BuzzerBeater Forums

Hellas - III.3 > ΣΕΖΟΝ 20!

ΣΕΖΟΝ 20!

Set priority
Show messages by
This Post:
00
216571.19 in reply to 216571.18
Date: 5/16/2012 4:35:40 PM
Overall Posts Rated:
334334
ναι σε τσέκαρα,νέος στην ΙΙΙ3.

This Post:
00
216571.20 in reply to 216571.19
Date: 5/16/2012 4:41:51 PM
Overall Posts Rated:
88
Έχω παίξει και με 2 ομάδες από τον όμιλο και δεν έχω και τις καλύτερες αναμνήσεις .

This Post:
00
216571.21 in reply to 216571.20
Date: 5/16/2012 6:21:48 PM
Overall Posts Rated:
151151
ευτυχως δεν πουληθηκε ο Ρικοφ και θα τον βαλω hall of fame σε 2-3 ματσακια.. βιαστηκα.. παντως τα 390 δεν τα επιασε... μαλλον θα τον ξεκινησω απο 240... υπολογιζω σε 3 εβδομαδες... οποτε οποιος θελει... ακομα μασαει ο γερος... μην ξεχνατε οτι με εφτασε ημιτελικα στην σεζον 18 και εβαλε το χερακι του στην ανοδο μας για την ΙΙ στην σεζον 19

This Post:
00
216571.22 in reply to 216571.21
Date: 5/16/2012 6:23:27 PM
Overall Posts Rated:
151151
ΓΑΣ δεν μου ειπες το σχολιο για τον Ρικοφ...

Εβαλα και τον Αργκουελλες (6700178) αντιλαμβανεστε γιατι τα πηγαινε καλα. Ουτε ο Kase απο μελισσια ουτε ο SG του ΓΑΣ τον επιασε... και με χαμηλοτερο μισθο... τον εχω βαλει σε σχετικα καλη τιμη, ελπιζω να πουληθει... αυτος με ανεβασε κατηγορια αν μη τι αλλο...

This Post:
00
216571.23 in reply to 216571.22
Date: 5/17/2012 9:11:07 AM
Volos Velvet Hammers
II.3
Overall Posts Rated:
105105
Ο Ρικοφ δεν μου αρεσε φιλε καθολου να σου πω την αληθεια!!!Αυτη η μετρια εσωτ αμυνα για SF ειναι πολυ κακη(κατα τη γνωμη μου παντα)!!!Τον περιμενα πολυ καλυτερο...Επισης με απογοητευσε η δυνατη εμβελεια!!!Το μονο που ειχα προβλεψει κ μονος μου ειναι το μεγαλο μπασιμο του!!!Πιθανως ομως να επεσαν τα ποσοστα του απο τοτε που τον αγορασες ε?
Ο Arguelles ειναι πολυ καλος αν ειχα τα λεφτα τον αγοραζα ανετα!!!Επισης εχει πολυ χαμηλο μισθο για αυτο που προσφερει σε μια ομαδα!!!Οντως μια πολυ καλη μεταγραφικη κινηση!!!
Δεν εχω ακομα βρει την ακρη ομως με τα ποσοστα των παικτων οπως ειπα κ σε προηγουμενο μηνυμα μου!!!Για παραδειγμα με το που ειδα τους 2 ψηλους σου επεσα απο τα συννεφα και ειπα οτι δεν ξερω τιποτα τελικα για το buzzer...Για παραδειγμα μπορεις να μου εξηγησεις την πανω απο 50% ευστοχια του Meade απεναντι στην απιστευτη(16) αμυνα του Brandys?Και τα σουτ ηταν απο κοντα και οχι απο μακρυα...αλλα κ απο μακρυα να ηταν ο Meade δεν ειχε ουτε σουτ με αλμα ουτε εμβελεια!!!Οποτε οτι και να πω για καποιον παικτη(οπως για παρδειγμα τα σχολια μου για Ρικοφ και Αρκγελες) δεν ειναι να με παιρνει κανεις στα σοβαρα αφου ακομα εγω ο ιδιος δεν εχω καταλαβει τι παιζει με τα ποσοστα!!!

Οσο για σενα Γερο τι εννοεις τι θελω απο το κυπελο?
Επισης οχι δεν χρεωκοπησα...Το σχεδιο μου οπως ειχα πει πολλες φορες ηταν πολυ καλα στημενο και αν επαιρνα τα 500.000 της ανοδου δεν θα πουλαγα ουτε παικτη στη ΙΙ...Τωρα πουλησα για να βρω τα 500.000 που χρειαζομουν...Αλλα οχι δεν εχω χρεωκοπησει ακομα?...Απλως υπολογιζα χωρις τον ξενοδοχο Ειδωλο!!!

