пропоную свій огляд матчів 5-го туру Суперліги ББ:
ЗАХІД
B.K.Leonisvit #Strij# - Metallist Kharkovпісля першої поразки цього сезону в регулярці, чемпіон та володар кубку України буде намагатись довести, що та поразка була швидше непорозумінням та, можливо, недооцінкою суперника. саме тому харків'яни намагатимуться завдати першої поразки команді із Стрия, яка в свою чергу, скоріше за все, буде готуватись уже до наступного домашнього матчу проти ще одного з лідерів конференції, а також до важкого виїзного кубкового матчу.
тому мій прогноз на матч: 85% на 15% на користь господарів.BBoyz - Big White Tigers більш цікавий на рахунок прогнозів матч по причині, що гостям конче необхідна буде хоч одна перемога на цій неділі. питання в якому матчі вони будуть намагатимуться її здобути: сьогодні, чи можливо у вівторок на домашній арені, але проти грізного Металіста? важко відповісти на це запитання, але після сьогоднішньої гри буде більш-менш все ясно) також слід не забувати, що тиграм після домашньої гри очікує складний виїздний матч. хоча на рахунок кубкових матчів, то більше повезло саме їм.
мій прогноз на матч: 65% на 35% на користь господарів.Ukranian Wariors - Jazzmen по підбору гравців гості явні фаворити сьогоднішньої битви, тому було би все ясно, але є одне велике АЛЕ :) наступну гру джазмени проведуть з ботом + в кубку у них слабенький суперник, в принципі як і у воїнів. та і ніхто не відміняв правило мотсу проти піку та й ще на домашній арені. тому сказати, що явна перевага на стороні гостей ніхто сказати не може.
мій прогноз на матч: 60% на 40% на користь гостей.Kharkov Russians - Piramida повезло тобі Немос, що далі говорити...)) граєш з ботом та ще й вдома, та ще й ти тверезий, тому, напевно, не ступиш з розстановкою на матч)
мій прогноз: 99,99% на 0,01% на користь господарівСХІД
SUMY DEVILS - Stoned Pimps матч буде досить цікавий, враховуючи те, що він буде проходити на арені Пімпс та його будуть транслювати по ТВ ) по складу сумчани сильніші та й після виліту з розіграшу кубку країни, вони, незважаючи на пости їх менеджера ( :) ), будуть намагатись виграти цей принциповий матч у свого конкурента по лізі. господарям також треба буде здобути хоч 1 перемогу на цій ігровій неділі, то чом би її не здобути при підтримці своїх вболівальників та армії тв-глядачів?!
мій прогноз на матч: 50% на 50% - перемогла дружба :) Basivka Stars - BC Azovmash після продажі Веремка у Базівки практично немає висококласних гравців, тому не знати що і не знати як зможе завадити Азовмашу не виграти у цьому матчі. можливо Базівка націлилась на кубок у цьому сезоні і можливо її трансферні придбання ще попереду, перед попаданням на серйозних кубкових суперників. поки що в цьому плані їм везе) у Азовмаша після цієї гри очікує дуже важкі 2 виїздних матча - у Суми до місцевих дияволів та в кубку до середняка вітчизняних клубів.
та все ж мій прогноз на сьогоднішній матч: 90% на 10% на користь господарівBC Odessa-Mother - B.C. CHERNOMORETS Капрі, ти мій брат по сьогоднішньому матчу )) + ти ще не бухаєш, вроді) тому давай 1 1-го привітаєм з другою перемогою в Супрі ))
мій прогноз: 99,99% на 0,01% на користь господарівRяboff best - Kharkov Dolphins 68 чи зможе Рябов і його банда справитись в гостьовому манежі проти доволі сильних, хоча і не в найкращій формі, харківських дельфінів, які ще не зазнали жодної поразки цього сезону в регулярці, але які вже поза боротьбою за кубок держави? та і чи варто це робити, якщо попереду у Самогона важлива гра проти сусідів по турнірній таблиці + кубковий виїзд до Вінниці? моя думка - ні)
тому мій прогноз на матч: 90% на 10% на користь господарівнайцікавішим матчем сьогоднішнього ігрового дня сьогоднішнього огляду визнано гру :
SUMY DEVILS - Stoned Pimps !
всім вдалої і цікавої гри! менше рендома і побільше законо