Явно целеше да стане дискусия, вярно по грубия начин, но и така става.
Аз лично в близките сезони не си спомням никой да е писал своя реч. Как тогава избрахме кандидат. Защо никой не се представя? Защо не писа тогава? Едва ли по твоята логика трябва да гласуваме за някой, който познаваме просто както се случи предните сезони. Наблюдавал съм доста избори тук и един като поеме нещата, понеже е познат и бива преизбиран. Не трябваше ли все пак и те да напишат по някой ред или си караме едно и също и каквото стане. Не искам да обидя никой от тези хора, просто следвам логиката.
В крайна сметка ние не заслужаваме да бъдем национални треньори? Интересно. А и защо трябва да блестим с личния си отбор? Това критерий ли е? Той може да бъде за забавление. А националния вече е сериозна работа. И мога да кажа за мен, за другите не знам - щом съм се кандидатирал, значи ще се отнасям сериозно и ще се постарая сериозно.
Тези 30 активни потребители се знаем много добре. Всеки си има по някое приятелче и си го подкрепя. Жалко наистина, че е такава ситуацията, но повечето не гласуват заради писаниците във форума и трудно може да им се промени мнението, след като си покрепят своите.
Речите не мисля че са най-важното нещо, някакви обещания, общи глупости и банални работи. Много по-добре е направо да се задават конкретни въпроси. Тази тема е за това и може който иска да ме попита каквото го интересува.
Пак да поясня - имал съм не един или два разговора с всеки от четиримата. Имам си понятие кой какво може и кой как си представя отбора. Просто ви описвам картинката на обикновения страничен наблюдате и представям възмущението си от форумната тишина.
Аз не си спомням да сме говорили ...