This Post:
00
216571.24 in reply to 216571.23
Date: 5/17/2012 9:30:33 AM
Overall Posts Rated:
151151
Ο Ρικοφ ηταν πολυ καλυτερος πριν απο 2 χρονια, εχει χασει σε εμβελεια και εσωτερικη αμυνα 2 ποπς καθως και σε ριμπς. Οταν τον ειχα αγορασει πραγματικα ομως και εγω δεν ηξερα αν θα πιασει ή οχι. Τελικα στο Patient εβγαλε ματια (εκτος απο ενα παιχνιδι με τον Βελβεντο) και μεχρι να ερθει το αστερι ο Αργκουελλες ηταν πρωτοπορος. Για μια ομαδα ΙΙΙης κατηγοριας ο Ρικοφ ακομα αποτελει καλο παικτη αλλα για εναν χρονο ακομα, αρα μεχρι 3 κατοσταρικα καποιος θα ξοδευε για αυτον. Ο Αργκουελλες απο την αλλη ειναι ο παικτης που με ανεβασε στην ουσια στην ΙΙ. Για αυτο ομως και τον αγορασα και 750 χιλιαρικα καποτε. Δυσκολα ομως τωρα να τον πουλησω παλι τοσο. Σιγουρα κανα 5αρι κατοσταρικα να πιασει.

Οσο για τους ψηλους μου, ειναι ακριβως περιπου οσο του Γερου και για αυτο τους ειχα αγορασει τοτε για να τον κοντραρω. Δυστυχως ομως δεν ειχα ποτε PG καλο με καλη πασα και ετσι το Look Inside ηταν απλα ονειρο. Ο Γερος τελικα με νικησε αλλα ευτυχως για μενα τον νικησες εσυ. Γενικα, το λαθος σου ηταν το Motion σου που αποδυναμωσε τους ψηλους ενω το Patient μου ηταν πιο εσωτερικο... Γενικα αγορασες καλους παικτες αλλα δυστυχως δεν ειχες καλο σχεδιο οσον αφορα την στρατηγικη που θα ακολουθουσες. Δλδ, με τετοιους ψηλους, αν επαιρνες εναν PG με τρομερη πασα και οχι τον SG που πηρες και χρυσοπληρωνες αδικα για το Jump Range του, τοτε θα σουν σιγουρα Α2. Γενικα επισης παιζει ρολο και η καλη αντοχη που ειχε ο Μεαντε, γιατι ο Τζαρα ας πουμε ηταν καλυτερος αλλα ειχε χαλια αντοχη και δεν επαιζε μια. Επισης μην ξεχναμε οτι οι παικτες σου ΣΚΑΓΑΝΕ μεσα στο παιχνιδι επειδη ποτε δεν ειχες αλλαγες. Η λογικη σου να μην εχεις μια καλη αλλαγη για αυτους τους παικταραδες τους φουσκωσε και τους "εριξε" πολυ μεσα στο παιχνιδι. Αν δεις τα ματσακια μας καλυτερα, οταν εμπαιναν οι βασικοι μου μετα απο τις αλλαγες, πεταγαν, ηταν πιο ξεκουραστοι.

This Post:
00
216571.25 in reply to 216571.24
Date: 5/17/2012 9:35:24 AM
Overall Posts Rated:
151151
κριμα που ο Πελλα δεν επεσε παλι εδω, για λιγο δλδ... ηθελα να δω Πελλα να ξεφτιλιζεται απο Βελβεντο φετος, με τετοια ομαδα που εχει καταντησει τον βλεπω για IV... τα λαθη του tanking μας στερησαν την ανοδο μια σεζον νωριτερα, να καναμε το απολυτο ΒΒ record...

(μετριοφρων)

