BuzzerBeater Forums

BB Hellas > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
180776.19 in reply to 180776.17
Date: 4/21/2011 9:49:26 AM
MACEDONIANS
III.14
Overall Posts Rated:
241241
Εγω την πρωτη φορα που εβαλα ηταν στην 3η σεζον και πολυ πιθανον να πηρα 1 ψηφο την δικια μου δλδ,τωρα εσυ αν περασεις στον 2ο γυρο και οσους περισσοτερους ψηφους παρεις θα ειναι επιτυχια για αρχη.

Η τριανδρια του Akage για την ωρα ειναι το ακλονητο φαβορι!

This Post:
00
180776.20 in reply to 180776.19
Date: 4/22/2011 6:43:19 AM
Overall Posts Rated:
55
ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ??????????????

This Post:
00
180776.22 in reply to 180776.21
Date: 4/22/2011 6:49:48 AM
Overall Posts Rated:
55
ΟΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

This Post:
11
180776.23 in reply to 180776.20
Date: 4/22/2011 6:57:32 AM
MACEDONIANS
III.14
Overall Posts Rated:
241241
Απο σημερα το πρωι 7:00 ΠΜ περασαμε στον 2ο γυρο οπου περναν οι 5 με τους περισσοτερους ψηφους,αλλα λογο ισοψηφιας στην 5η θεση περασαν 6!
Εσυ φιλε μου δεν ησουν στην 5αδα....δεν πειραζει την αλλη φορα.

Οσοι ψηφισαν υποψηφιο που αποκλειστηκε μεχρι την δευτερα το πρωι 7:00 μπορουν να ψηφισουν εναν απο τους 6 που παραμενουν.

This Post:
22
180776.24 in reply to 180776.19
Date: 4/23/2011 6:42:00 AM
Overall Posts Rated:
4646

Η τριανδρια του Akage για την ωρα ειναι το ακλονητο φαβορι!

Εδώ θα ήθελα να ρωτήσω Γιατί?

Έχουν προσφέρει ή έχουν δουλέψει περισσότερο απο μένα για τις Εθνικές μας ?

Έχουν προσφέρει στις Εθνικές κάποιον παίχτη σε βάρος τις ομάδας τους?

Έχει πληρώσει κανένας τους 1,4Μ σε 6άρι γυμναστή προς χάριν του παίχτη τις Εθνικής? (σίγουρα τα έδωσαν σε παίχτη τις ομάδας τους για να ανέβουν κατηγορία και να ανεβάσουν την εικόνα τους... πρεστίζ στα Αγγλικά νομίζω ότι το λένε!)

Το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να έχουν πιο ψηλά τις ομάδες τους απο την δικιά μου!
Αν δεν είχα ακολουθήσει πιστά τις εντολές των πρώην προπονητών και τις δικές σου θα ήμουν και εγώ πολύ ψηλά!
Στην σεζόν 15 έπαιξα στο πρωτάθλημα όλα τα παιχνίδια χαλαρά κει τερμάτισα 3ος,στα play off προτίμησα και πάλι την προπόνηση ,στο κύπελλο έφτασα στους 16.

Ξέρεις οτι σε αγαπώ και σε εκτιμώ αφάνταστα , αλλά νομίζω ότι είναι καιρός να ξεφύγω απο την σκιά σου.

Γνωρίζω ότι εκτός απο σένα και ίσως τον Γιάννη (Kavala44) οι άλλοι πρώην προπονητές τις Εθνικής που συνεργάστηκα(Lygas,Kajabbar) δεν θα με ψηφίσουν, θα προτιμήσουν την τριανδρία οπως τους λες για το λόγο και μόνο οτι είναι στην Αθήνα θα έχουν προσωπικές επαφές και θα μπορέσουν έτσι να χειριστούν καλύτερα την Εθνική , λογικό ακούγεται και τους καταλαβαίνω!

