για την υπομονετικη,οπως λεει και ο σκαρλιους πιο κατω,ειναι ενας τροπος να χτυπησεις ενα ματς αν νομιζεις οτι δεν μπορεις να το παρεις.δεν εχεις κατι να χασεις.η αληθεια ειναι οτι το εχω δει αρκετες φορες,και το εχω παθει και μερικες.γι αυτο υπαρχοθν και τα φλιπ στην αμυνα,ωστε να μπορεις να κανεις τα αναλογα τρικ.εγω πχ παιζω συνεχως με φλιπ και παικτες σε αλλες θεσεις για λογους προπονησης ομως.συμβαινουν αυτα με λιγα λογια.
αυτος ο τραν του πυρσου πρεπει να παιζει ντοπαρισμενος.και με μενα εκανε πολυ καλο παιχνιδι,αν και ειχε 6 αγ κατασταση,και ειχαμε και διαφορα διαθεσης.δεν ξερω.ισως τα θηρια κατω απο το καλαθι που εχει ο πυρσος να του αφηνουν χωρους προκαλωντας ανισσοροποια στην αμυνα.
αυτο με το κουμπι επικυρωσης εντολων μπορει να συμβει στον καθενα.στον δικο μου αγωνα εκανα λαθος στην θεση του PG,με αποτελεσμα να παιξει ολο το ματς ο παικτης που τον ειχα,και εδωσα,για μεταγραφη,και να αφησει εξω τους βασικους μου.ευτυχως επαιξε καλα παρα την χαμηλη αγ κατασταση,αν και οπως ειναι λογικο,αυτοι που δεν επαιξαν θα επαιζαν καλυτερα.λογικα παντα.δεν ειναι ακριβως το ιδιο με το δικο σου θεμα,ομως ειμαι 99% σιγουρος οτι την ειχα κανει την αλλαγη βγαζοντας τον,αλλα τελικα ξεκινησε βασικος.το λαθος ηταν που δεν το ξανατσεκαρισα οπως θα επρεπε,αλλα με εφαγε η σιγουρια.