Last edited by Super Idol at 5/17/2012 9:35:46 AM

This Post:
00
216571.26 in reply to 216571.25
Date: 5/17/2012 9:52:42 AM
Volos Velvet Hammers
II.3
Overall Posts Rated:
105105
Και μια 3λεπτη αλλαγη απο εναν αλλο παικτη σου εκανε τοσο καλο τον Meade που ευστοχουσε με εσωτ σουτ τρομερος(13) αν δεν κανω λαθος απεναντι στη 16αρα αμυνα μου?Αν ναι τοτε εχω ζυγισει λαθος τα πραγματα στο παιχνιδι...
Γενικα το οτι δεν ανεβηκα κατα τη γνωμη μου παντα οφειλεται σε 2 σημεια...
Πρωτον στο τραυματισμο του Γαλατα που αν εμενε κατα τη γνωμη μου θα σε κερδιζα(ξερω θα μου πεις ο Πουρσελ δεν πηγε ασχημα...αλλα εγω θεωρω οτι ο Γαλατα θα επαιρνε πολυ περισσοτερα και σιγουρα ευστοχα σουτ ενω ο Πουρσελ ειχε κανει μονο 5 σουτ αν δεν κανω λαθος)
Δευτερον στο τελευταιο παιχνιδι στη λαθος επιλογη μου να παιξω κινηση...Το συστημα που με οδηγησε ολη τη σεζον αποφασισε σε ενα ματς να μη μου κατσει...Και ερχομαι και σε ρωτω ξανα εδω(μια απο τις χιλιαδες αποριες μου...)...Ο SG μου με το τεραστιο για κατηγορια ΙΙΙ 16-16 σε σουτ και εμβελεια για ποιο λογο ειχε 5-16 σουτ απεναντι στον Ρικοφ που ειχε 10-5 στις αμυνες του?Παλι θα μου πεις επειδη δεν τον εβγαζα αλλαγη?2 λεπτα σε καθε δεκαλεπτο τον αλλαζε ο Πουρσελ...Δεν ηταν αρκετο?Και ειχε αντοχη 8 ο δικος μου δλδ σχεδον φουλ...Επισης απο αγων κατασταση και οι 2 ειχαν το ιδιο(8 αν θυμαμαι καλα)...Ποια ηταν λοιπον η αιτια?
Οπως καταλαβαινεις λοιπον οι αποριες μου ειναι πολλες και δεν μπορω να τις εκφρασω ολες εδω...Θα αναζητησω τη λυση ομως μεσα απο τα παιχνιδια!!!Ισως και να μην τη βρω ποτε...
Ειναι παντως αξιοθαυμαστο το ποσα εχεις καταλαβει για το παιχνιδι για τις σεζον που ασχολεισαι!!!Παιζεις 5 σεζον και φαινεται σαν να ασχολεισαι πολυ καιρο!!!Εχεις απο καπου βοηθεια?Ο Βαμπιρης της Α1 ειναι φιλος σου?Μηπως απο εκει παιρνεις συμβουλες?Σε ρωταω με ολο το θαρρος γτ βλεπω οτι απαντας και σε σχολια του και γενικα φαινεται να τον υποστηριζεις αρκετα!!!

This Post:
00
216571.27 in reply to 216571.26
Date: 5/17/2012 10:23:35 AM
Overall Posts Rated:
151151
δεν υποστηριζω κανεναν και τιποτα εδω μεσα. Και ποτε δεν εχω ζητησει βοηθεια για αγορα παικτων και συστηματα εκτος 1-2 περιπτωσεων που εκανα κατι ερωτησεις στην ομοσπονδια για το Patient αν θυμαμαι καλα οταν εχασα απο το Βελβεντο. Απλα λεω αυτο που πιστευω στο δημοσιο φορουμ και για αυτο ειχα παρει το μερος "ουδετερα" του Βαμπιρ. Ο Βαμπιρ επισης πιστευω οτι δεν ειναι καλος μανατζερ με τα θεματα των παικτων που εχει, τον θεωρω ισα ισα πολυ κακο. Ειναι πολυ καλος στις μεταγραφες, στην εισροη χρηματων.... Αντιθετως εχω γραψει και σχολια υπερ του Κατζα οταν εφευγε, μπορειτε να πατε να τα δειτε, απλα τα κολλημενα μυαλα ποτε δεν ξεκολλησαν να τα διαβασουν. Οταν εχεις βεβαια ενα ΒΒ φορουμ να σε κραζει σου φταινε ολοι, εστω κι αν γραψουν κατι ουδετερο.

Καταρχας το δευτερο ματς ηταν στην εδρα μου, αρα πλεονεκτημα. Την ανοδο την εχασες στο 2ο παιχνιδι με την Patient και οχι ενα καλο Motionακι. Λοιπον, ο SG σου οταν τον εβαλες να παιξει SF αμεσως τον κατεστρεψες. Λαθος επιλογη σου. Ενας SG οπως ο Σιρμουλης δεν κανει για SF ουτε με κανονια. Τα εσωτερικα του ειναι αχρηστα. Επισης οι παικτες μου ηταν στον παγκο απο 7-12 λεπτα, αρα μιλαμε οτι ξεκουραστηκαν αρκετα, εν αντιθεση με τους δικους σου που ηταν απο 0!-7... μεγαλη διαφορα και ειπαμε οτι το ΒΒ δεν ειναι 100% ρεαλιστικο αλλα ενταξει σε αυτο δεν χανει ακομα... Επισης να σου πω οτι οταν επαιζα την μιση σεζον χωρις αναπληρωματικο στο PG μου, γιατι αναγκαστηκα να τον πουλησω τον Ursic για να αντεξω τον μισθο του Αργκουελλες, ειδα μεγαλη αλλαγη στην εικονα της ομαδας, επεσε τελειως αποδοτικα κατα 6-7 ποντους. Με την ιδια λογικη, εξηγηστε μου το 0 - 9 στα τριποντα του Αργουελλες, εξηγηστε μου τα 8 ribs του Σιρμουλις με μολις 4 στα skill του εναντι 7 του Ρικοφ... Το ειχα ξαναπει, οι μισθοι ηταν τεραστιοι για την αξια των παικτων σου, και για αυτο τους αγορασες φτηνα...

