BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > ΣΕΖΟΝ 12

ΣΕΖΟΝ 12

Set priority
Show messages by
This Post:
00
135921.19 in reply to 135921.18
Date: 4/3/2010 10:16:04 AM
Overall Posts Rated:
7676
Για να δωσουμε και εμεις τα δικα μας,που φανταζομαι δεν θα ειναι και πολυ διαφορετικα...
ΑΓΟΡ-Σερρες:Εαν ο Καραλιους ηταν σε καλυτερη κατασταση μπορει να μιλουσαμε διαφορετικα.Ωστοσο το ξεζουμισμα του την περασμενη εβδομαδα τονα κανει να φαινεται κουρασμενος.Οποτε θα πεμε με τον ασσο με διαφορα 11-18 ποντους.

Αρης-Αστεριες:Δεν μπορω να δω αλλο αποτελεσμα απο το διπλο.Σε καλη κατασταση οι αστεριες,θα πανε για την νικη με διαφορα 12-18

Νικη-Κυνηγοι:Κακες αγωνιστικες καταστασεις εκατερωθεν,ωστοσο πιστευω οτι οι κυνηγοι εχουν την ποιοτητα να παρουν ακομη μια νικη και να παραμεινουν στην κορυφη της βαθμολογιας.Διπλο με διαφορα 7-16

Καμινια-Αιζ:Δεν μπορω να περιμενω αλλο απποτελεσμα παρα την νικη.Οχι για τιποτα αλλο αλλα δεν χωραιε αλλη ηττα στο προγραμμα απο τοσο νωρις.Αρα θα παω με το διπλο και με διαφορα 11-17

Απο τον αλλο ομιλο,απλα θα συμφωνησω με τον στεφανο..Διαφορετικ αποτελεσμα θα ειναι εκπληξη καλουτσικη..Το πιο αμφιροπο παιχνιδι ειναι γκρικ ματζικ με λιονταρια οπου μπορει να εχοτυμε καποια εκπληξη..Ολα τα αλλα θα ειναι και με διαφορα

This Post:
00
135921.20 in reply to 135921.19
Date: 4/3/2010 10:18:56 AM
Overall Posts Rated:
7676
Και εκτος των αλλων προτεινα να ψηφιζουμε καθε αγωνιστικη και MVP...αν εχει λιγο συμμετοχη θα το κανουμε και νημα.Τι λετε?

This Post:
00
135921.21 in reply to 135921.20
Date: 4/3/2010 2:03:21 PM
Overall Posts Rated:
1717
Αγωνιστηκη με εκπληξεις η σημερινη..

η μεγαλη φυσικα εκπληξη ηταν η ηττα των Αιζ απο τα καμινια και δικαιωθηκα οταν ειπα οτι ειναι παιχνιδι παγιδα για το λογο οτι τα καμινια παιζουν πολυ με την διαθεση..κ αυτο εγινε..τα καμινια εκμεταλλευτηκαν την μεγαλυτερη προσπαθεια και πηραν το παιχνιδι..
επισης στο παιχνιδι των κυνηγων επεσα μεσα που ειπα οτι θα δυσκολα θα κερδιζαν οι κυνηγοι και αν δεν ειχαν τη μεγαλυτερη προσπαθεια δεν θα κερδιζαν..
στα υπολοιπα η ομαδα μου και η αγορ καναμε το χρεος μας και συνεχισαμε με ευκολες νικες..
στον απεναντι ομιλο θελω να σταθω λιγο στο παιχνιδι των γρικ ματζικ με τα λιονταρια..τα λιονταρια φετος παρουσιαζουν σιγουρα πολυ καλυτερο προσωπο απο τη περυσι ενω και οι νεωφοτιστοι συνεχιζουν το δυναμικο τους ξεκινημα δειχνοντας οτι ειναι ενας πολυ δυσκολος αντιπαλος..τα λιονταρια παρα την μεγαλυτερη προσπαθεια δεν τα καταφεραν και δειχνει φετος στον απεναντι ομιλο οτι θα εχουμε ενδιαφερον ως προς την πρωτια..

οσο γι αυτο που προτεινε ο χαρης εγω ειμαι μεσα και μακαρι να αρχιζουν και αλλοι να συμμετεχουν πιο ενεργα στο φορουμ..

This Post:
00
135921.22 in reply to 135921.21
Date: 4/3/2010 2:35:02 PM
Overall Posts Rated:
4141
Καλησπέρα και απο μένα!

Καταρχήν για τα σημερινα παιχνίδια, βλέπω ότι στον όμιλο μας είναι πιο αμφιρροπα τα πραγματα, αφού υπάρχουν πολλές καλές ομάδες, πράγμα που προσδίδει μεγάλον ενδιαφέρον και δείχνει πόσο σημαντικές είναι οι τακτικές που υιοθετούνται...Ακόμα βομβαρδίζονται τα καλάθια στο Καμινια-Αιζ, λογική η νίκη του Στέφανου, προσωπικά δεν είμαι ευχαριστημένος με την αμυντική προσπάθεια της ομάδας μου και θα τους λιώσω στην προπόνηση! Πάντως γενικά μέσα έπεσαν πάλι τα προγνωστικά!

