BuzzerBeater Forums

BB Israel > הצעירה נגד צרפת,קרב על ראשות הבית

הצעירה נגד צרפת,קרב על ראשות הבית

Set priority
Show messages by
This Post:
00
133575.19 in reply to 133575.16
Date: 3/6/2010 2:27:39 PM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
ועכשיו אחרי שניסן התפרק ויצא גבר גבר אפשר להמשיך בדיון

למזלנו הנבחרת היום בכושר מצוין אחרי האימון. זה פותח לנו אופציות.
המשחק הזה יתן לנו לא מעט מסקנות.

This Post:
00
133575.20 in reply to 133575.18
Date: 3/6/2010 2:32:40 PM
Overall Posts Rated:
114114
קלעת בול לתחושות שלי- פאניימה יותר מתתאים ליום שני הקרוב. מצד שני באמת יהיה לנו יתרון אם נסתכן בהפסד בקרב חוץ שאפשר גם לנצח ביום שני אבל נזמין את יריבת חצי הגמר לשממור שלוושה בחחוץ ואז הכל תלוי אם נצליח להביא את הגבוהים בכושר ויהיו לנו סיכויים מעולים. מה אתם חושבים, המקסימום לנצח בשני או הימור מחושב על הכושר והגנת היריבות בחצי הגמר? בחיי שאני רחוק מלהחליט.
לשיקולכם- קחו בחשבון שיש לנו סיכויים לא קטנים להפסיד וגם לנצח בכל טקטיקה שנבחר זה רק שאלה עקרונית לגבי איפה לשים קצת יותר דגש-בשני או בחצי גמר. מרגע שאבחר את הטקטיקה יש לנו השבוע צרות של עשירים עם הכושר ונגיע מצוין לכל שיטת משחק.

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
133575.21 in reply to 133575.20
Date: 3/6/2010 3:17:00 PM
Overall Posts Rated:
1919
אוקיי, למרות שכבר הגבתי אגיב שוב..
לדעתי כדאי לנו לעלות פאנימה מהסיבה שיש יותר מדי דברים לסמוך עליהם בקשר לחצי הגמר כדי להפתיע, למרות שהכושר רוב הזמן טוב. חוץ מזה, אם יש לנו יתרון בקו הקדדמיי אני חושב שכדאי לנצל את זה במשחק החשוב הזה.
בקשר להגנה - אני אוהב לקחת סיכונים ולהמר ככה שאם אני צודק היתרון הגדול הוא שלי, אבל אם אני טועה - אווץ'.
אז לפי השיטה הזו לדעתי אנחנו צריכים לעלות הגנתית אזורית. עכשיו השאלה היא 3 בחוץ או 3 בפנים. לפי העיניים שרואות משחקים רבים של הצרפתים בראן, ההיגיון אומר לעלות 3 בחוץ או אפילו אחאד שאלוש אחאד (מה שלא יקרה). אבל אם הצרפתים ינסו להפתיע פאנימה כמונו? בעיה.
אני עוד מתלבט בזה. בקבוצה האישית שלי קרה לי בדיוק אותו דבר - קבוצה שעלתה כל העונה החוצה נהגה תמיד מולי לשנות טקטיקה, אז הימרתי חזק והלכתי הגנתית פנימה וצדקתי.
שמע, את ההחלטה הזו אתה תיקח ובאמת אין לי מושג מה לעשות בקשר לאיזה איזורית, אבל אני לא הייתי עולה אישית כי הרי צריך לפגוע בהימור כדי לכפות על יתרון הביתיות מעבר ליתרון ההתלאבות שיש לנו.
גישה הייתי שם ראגיל אבל אמרת שהחלטת אז לא משנה..
בהצלחה לנו!

From: ig
This Post:
00
133575.22 in reply to 133575.21
Date: 3/6/2010 4:14:03 PM
Jerusalem TET
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Jerusalem TET Utopia
השאלה היא אם באמת אנו שומרים את הקלפים קרוב אלינו ומנסים לאלתר עד לחצי גמר, או שכולם מכירים אותנו מספיק טוב וזה לא בדיוק השלב שצריך לערוך ניסויים ועל ידי זה לנסות להפתיע. במקרה הראשון הייתי סוטה גם בהתקפה וגם בהגנה והולך פניימה עם הגנה של 3 בחוץ. במקרה השני-ראאן ואישיט, או אפילו פניימה ואישיט, אם בכוונתינו לשחק כך בגמר אם וכאשר.

