Podoba mi się zapowiedź takiej otwartości...tylko wiesz...ja się z reguły boję dziennikarzy i ich słowa pisanego ;) Nie pisz, że będziesz podawał, tylko to proszę rób :)
Zamiast czekać na efekty oraz na to aż mleko się wyleję wolę rozmawiać na ten temat przed faktem.
To chyba kluczowe zdanie. Dotychczas jakakolwiek próba pokazania efektów w przyszłości planów i rewolucji z przeszłości, skutkowała zazwyczaj odbieraniem tego jako krytyki bez argumentów.
Liczby już mam od Presidenta:
81 - 18 latków i 72 - 19 latków z ostatniego draftu
Pytanie bez podtekstu: zamiarem Twojego planu jest trenowanie dobrych polskich graczy czy reprezentantów przyszłej NT?
Propozycja z mojej strony, by wykorzystać to, co już jest. BBKing wyciągał tu dość obszerne na moje oko listy graczy typu SumaSkilli(pierwszych dziesięciu)>50, SS>55...Poza tymi listami szczerze radziłbym nie szukać...a to jednocześnie wyłącza subiektywizm w ocenie, kto jest za czarny, a kto już nie.
Jak byś się do tego odniósł? Dlaczego uważasz, że tak? Dlaczego nie?
I na koniec chyba...Konkretnie czym będą się różnić pierwsze instrukcje od skautów do właścicieli grajków od tych podawanych dotychczas przez normalnych skautów reprezentacyjnych? W pierwszym mailu będzie zapowiedź tego, że trenują gracza pod NT, czy że otrzymują pomoc w wytrenowaniu taniego i wszechstronnego gracza?