BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
208926.19 in reply to 208926.18
Date: 2/8/2012 6:32:17 AM
Overall Posts Rated:
1010
Smqh! Moje problema da e pri men ama Coach_D otnovo me razcepva ot smqh.
Novoto pokolenie manageri e super qko! Glasuvaite za Coach_D!

From: direct

This Post:
00
208926.20 in reply to 208926.18
Date: 2/8/2012 6:35:16 AM
PAF.bg
II.4
Overall Posts Rated:
120120
Хубавото в цялата работа е, че това са първите избори в историята на БГ с толкова обсъждане, било и на по-странични теми.

Относно агитирането - никой не може да ми забрани да кажа за кого ще гласувам. Отделно в момента тече предизборна кампания. Агитирането е забранено само в изборния ден, но се съмнявам да има такъв закон и в ББ. ;)

This Post:
00
208926.21 in reply to 208926.2
Date: 2/8/2012 6:53:56 AM
Overall Posts Rated:
66
Никой от вас не заслужава да бъде национален треньор ! Аз искам да е бил шампион на А група !
Хаха, какви са тия критерии..който иска той ще се кандидатира. Като гледам нито има някакви условия за участие в изборите, нито нищо.
След тези изписани глупости аз се отказвам да гласувам. Успех на всички и най-вече на този, който ще спечели.

This Post:
22
208926.23 in reply to 208926.16
Date: 2/8/2012 7:25:00 AM
GorillaZ MaSters
A Grupa
Overall Posts Rated:
4444
Явно целеше да стане дискусия, вярно по грубия начин, но и така става.
Аз лично в близките сезони не си спомням никой да е писал своя реч. Как тогава избрахме кандидат. Защо никой не се представя? Защо не писа тогава? Едва ли по твоята логика трябва да гласуваме за някой, който познаваме просто както се случи предните сезони. Наблюдавал съм доста избори тук и един като поеме нещата, понеже е познат и бива преизбиран. Не трябваше ли все пак и те да напишат по някой ред или си караме едно и също и каквото стане. Не искам да обидя никой от тези хора, просто следвам логиката.
В крайна сметка ние не заслужаваме да бъдем национални треньори? Интересно. А и защо трябва да блестим с личния си отбор? Това критерий ли е? Той може да бъде за забавление. А националния вече е сериозна работа. И мога да кажа за мен, за другите не знам - щом съм се кандидатирал, значи ще се отнасям сериозно и ще се постарая сериозно.
Тези 30 активни потребители се знаем много добре. Всеки си има по някое приятелче и си го подкрепя. Жалко наистина, че е такава ситуацията, но повечето не гласуват заради писаниците във форума и трудно може да им се промени мнението, след като си покрепят своите.

Речите не мисля че са най-важното нещо, някакви обещания, общи глупости и банални работи. Много по-добре е направо да се задават конкретни въпроси. Тази тема е за това и може който иска да ме попита каквото го интересува.

Пак да поясня - имал съм не един или два разговора с всеки от четиримата. Имам си понятие кой какво може и кой как си представя отбора. Просто ви описвам картинката на обикновения страничен наблюдате и представям възмущението си от форумната тишина.

Аз не си спомням да сме говорили ...

From: maxi_di
This Post:
00
208926.24 in reply to 208926.23
Date: 2/8/2012 7:48:59 AM
Overall Posts Rated:
00
Казвам се Стефан. Кандидатирам се за тренер на националната гарнитура защото не ме познавате, аз нямам добър отбор,в края на сезона ще ме плюете но ако стана треньор ще се постарая поне да си остане на това ниво.Иначе интересна дискусия се е оформила.

From: bozmana

This Post:
22
208926.26 in reply to 208926.6
Date: 2/8/2012 8:25:22 AM
Overall Posts Rated:
2525
Както спомена Нико съм в играта от 15 сезон.миналия сезон се качих във 2.3 и продължавам борбата.Аз съм от така наречената нова генерация мениджъри, които използват нетрадиционни схеми и ротаций с цел извличането на максимума от играчите и експлоатацията на слабите звена в противника.Чета много изпробвам постоянно нови тактики следя националния от последните сезон и половина ,следя мачовете и на другите наций изучавам новите тендеций за противодействие на доминиращата схема гледай вътре/лична защита. Не робувам на имена от националния отбор ,които се смятат за сигурни титуляри.

