שלום לכל קהילת באזר ישראל.
שמי ברוך אני בן 43, אני מנהל את קבוצת נווה חוף בי.סי בבאזר ישראל ואני שמח להגיש את מועמדותי לתפקיד מאמן הנבחרת הבוגרת.
קצת פרטים
הקבוצה שלי בבאזר מעונה 3 בבאזר ובשעה טובה הצלחתי להעלותה לליגת העל.
למעשה רק בחמש שש עונות האחרונות התחלתי יותר להשקיע מכיון שעבודתי לא איפשרה לי זאת אני מנהל לוגיסטי בחברה שמתעסקת בעיבוד נתונים,קריאת ברקודים,מסופוני כף יד ועוד.
עד אז עבדתי שם כעובד מחסן וכמעט ולא הייתה לי גישה למחשב כך שהקבוצה נראתה כפי שנראתה.
לפני כ 4 עונות הצלחתי להיכנס למשרת מאמן נבחרת גאנה,למה בחרתי דווקא בגאנה? נורא פשוט "מדינה עם מעט מאוד משתמשים,יחסית צעירה בבאזר ושם למעשה התחלתי להבין מה זאת נבחרת,מה האחריות שטומנת בה ניהול הנבחרת כאשר אציין את חברי מעיין ואמיר מליגת העל ששנינו אז היינו בליגה 2 שעזרו לי בסקאוטינג, וכן חיפוש פוטנציאלים לנבחרת.
אני מוכרח לציין שבגאנה מאוד קשה למצוא שחקנים טובים בגלל שלמעשה אין כמעט משתמשים פעילים, אבל בכל זאת נכנסתי למשרה זו כשגאנה דורגה 95 בעולם ותוך עונה אחת הצלחתי לקדם אותה 20 מקומות למקום 75, היום היא מדורגת משהו כמו55 גם בזכותו של המאמן האיטלקי מאט שבא אחרי, וגםהמאמן שהיה לפני גם איטלקי בשם זאקרי.
המטרה בנבחרת תהיה להחזיר אותה לדרך המלך צעד צעד, זה לא יהיה פשוט אני מודיע כאן קבל עם ועדה,אינני מוכן להצהיר שהנבחרת תעלה לסיבוב השני, אולם אני יכול להבטיח שאני אעשה כל מאמץ נחוץ שהיא אכן תעלה.
חברי עוזרי הנבחרת תכלול
1.סקאוטינג יריבות: הבחור יהיה אחראי על מעקב היריבות הפוטנציאליות שלנו וכן אתייעץ עימו בנושאים טקטיים לפני המשחקים
2.עתודת נבחרת גל מאמן העתודה היוצא כבר הביע את נכונותו להמשיך בתפקידו
3.בנוסף יהיה עוד סקאוטר אחד שיהיה אחראי לקבץ מידע על נבחרות פוטנציאליות שלא מהבית בו אנו מתמודדים.
סקאוטר זה יקבל ממני הדרכה באופן אישי כיצד לעשות זאת.
אני חושב שזהו גבירותי ורבותי, אני אשמח להיות מנהל הנבחרת וכמו שאומרים הפוליטיקאים...לכו להצביע.
ערב טוב.