Για MVP αγωνιστικής υποθέτω θα βγάζουμε από μεριά νικητή, και θα έχει να κάνει με συνολική προσφορά παίκτη, σωστά?Με αυτή την λόγική, προτείνω τους παρακάτω:

Efstratios Mpaxevanidis(4186993) - Αστερίες
P. Karatsoglanos(7590417) - Καμίνια (Έχω αδυναμία στο συγκεκριμένο όνομα, για πολλές σεζόν ήταν ο PF μου!)
A. Kaloudis(7409497) - Ντάντι

Όσον αφορά την ερώτηση από τον Χάρη, Ρεθυμνιώτης είμαι, στο Μελίνα Μερκούρη έχω διαρκείας,ανελλιπώς τα 3 τελευταία χρόνια παρακολουθώ, πορωμένος με το μπασκετάκι...Επιπλέον, είχα πάει Βελιγράδι όταν το σηκώσαμε με Εθνική και προγραμματίζω ταξίδι για Κωνσταντινούπολη τον Σεπτέμβρη που θα σηκώσουμε την κούπα, όποιος θέλει ακολουθεί! (Παρεπιπτόντως, Γιώργος το ονομά μου!)

Last edited by fireblaze at 4/3/2010 2:42:26 PM

This Post:
00
135921.23 in reply to 135921.22
Date: 4/3/2010 3:54:42 PM
Overall Posts Rated:
7676
Με την αγωνιστικη θα σχοληθω αυριο.Η αληθεια ειναι οτι δεν περιμενα να παει ετσι αφου εχω εμπιστοσυνη στην αμυνα μου.Νταξει φαινεται οτι ακομη νωρις ειναι και το φορμαρισμα θα ακολουθησει μετα...Στα εκτος λοιπον...
Στο ρεθυμνο φιλε μου γιωργο παιζει ο ξαδερφος μου..Σου βαζω κουιζ να μου πεις αυριο ποιος ειναι ο ηγετης της εφηβικης ομαδας και ακολουθει απο περσι το αντρικο...Τα υπολειπα αυριο..

This Post:
00
135921.24 in reply to 135921.23
Date: 4/4/2010 4:57:46 PM
Overall Posts Rated:
4141
Αν και δεν τα γνωριζω πολλά για τα μικρότερα τμήματα της ομάδας, ο Στήκας και ο Σκεμπής είναι από τα σπάργανα της ομάδας, ο ξάδερφος σου είναι ο πρώτος???

This Post:
00
135921.25 in reply to 135921.24
Date: 4/6/2010 8:37:45 AM
Overall Posts Rated:
7676
Ο Στηκας πηγε περσι λογω σπουδων,απο ΠΑΟΚ βγηκε...Ο δε Σκεμπης νομιζω οτι ειναι απο κει..Και ναι,ο πρωτος ειναι ο ξαδερφος μου..Παρακολουθουμε τελικα ε?

This Post:
00
135921.26 in reply to 135921.25
Date: 4/6/2010 8:43:11 AM
Overall Posts Rated:
7676
Οσον αφορα τον καλυτερο παικτη της προηγουμενης αγωνιστικης,ψηφιζω και γω τον Καρατσογλανο...Εμενα εκτελεσε αλλωστε...Δεν γραφω πολλα γιατι ειμαι εκτος...Απο την αλλη αγωνιστικη πιστευω θα ειμαι παλι εξ ολοκληρου κοντα σας..

