Wg mnie masz za mało punktów na testowanie, sensownie nie potestujesz. Możesz teoretycznie na chybił-trafił i może akurat trafisz. Ja jednak jestem zwolennikiem bardziej planowych działań.
Tych z pokazu to już bym nie ruszał (nie testowałbym ich).
Proponowałbym którąś z tych opcji:
Opcja 1) Kupić rozpoznanie wstępne (poznasz wiek i wzrost wszystkich zawodników). Zostanie Ci 10 punktów. I za te 10 raz poskautować dziesięciu 18-latków od góry. Prawdopodobnie nie uda się wszystkich i kilku zostanie, mówi się trudno. Następnie pięcio i czterogwiazdkowców przesuwasz na górę, jedno, dwu i trzygwiazdkowców na dół, nieodkrytych pośrodku. Nie widzisz potencjałów więc tu już czyste liczenie na farta, że trafisz dobry potencjał, sugerujesz się tylko skillami.
Opcja 2) Nie kupować rozpoznania i poskautować raz pierwszych 20-stu zawodników od góry. W ten sposób powinieneś mieć poskautowanych 39 zawodników, a wiec 9-ciu nieodkrytych. Znowu nie znasz potencjałów ale też i wieku. I robisz to samo co poprzednio czyli pięcio i czterogwiazdkowców na górę, trzy i mniej na dół, nieodkrytych pośrodku.
Opcja 1 wydaje mi się odrobinę lepsza.