Η επιτυχια μου σαφως εχει και ενα κομματι τυχης, κατι το οποιο δεν ειχα ολη την κανονικη σεζον, αλλα φιλε Μιχο μην ψαχνεις να βρεις δικαιολογιες σε Βαμπιρια και "βοηθους". Δεν μοιραζομαι την ομαδα μου ουτε για αστειο και μαλιστα να σου πω οτι το εν λογω παιδι εχει παρατησει το ΒΒ, του εστειλα ποσες φορες BBmail για να του πω τα νεα της ομαδας, που ανεβηκε κλπ και ακομα δεν μου εχει απαντησει. (Τελικα οποιος ανεβαινει Α1, ξενερωνει, αρα μακρια απο μας). Ειμαστε περηφανοι εμεις τα Ειδωλα γιατι ειμαστε συνεχεια με το ματι στο κινητο στο ιντερνετ και στο σπιτι εχουμε χρονο για το ΒΒ και οχι για face, myspace και twitters... Αναλωσαμε ΠΑΡΑ πολυ χρονο ειδικα την πρωτη χρονια στην ΙΙΙ.3 για τα οικονομικα μας (εδω οι παλιοι ακομα το γηπεδο τους δεν ξερουν πως δουλευει), φτιαχνω αρχεια σε Excel και Word, βαζω συναρτησεις, παραμετρους, διαβαζω φορουμς εντος κι εκτος, διαβαζω τους ανθρωπους, τι λενε, την ψυχολογια τους...

ας πουμε μου εκανε μεγαλη εντυπωση πως μεγαθηρια της ΙΙΙ.3 δεν ηξεραν που ειναι το chat καλα καλα... αυτο δειχνει λιγη αφιερωση στο παιχνιδι...

This Post:
00
216571.28 in reply to 216571.27
Date: 5/17/2012 10:26:25 AM
Overall Posts Rated:
151151
επισης οι αλλαγες σου ειναι παικτες των 3-5 χιλιαδων μισθου κατα Μεσο Ορο, εν αντιθεση με τους τοτε 10-15 χιλιαδες δικους μου... εχει διαφορα και να πω την αληθεια σε αυτο πονταρα στα μεταξυ μας ματς απο την αρχη που ειδα τις κινησεις σου... Το καμπανακι χτυπησε με τον Γερο στα ημιτελικα, η καμπανα ηρθε ομως στους τελικους οταν εχασες λιγο αγ. κατασταση...

This Post:
00
216571.29 in reply to 216571.28
Date: 5/17/2012 1:26:11 PM
Volos Velvet Hammers
II.3
Overall Posts Rated:
105105
Δεν υπαρχει προβλημα να εχεις βοηθους παντως αν ετσι το πηρες...Απλως μου κανει μεγαλη εντυπωση ποσο γρηγορα εχεις καταλαβει το παιχνιδι σε σχεση με αλλους που παιζουν πολλες σεζον(εμενα πχ)!!!Γι αυτο σε ρωτησα αν σε βοηθησε κανεις να μαθεις ισως καποια μυστικα του game...Εγω για παραδειγμα θα ηθελα να με βοηθησει καποιος απλως απο τη παρεα μου στο Βολο ειμαι ο πρωτος που ξεκινησε το παιχνιδι οποτε δεν ειχα ποτε βοηθεια εκ των ανωθεν...Αυτο δεν απαγορευεται ουτε ειναι κακο να το κανεις!!!Αν παιρνεις συμβουλες απο καποια πιο παλια ομαδα ισα ισα για εμενα μαγκια σου!!!Αν δεν το κανεις κ εχεις μαθει το παιχνιδι τοσο καλα αποκλειστικα απο δικο σου λιωσημο τοτε 10 φορες πιο μαγκια σου!!!
Δικαιολογιες αντιθετα απ οτι μου λες(να μη ψαξω) εγω ψαχνω και θα συνεχισω να ψαχνω οσο παιζω το παιχνιδι!!!Θα ψαχνω το λογο που εχασα μεχρι να τον βρω και να σιγουρευτω γιατι εγινε αυτο!!!

Advertisement