Χωρίς παρεξηγήσει δεν έχω τίποτα με τους άλλους υποψήφιους , απλά κάποια στιγμή έπρεπε να βγάλω απο μέσα μου την αίσθηση τις ανυπαρξίας.

ΥΓ.Με βοήθησε η αδερφή μου να γίνουν γραπτός λόγος η σκέψεις μου (σκονάκι)!.....και έτσι πάλι λάθη έκανα λέει!

ΥΓ. Αυτό το post (169735.58) με έβαλε σε πολλές σκέψεις?
Διομήδη καλή πορεία στην II.3

Last edited by panoukos at 4/23/2011 11:25:03 AM

From: JohnnyB
This Post:
11
180776.25 in reply to 180776.24
Date: 4/23/2011 12:07:27 PM
Overall Posts Rated:
343343
@Panoukos: Ενδοοικογενειακές κόντρες...Ωραίο...Συμφωνώ πάντως με τον Διομήδη και το υστερόγραφο του.

Πιθανόν να μην μου πέφτει λόγος, αλλά για όσο μετράει η άποψη μου, όντως η τριανδρία φαίνεται ενδιαφέρουσα, αλλά δεν πρέπει να υποτιμάται η αξία Τζούνιορ. Έδειξε αφοσίωση στο να βγάλει 1 σημαντικό παίκτη για την εθνική Ελλάδας και τώρα έχει στα χέρια του τον πιο ταλαντούχο Κύπριο παίκτη από την εποχή που άρχισα να καταλαβαίνω τι γίνεται στο παιχνίδι, με εξαιρετικά ως τώρα αποτελέσματα, έζησε από κοντά κάμποσες σεζόν τις εθνικές και ξέρει τι παίζει, δεν θα ναι κάτι νέο για αυτόν, και σαφώς όπως και στο παρελθόν είδαμε η εμπειρία παίζει τεράστιο ρόλο.

Εάν πάντως δεν επιλεγεί προσωπικά δεν θα με χαλάσει καθόλου γιατί θα τον ήθελα σαν τον διάδοχο μου στην Κύπρο, αφού σε μερικούς μήνες η οικογένεια μου θα μεγαλώσει και έτσι χρόνος μηδέν...

This Post:
00
180776.26 in reply to 180776.24
Date: 4/23/2011 1:02:52 PM
Overall Posts Rated:
112112
Βρε αγόρι, άλλο προπονώ παίκτη για την Εθνική, άλλο μανατζάρω μία Εθνική.
Με την λογική αυτή ο Corfu Tigers θα έπρεπε να είναι εις αει προπονητής της νέων ως ακόμα πιο επιτυχημένος γυμναστής, μιας και επι συναπτές σεζόν προπονούσε τον Αγγελίκο σαν... PG στην ΙΙ κατηγορία!!!
Εσύ τουλάχιστον τον Πρίγκα τον προπονούσες στη θέση του.
Επ'ουδενί βέβαια αυτό δεν μειώνει την προσπάθεια και την αφοσίωσή σου, αλλά ο τομέας του manager καλύπτει ένα μεγαλύτερο εύρος υποχρεώσεων.
Η τριανδρία καλύπτει πολλούς τομείς που μία μονή υποψηφιότητα δεν θα μπορούσε.
Παραδείγματος χάρη η μεταξύ τους φιλία εξασφαλίζει αρμονική συνεργασία, κάτι ανάλογο με τον Μαμού, τον Μάτσα και εμένα.
Το επίπεδο αγγλικών τουλάχιστον του Λονδρέζου είναι στο επίπεδο που απαιτείται για τις συζητήσεις κάτω από το τραπέζι με τους λοιπούς μάνατζερ Εθνικών, στοιχείο δυστυχώς απαραίτητο σε επίπεδο Εθνικής.
Σκέψου πως εσύ χρειάστηκες "σκονάκι" για την έγγραφη απεικόνηση τως σκέψεών σου στα Ελληνικά!!!
Ποιους θα πρέπει να "αγγαρέψεις" για να το κάνεις αυτό στα αγγλικά ή σε κάποια άλλη γλώσσα?
Τρίτον γεωγραφικά η τριανδρία συμφέρει, όπως και συ ο ίδιος ανέφερες.
Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να στηρίξω μία τριανδρία από την συμπρωτεύουσα ή από άλλο μέρος της Ελλάδος.
Η συνεργασία του Χρήστου με τον Γιάννη υπήρξε πολύ πετυχημένη, αλλά πλέον ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος από ότι ξέρω έχουν τον χρόνο να ασχοληθούν περισσότερο από όσο ασχολούνται σήμερα.
Για τον Γιάννη ειδικά, που είχα την ευκαιρία να γνωρίσω χτες και τον ευχαριστώ γι'αυτό, ξέρω πως έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με τον Κρανιδιώτη και συνεχίζει.
Αλλά έχει πολύ σημαντικότερα θέματα να λύσει από το να ασχοληθεί με ένα διαδικτυακό παιχνίδι.
Τον ακάγκε όμως και τον φενταγίν θα τους βλέπω πιο συχνά, παρέα με τον Μαμού και τον Λύγκα.

