Retrogradarea este o metoda buna dar numai daca nu intentionezi sa promovezi imediat inapoi. Iti iei jucatorii din draft, mai cumperi inca vreo 2 la fel de buni si o sa ii antrenezi pana cand o sa te ajute acestia sa promovezi.
din ce am observat, pierzi mult timp (si bani), si iar rezultatul final va fi o echipa mai slaba decat daca ai fi ramas in II (si antrenamentul va fi afectat, deoarece de cele mai multe ori, nu-ti permiti un trainer de lvl 5 sau 6); poti foarte bine sa antrenezi oameni si in II; nu vei avea cele mai bune rezultate in liga, dar nici nu vei pierde la fel de mult prin retrogradare;
Mikey...tu nu ai loje VIP. WTF?! :)) si una daca faceai deja ieseai pe profit dupa 3 saptamani.
meh, nu-i mare lucru.. am ales sa extind celelalte parti mai intai, din care scot un profit mai substantial (oricum, voi adauga aprox 10 si acolo); cand ajungi in I, incepe sa merita sa-ti extinzi mai serios lojele VIP.
Mie nu imi place sa irosesc antrenament si de aceea sunt adeptul antrenamentului pe 2 pozitii
e alegerea ta, dar in realitate pierzi mult timp si antrenament (dpdv al valorii); dureaza o eternitate sa cresti un jucator la un nivel decent pe 2 pozitii; iar pe cei care-i vei vinde, cel mai probabil va fi dupa 1-3 sezoane, deoarece vei vrea sa antrenezi si alti jucatori primiti din draft. in cazul asta, acei jucatori nu vor avea cine stie ce skill-uri iar profitul din urma vanzarii nu va fi mare lucru; value-ul va fi mai mic decat daca ai antrena pe 1 poz, si dupa cateva sezoane vei vinde 1 sau 2 din acei 3.
Calitatile jucatorilor de dezvolta mai uniform si mai echilibrat
nu vad de ce... poti sa-i cresti la fel de echilibrati si pe 1 poz; diferenta fiind, ca in anumite cazuri e mai usor sa joci jucatorii cand ii antrenezi pe 2 pozitii (sacrifici mai putin); mai e adevarat ca in div I nu iti permiti mereu sa joci un C pe post de PG, dar totul se rezuma la cum antrenezi; ori ca e pe 1 poz sau 2, jucatorii ti-i cresti asa cum vrei; daca antrenezi pe 1 poz, alegi sa sacrifici putin din performanta echipei pt un antrenament mai substantial, care per total e mai benefic (echipa va deveni mai puternica intr-un timp mai scurt); daca oricum nu poti sa ajung in top in acel sezon, mai degraba sacrifici niste meciuri pt antrenarea eficienta a jucatorilor; oricum mare lucru n-ai sa castigi jucand mai safe (vei fi pe 1 poz sau 2 mai sus in clasament).
plus ca beneficiezi de antrenamentul rezidual care este foarte important
beneficiezi de el si din antrenamentul pe 1 poz; iar bonusul e mai mare (asta daca prin antrenament rezidual te referi la noul feature de cresterea a mai multor skill-uri, inclusiv cele secundare);
Nu imi vine sa cred cat de mult pretuiesti skillul Patrundere/Driving
um... n-am zis ca pretuiesc nimic; doar am afirmat ca HN (1 poz) e superior in comparatie 1on1 (2 poz), care e preferat de multa lume; antreneaza aproape aceleasi skill-uri ca si 1on1 (cu exceptia JS, IS), dar mult mai repde;
e adevarat ca e ceva mai simplu sa antrenezi oameni mari cu 1on1 , dar rezultatele sunt jalnice (inaltimea + durata extinsa a antreamentului pe 2 poz, rezulta intr-o pierdere fenomenala de timp).
anyway, astea sunt parerile mele in urma multor experimente...
oricum, fiecare are libertatea sa faca ce crede el ca-i mai bine pt echipa lui.