מצד אחד, המשחק הוא בעל חשיבות גדולה מאוד, שכן ניצחון בו למעשה מבטיח לנו מקום בגמר בגלל ההתלהבות הנמוכה של הנבחרת שתסיים במקום הרביעי. מצד שני אולי כדאי להפחית טיפה את הסיכויים ולהמר על הגנה איזורית מסויימת על מנת לנבות ולבלבל את האויב ולבדוק כיצד הם מגיבים מול הגנה שהיא לא אישית.

אחרי התבוננות בהתמונה הכוללת, הייתי בוחר בגישה שמרנית יותר ולא מהמר בשלב זה, לפחות לא בהגנה - מה שאומר אישיט. לגבי ההתקפה, אולי באמת כדאי לנסות פניימה ולגרום לו (או לאיטלקי) כאב ראש לגבי הטקטיקה שנעלה בחצי ובגמר, ולמעשה להכריח אותם ללכת אישית נגדנו.

בכל מקרה-בהצלחה מכל הלב. אני יותר מאי פעם מאמין שאפשר לעשות את זה ולהיות גם אלופי אירופה וגם אלופי העולם!!! אל אל ישראל!!!

This Post:
00
133575.23 in reply to 133575.19
Date: 3/6/2010 4:32:53 PM
Overall Posts Rated:
77
אני חושב שאנחנו רואים את התוצאות של הניבחרת שלנו וכולם גאים בניסן על מה שהוא עושה עד עכשיו. עובדה שהוא מצליח עם הניבחרת(גם מול הניבחרות החזקות בעולם)
אני ועומר מפתחים שחקנים שיהיו העתיד של הניבחרת וכמו שזה אמור ליהיות ניסן אומר לנו מה צריך לאמן לשחקן.
ולפי מה שאני רואה השחקנים מיתפתחים יפה מאוד והאימונים מתקדמים יוצא מן הכלל.
יש תוצאות לאימונים ועל זה אי אפשר להיתווכח.
עוד דבר שמוכיח את הניסיון של ניסן זה ההגעה לליגת העל בלי ניסיון ותוצאות אני לא בטוח שאפשר להגיע לליגת העל.

Last edited by Idan at 3/6/2010 4:36:34 PM

This Post:
00
133575.24 in reply to 133575.23
Date: 3/6/2010 4:35:52 PM
Overall Posts Rated:
2929
אני לא מבין למה צריך להוסיף מילים מיותרות
אם מישהו רוצה לפנות למישהו אחר, אפשר לעשות את זה בפרטי.

אין צורך ללבות דברים שכבר שככו

לדבר רק על הנבחרת, כל דבר אישי יימחק.

From: Ehud
This Post:
00
133575.25 in reply to 133575.24
Date: 3/6/2010 6:05:39 PM
Overall Posts Rated:
274274
היי כולם מה שלומכם ??

שמח לחזור הביתה ולראות פורם גואש בהודעות, אבל ברגע שראיתי שזה בנושא הצעירה אז הבנתי שזה כניראה בפסים שלילים...

אז נעשה דבר כזה

כמו שעידן ידידי המוד המלומד אמר - כל תגובה שלא קשורה לעצות רלוונטיות סביב המשחק הבא (שזה הנושא של הדיון) תמחק.

כל הערה נוספת שתכתב פה שלא תהיה בנושא ואני או יניב או אחד המודים ירגיש שגם לא קשורים לנושא וגם פועגנים בכל צורה - תמחק ותגרור אחריה עונש

לי באופן אישי אין כוח לשטויות האלו

ואל תתחילו אפילו להפלסף לי בשאלות איפה זה כתוב בחוקים - אני הודעתי בעבר ואני מודיע ומזהיר בשנית - אני מדבר על הרחקות מהפורם ואפילו קנסות כספיים