Τέλος στο υστερόγραφο του Διομήδη θα συμφωνήσω 1000% όχι μόνο 100%
Πορεία ομάδος και παράλληλη προπόνηση παίκτη Εθνικής από τα 18 του δεν δύναται να επιτευχθεί.
Μόνο αν μία ομάδα αγοράσει παίκτη υποψήφιο για Εθνική στην ηλικία πχ των 22, όταν θα έχει ολοκληρώσει όλα τα δευτερεύοντα και ένα μεγάλο μέρος των πρωτεύοντων, ειδικά εκείνα της μονής θέσης προπόνησης.
Παράδειγμα ο Κουβαράκης του Μάτσα, ο Μανοσαρίδης του Γκριν και ο Μάρκος του Ασυγκράτητου.

Μην με παρεξηγήσεις, στην περίπτωση που εκλεχτείς, θα σε στηρίξω, γιατί το καλό της Εθνικής είναι πάνω από όλους και η απόφαση ενός εκλογικού σώματος πρέπει πάντα να είναι σεβαστή, αλλά δεν μπορώ προσωπικά να θεωρήσω την υποψηφιότητά σου πιο ολοκληρωμένη από την προαναφερόμενη για τους παραπάνω λόγους.

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
180776.27 in reply to 180776.26
Date: 4/23/2011 1:29:02 PM
Overall Posts Rated:
4646
Giannh mallon den katalaves , opws egrapsa kai ston logo mou aftin tin stigmh den einai aftos o stoxos moy alla oti pernaei sto ntoukou h ypopsifiothta moy xwris oi alloi ypopshfioi na einai kalyteroi kai empeiroteroi
apla einai oloi apo thn A8hna kai ayto einai pleonekthma!
sigoura o Giogio27 einai kalyteros apo olous mas gia proponhths!

KALH ANASTASH SE OLOYS

This Post:
00
180776.28 in reply to 180776.27
Date: 4/23/2011 2:55:21 PM
Overall Posts Rated:
112112
Καλή ανάσταση και σε σένα αγόρι.
Κρίμα που φύγατε και δεν θα προλάβω να γνωρίσω και εσάς, τώρα που είμαι ακόμα στην Θεσσαλονίκη.

The secret of communication lies in defeat...
From: geopal
This Post:
00
180776.29 in reply to 180776.28
Date: 4/23/2011 4:10:14 PM
Overall Posts Rated:
5050
Καλή τύχη σε όλους τους υποψηφίους και καλό κουράγιο και δύναμη σε όποιον βγει!!!

Last edited by geopal at 4/23/2011 4:20:06 PM

Advertisement