δεν υποστηριζω κανεναν και τιποτα εδω μεσα. Και ποτε δεν εχω ζητησει βοηθεια για αγορα παικτων και συστηματα εκτος 1-2 περιπτωσεων που εκανα κατι ερωτησεις στην ομοσπονδια για το Patient αν θυμαμαι καλα οταν εχασα απο το Βελβεντο. Απλα λεω αυτο που πιστευω στο δημοσιο φορουμ και για αυτο ειχα παρει το μερος "ουδετερα" του Βαμπιρ. Ο Βαμπιρ επισης πιστευω οτι δεν ειναι καλος μανατζερ με τα θεματα των παικτων που εχει, τον θεωρω ισα ισα πολυ κακο. Ειναι πολυ καλος στις μεταγραφες, στην εισροη χρηματων.... Αντιθετως εχω γραψει και σχολια υπερ του Κατζα οταν εφευγε, μπορειτε να πατε να τα δειτε, απλα τα κολλημενα μυαλα ποτε δεν ξεκολλησαν να τα διαβασουν. Οταν εχεις βεβαια ενα ΒΒ φορουμ να σε κραζει σου φταινε ολοι, εστω κι αν γραψουν κατι ουδετερο.
Καταρχας το δευτερο ματς ηταν στην εδρα μου, αρα πλεονεκτημα. Την ανοδο την εχασες στο 2ο παιχνιδι με την Patient και οχι ενα καλο Motionακι. Λοιπον, ο SG σου οταν τον εβαλες να παιξει SF αμεσως τον κατεστρεψες. Λαθος επιλογη σου. Ενας SG οπως ο Σιρμουλης δεν κανει για SF ουτε με κανονια. Τα εσωτερικα του ειναι αχρηστα. Επισης οι παικτες μου ηταν στον παγκο απο 7-12 λεπτα, αρα μιλαμε οτι ξεκουραστηκαν αρκετα, εν αντιθεση με τους δικους σου που ηταν απο 0!-7... μεγαλη διαφορα και ειπαμε οτι το ΒΒ δεν ειναι 100% ρεαλιστικο αλλα ενταξει σε αυτο δεν χανει ακομα... Επισης να σου πω οτι οταν επαιζα την μιση σεζον χωρις αναπληρωματικο στο PG μου, γιατι αναγκαστηκα να τον πουλησω τον Ursic για να αντεξω τον μισθο του Αργκουελλες, ειδα μεγαλη αλλαγη στην εικονα της ομαδας, επεσε τελειως αποδοτικα κατα 6-7 ποντους. Με την ιδια λογικη, εξηγηστε μου το 0 - 9 στα τριποντα του Αργουελλες, εξηγηστε μου τα 8 ribs του Σιρμουλις με μολις 4 στα skill του εναντι 7 του Ρικοφ... Το ειχα ξαναπει, οι μισθοι ηταν τεραστιοι για την αξια των παικτων σου, και για αυτο τους αγορασες φτηνα...
Η επιτυχια μου σαφως εχει και ενα κομματι τυχης, κατι το οποιο δεν ειχα ολη την κανονικη σεζον, αλλα φιλε Μιχο μην ψαχνεις να βρεις δικαιολογιες σε Βαμπιρια και "βοηθους". Δεν μοιραζομαι την ομαδα μου ουτε για αστειο και μαλιστα να σου πω οτι το εν λογω παιδι εχει παρατησει το ΒΒ, του εστειλα ποσες φορες BBmail για να του πω τα νεα της ομαδας, που ανεβηκε κλπ και ακομα δεν μου εχει απαντησει. (Τελικα οποιος ανεβαινει Α1, ξενερωνει, αρα μακρια απο μας). Ειμαστε περηφανοι εμεις τα Ειδωλα γιατι ειμαστε συνεχεια με το ματι στο κινητο στο ιντερνετ και στο σπιτι εχουμε χρονο για το ΒΒ και οχι για face, myspace και twitters... Αναλωσαμε ΠΑΡΑ πολυ χρονο ειδικα την πρωτη χρονια στην ΙΙΙ.3 για τα οικονομικα μας (εδω οι παλιοι ακομα το γηπεδο τους δεν ξερουν πως δουλευει), φτιαχνω αρχεια σε Excel και Word, βαζω συναρτησεις, παραμετρους, διαβαζω φορουμς εντος κι εκτος, διαβαζω τους ανθρωπους, τι λενε, την ψυχολογια τους...
ας πουμε μου εκανε μεγαλη εντυπωση πως μεγαθηρια της ΙΙΙ.3 δεν ηξεραν που ειναι το chat καλα καλα... αυτο δειχνει λιγη αφιερωση στο παιχνιδι...