תתבגרו

Last edited by Ehud at 3/6/2010 6:56:22 PM

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
133575.26 in reply to 133575.25
Date: 3/7/2010 2:55:23 AM
Overall Posts Rated:
114114
אני בעד מה שאתה ועידן הצעתם ואתה גם מוזמן לבחון את התוכן של ההודעות שכבר נכתבו ולסנן מה שנראה לך לא הולם, מאוד השתדלתי מצידי לשמור את זה לגופו של עניין ולא אישי/פוגעני ואם תרצה למחוק הודעות מהסוג הזה ולמנוע חזרה על הנושאים הנ"ל כולנו נרוויח בעיני .
אבל הרוב תתפלא דווקא הודעות בנושא המשחק של הנבחרת הצעירה עצמו ואתה בהחלט יכול לשמוח שהפורום גועש בהודעות כמו שאמרת ויש הרבה עניין באליפות העולם.אחרי שתסיים למחוק הודעות..אשמח האמת לשמוע גם דעה של מאמן נבחרת לשעבר לגבי המשחק מחר(וגם את דעתך לגבי זה שעידן קנה שומר אחד הטובים שיש כדי לשמור על מתי שלך,אבל זה לדיון ליגת העל..)

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
133575.27 in reply to 133575.26
Date: 3/7/2010 3:15:11 AM
Overall Posts Rated:
274274
אני אסייג ואגיד שאני פחות שולט בחומר השחקנים ובחוזקות שלנו בצעירה - יש כל כך הרבה עיניין סביב הנבחרת הזאת שהיה ניראה לי שאפשר לתת שם קצת מרחק

אבל כשקראתי את כל הנושא הזה אני יכול להגיד לך מה דעתי בקשר להתלבטות שלך

אני חושב שהימים של תררגיל טקטי של לעלות פניממה בשביל לעלות שבוע אחרייי החווצה די עברו. במיוחד כשמדובר במאמנים מנוסים כמו שיש ברמה הזאת של האלליפות

לכן, אם כבר רווצים לשדר משהו שיגרום לייריבות לא לשמוור אותנו שלווש בחוץ (הריי שלווש בפנים לא ישמרו אותו בכל מקררה) אני הייתי ממליץ לעללות במשחק הזה דווקא פווש.

משחק פנימממה יראה לטעמי יותר כמו תרגייל זול ואולי רק נפגע ממנו.

בקשר להגגנה - אני מקבל את הרוששם שהמשחק פחות קרייטי לנו - חשוב אבל לא לחיות או למות, וכמו שאני מביין אנחנו משחקים מול קבוצה עם יתרון בייתיות - לכן, אני בגישת ההימורים - שלווש בחווץ נשמע כמו הימור סביר בהחלט

* כל העצות בערבון מוגבל כמו שכתבתי בהתחלה - פחות שולט בנבחרת הצעירה, רק יודע שעושים שם עבודה מצוינת - גם עכשיו וגם בעבר

:)

Last edited by Ehud at 3/7/2010 3:15:49 AM

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: ron1243

To: Ehud
This Post:
00
133575.28 in reply to 133575.27
Date: 3/7/2010 9:11:46 AM
Overall Posts Rated:
100100
אני מסכים עם אהוד בקטע שאין סיכוי לתרגיל.. לדעתי אם נעלה ראן זה רק יראה להם יותר ברור שבחצי נעלה פנימה.. אז זה לא יעזור..
כנ"ל פנימה.. ברור לכל נבחרת שבשלב הזה שאנחנו יכולים לשחק בכל טקטיקה.
באיזה טקטיקה לשחק אני כבר לא כל כך בטוח.. אבל הפוש שאהוד הציע נשמע הגיוני.

From: ig
This Post:
00
133575.29 in reply to 133575.28
Date: 3/7/2010 10:57:43 AM
Jerusalem TET
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Jerusalem TET Utopia
גם אני בדיעה שאין מקום לתרגיל, אך שינוי טקטיקה שמצפים מאיתנו לטקטיקה אלטרנטיבית אך הגיונית, שבכוונתינו לשקול להשתמש בה גם בשלבים המכריעים - בהחלט בא בחשבון. המטרה היא לאלץ את מאמני היריבות להמר, או במקרה הגרוע לשמור אישית. אגב עד כה לא ברור לי כלל איזו טקטיקה יותר מתאימה לנו, פנימה או ראן (אולי פוש או אפילו פרונסטון?) וזה טוב. יש לנו נבחרת מאוזנת מכל הבחינות, ולדעתי את היתרון הזה כדאי לנו לנצל.

בכל אופן אני סומך על המאמן שלנו בעיניים עצומות שידע לקבל את ההחלטות הנכונות. אז שוב בהצלחה!

Advertisement