakoga da dobije gdje bilo,igracima uopste nije bitno gdje igraju kuci/gostima bitno im je da imaju pive i kobasica,njemacka skola,domacin sprema taktice zamke,bit ce tesko ali sutar gosti slave pobjeda bielefeild 1
drle vs Zeljanica
drle sutra si nadrljao,pobjeda Zeljanice 2
aLcOhoL_Un!TeD vs Misevi
Pazite Misevi,ovi ako sutra dodju sa autobusom na kojem je reklama STOCK 84 najebali ste zato neznam sta da prognoziram dok nevidim bus