This Post:
00
135921.27 in reply to 135921.26
Date: 4/6/2010 6:50:08 PM
Overall Posts Rated:
7676
Παμε λοιπον να δουμε τα αποτελεσαμτα της αγωνιστικης και σημερα...
Κυνηγοι-ΑΓΟΡ:Σε ντερμπι κορυφης οι αγορ περασαν ανετα απο τους κυνηγους χτυπωντας στην αδυναμη περιφεριακη τους αμυνα.Εξαιρετικη επιλογη συστηματος αρχισαν να φανταζουν πολυ δυσκολονικητο φαβορι εχοντας παιξει με ολους τους αξιολογους αντιπαλου τους...
Σερρες-Καμινια:Αλλη μια πολυ καλη εμφανιση απο τα καιμινια με ιδια προσπαθεια αυτη τη φορα και μεγαλη εκτος εδρας νικη απεναντι στις σερρες.Ο καρατσογλανος για ακομη μια αγωνιστικη ηταν εξαιρετικος με 30 ποντους και 5/7ω τριποντα και εκρινε το παιχνιδι
Αστεριες-Βολος:Υπερτιμησε τον αντιπαλο ο Σταφανοα και τελικα κερδισε με 30 ποντουε διαφορα.Κανενα περιθωριο κριτικης στο παιχνιδι.Η νικη βολου θα παλεψει με τον Αρη για την παραμονη της.Μεγαλη εμφανιση απο μπαξεβανιδη για ακομη μια φορα.
Αιζ-Αρης:Δεν χωρουσε αλλη ηττα μετα την γκαφα του Σαββατου και οι παικτες το ηξεραν.Με χαμηλοτερη διαθεση εκμεταλλευτικαμε την εδρα και τουλαχιστον πηραμε μια νικη.Εξαιρετικη η παρουσια του Τσιμιδακη.
Στανη-Γκρικ Ματζικ:Αλλη μια πολυ καλη εμφανιση απο τους μαγους που πανε να μας μαγεψουν φετος..Δυσκολα θα χασουν την 2-3 θεση απο τον αλλον ομιλο.Λετε να χτυπησουν και τους Δαδι?Δυσκολο φανταζει..Εξαιρετικος ο Καστελλο με 32 ποντους και 8 τριποντα
Λιονταρια-Λενιαρνιακος:Ευκολη επικρατηση απο τα δυνατα φετος λιονταρια που βαζουν υποψηφιοτητα για Πλει οφφ..Ο Ξινος θυμιζοντας κατι απο τα περσινα κυριαρχησε στην περιφερεια του παιχνιδιου.Δυσκολα τα πραγματα για τον λενιαριακο.
3Κ-Μπουρουπουπουμ:Σημαντικη νικη για τους 3Κ που κανει παρα πολυ δυσκολα τα πραγματα απο τωρα για τους Μπουρουπουπουμ.Βεβαια πρωτος σκορερ νικητη με αποδοση 5.5 θα πρεπει να μας προβληματιζει...
Δαδι-Γουρουνια:Στο συνηθες ντερμπι του πελατη,ανετα οι Δαδι με εξαιρετικη ομαδικη εμφανιση..Εκτος εδρας και με λιγοτερξ προσπαθεια.

Για καλυτερο παικτη θα προτεινω τον Εγκλιτις με τον Καρατσογλανο να ακολουθει απο κοντα ενω σημαντιικη η προσφορα και του καστελλο..Τι λετε?

This Post:
00
135921.28 in reply to 135921.27
Date: 4/7/2010 6:33:28 AM
Overall Posts Rated:
1717
Με τους MVP συμφωνω και εγω..τωρα οσον αφορα τα παιχνιδια ειχαμε την εκπηξη απο τα καμινια αλλα αυτο που μου προκαλει μεγαλη εντυπωση ειναι γιατι δεν επαιξε ο μεγαλος λιθουανος των σερρων αφου δεν ειναι τραυματιας..για το παιχνιδι μου το μονο μου μπορω να πω ειναι οτι η νικη βολου εχασε για 1 ποντο με μικροτερη προσπαθεια και αυτο απο μονο του κατι λεει οποτε δεν μπορουσα να ρισκαρω με μικροτερη προσπαθεια..οσο για τον διπλανο ομιλο θα εχουμε μαχη πιστευω..οι νταντι πανε μεχρι τωρα με χαλαρες προσπαθειες και εχουν ανεβασει πολυ τον ενθουσιασμο τους ενω οι ματζικ δειχνουν να εχουν πολυ καλη περιφερεια με νεαρους παιχτες..αυτα μεχρι στιγμης σειρα τωρα εχουν τα παιχνιδια του κυπελλου..

This Post:
00
135921.29 in reply to 135921.28
Date: 4/7/2010 5:10:07 PM
Overall Posts Rated:
4141
Καλησπέρα και από μένα,

Μερικα σχόλια:
-Οι Mpouroupoupoum πιστεύω ότι αδικούνται από την τελευταία θέση...Εκτός από τον τελευταίο αγώνα, τους άλλους τους έχουν παλέψει και πιστεύω ότι θα έρθουν τα αποτελέσματα, δεν πρέπει να τους υποτιμάμε, όταν μάλιστα έχουν παίκτες και στις 3 κατηγορίες του TOP 10 του ομίλου...
-Το ότι ο Dadi δείχνει μικρότερη διάθεση σε αγώνες, δεν σημαίνει ότι παίζει χαλαρά απαραίτητα!Μπορεί οι αντίπαλοι να παίζουν δυνατα!Νομίζω ότι δεν μπορεί να βγει συμπέρασμα ώς προς τις διαθέσεις που χρησιμοποιεί ο καθένας, διορθώστε με αν κάνω λάθος...
-Εγώ ψηφίζω Καρατσόγλανο, όχι τίποτα άλλο αλλά έχει και αξιοθαύμαστη σταθερότητα μέχρι τώρα στους αγώνες του, ανυπομονώ να παίζουμε αντίπαλοι!

Άντε να δούμε τι θα κάνουμε και στο κυπελλάκι!

Advertisement