Имам една основна новина за теб - националният отбор не е експериментална станция. Ако имаш силни, вътрешни пориви към подобни състояния на съзнанието, нека не е тук.

This Post:
11
208926.27 in reply to 208926.23
Date: 2/8/2012 8:29:31 AM
Overall Posts Rated:
2525
А и защо трябва да блестим с личния си отбор? Това критерий ли е? Той може да бъде за забавление. А националния вече е сериозна работа.

Личният отбор е абсолютен критерий! Той е моментната снимка за знанията ти относно играта!!

Тези 30 активни потребители се знаем много добре. Всеки си има по някое приятелче и си го подкрепя. Жалко наистина, че е такава ситуацията, но повечето не гласуват заради писаниците във форума и трудно може да им се промени мнението, след като си покрепят своите.

Очевидно са поне 31. :)

This Post:
11
208926.28 in reply to 208926.27
Date: 2/8/2012 8:37:59 AM
White Chocolates
A Grupa
Overall Posts Rated:
162162
Second Team:
Basket Brains
Леле, колко пръсти сте потрошили на клавиатурите и колко яд сте демонстрирали, дори злоба((
Според мен пък, всеки един мениджър в тази игра заслужава уважение и е достоен за поста треньор на националите!
Аз пък ще обърна вниманието ви към един от моите двама скаути в у21, който също се е кандидатирал /имам му пълно доверие/, но чест му прави, че остана настрани от КАРАНИЦИТЕ тук!

Oops! Something went wrong with your request.
This Post:
00
208926.29 in reply to 208926.25
Date: 2/8/2012 8:39:08 AM
GorillaZ MaSters
A Grupa
Overall Posts Rated:
4444
Не заслужавахте, мълчейки. Как точно ще ме убедиш, че ставаш за национален треньор, след като за 15 сезона игра си успял веднъж да се качиш в А група (когато България е била има-няма 20 юзъра), след това да изпаднеш и после 12 поредни сезона да си кибичиш все в една и съща лига? Има нещо счупено. Или е уменията ти, или мотивацията, или нещо трето, ти ще кажеш. Каквото и да е, на прима виста не вдъхваш доверие и затова е съвсем очаквано да видим една тема с някой и друг ред защо да гласувам за теб, а не за Венко, например.

Ще ти кажа накратко, тъй като не мисля, че е най-важното нещо това. Личния ми отбор си е личен, за това и му се казва така. Преди доста време разпродадох. След това загубих интерес. После е трудно завръщането, след като съм си объркал и финансиите. Не ми се засилваше от трета, за това си седя във втора. Сега обаче имам мотивация. Решил съм този сезон да е на всяка цена успешен и да се върна в А-група. Явно това е огромен критерий при изборите да си именно в тази група.

Оо, не стават така нещата. И щом все пак настояваш, питам:
Имаш ли дори бегла представа с какво разполага националния ни отбор като играчи и какъв е потенциала на онези извън него? Кои са ни силните и слабите постове, имаме ли играчи, които вече са изиграли последния си мач като национали, кои са младите надежди, какво според теб има нужда от промяна?
Тия всичките неща трябваше да ги напишеш като се кандидатираш и щях да гласувам за теб без въобще да гледам кои са другите кандидати.

Да, имам някаква бегла представа от отбора, доколкото това е възможно. Относно силните и слабите страни - засилваме се в гардовата позиция: Александър Горанов, Евгени Акбаров, Сакин Йорнек и Петър Байков са в подем и се развиват добре. От към центрове нямаме особен повод за радост. Ламов няма място в отбора, а повечето от другите са поостарели. За жалост не могат да бъдат толкова страшни за другите отбори. Има съответно и младежи, но за тях има време.
Всичко това го пиша без да знам точните качества на играчите. Принципно и няма как да ги знам. Мога да съдя само по общи наблюдения.

Е, съдейки и по отговора ти, не си ти моят човек.
Успех в изборите!

Благодаря..

Whatever... изморих се да обяснявам вече

Добре избяга от отговор на това, но както и да е.

Advertisement