BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > Road To Amsterdam

Road To Amsterdam (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
240468.19 in reply to 240468.17
Date: 5/4/2013 12:08:56 PM
Overall Posts Rated:
5858
aykut selçuğun oynadığı orta sahaya göre doğru taktiği kullandı kontrollü veya baskılı olsa selçuk bilindik ceza yayında hata yapıp gol yedirten adam olurdu böyle hatasını göremedik topla çok oynamadığımızdan

eğer bizim volkan arturun yaptığı gibi 1 km hızla gelen topa sanki carlos Allah ne verdiyse şut çekmiş gibi yatıp zaman geçirseydi(kart görürse finalde oynayamaz tamam ama artur kart görmedi ki) taçlara gidilmeseydi(sonuçta taçı kalecide kullanabilir forvette kime kart gösterecek?) veya herşeyi geçtim top bizi sevseydi 20 kere şişirip 1i gol olsaydı finaldeydik

ayrıca real madrid başka benfica başka takım aykut kocaman o maçları izleyip ona göre birşey çıkarsaydı sahaya daha erken buraya kadarmış diyebilirdik

artık sezona umarım sadece takviye yapılır ve sezonu kapatan selçuğun sözleşmesi feshedilir yada satılır onun dışında recep niyazın kiraya gönderilmesi lazım berkaysa ya daha çok oynayacaksa takımda kalmalı yada lige yeni çıkan kasımpaşa gibi avrupa kupasına değilde ligde tutunmaya oynayan bir takıma kiraya verilirse iyi olur

birde umarım krasic satılmaz futbol ve profesyonel oyuncuların kampları nasıl oluyor bilmiyorum ama ben kampa gittikten sonra koç hep bana acayip gelişmiş görüyorum seni dedi krasic de kalıp kondisyonunu fiziğini arttırırsa 11 in değişmez isimlerinden olur stoch da biraz kafasını 2011 e atıp oynaması lazım