Pitanje je hoćemo li se naći u prvom kolu play offa. Ti možeš biti treći ili četvrti, ja mogu biti prvi ili drugi.
Prošli ciklus mi je bio težak. Prvo sam imao gostovanje protiv Malera, pa doma protiv Gruje i kup protiv Crotive. Uglavnom loše sam rasporedio snage za te tri utakmice, radio grešku za greškom. Rezultat toga je poraz od Gruje, tu sam najvjerovatnije izgubio šanse za prvo mjesto nakon regularnog dijela sezone. Nakon toga sam i ispao iz kupa od slabije ekipe. Nije bio problem u snazi tih ekipa, nego što dolaze u kontinuitetu tri solidna protivnika i još najjači Memphis Eagles kao četvrti jaki protivnik.
Nezgodan me raspored čeka i kod play offa. U zadnjem kolu igram protiv Alena Forda utakmicu koja će odlučivati o prvom mjestu na crvenoj strani. Nakon toga je prva runda play offa, pa opet Alen Ford. Tu je šansa mom protivniku u prvoj rundi, jer će Alen Ford biti u prvom planu i na njega ću udariti jačom silom. Opet, razlika je što sam do četvrtka igrao u kupu, pa sam imao 3 must win utakmice tjedno, a odsad ću imati 2 must win utakmice i prijateljsku, tako da se protiv nikoga neću štediti, pogotovo ne u play offu.
Jučer je pao Memphis, tako da mislim da ga mogu proći i u mogućem finalu, ali ima do tada tjedana.