Ech..
Luder pożegnał się z kadrą niezłą grą. Złapał w setnym swoim meczu double - double na bardzo wysokiej skuteczności z gry. Fajnie, że wygraliśmy. Niestety nie wszyscy zagrali, ale to już kwestia bungowania.
A teraz jedziemy dalej. Przed nami trzeci i ostatni sparing. W tej chwili poszukujemy sparingpartnera, ale wszystko wskazuje na to, że zagramy z Chile (póki co nie potwierdzone, ale kiedyś dogadane). Jeśli nie to będzie to przynajmniej równie mocny rywal.
Natomiast moje pytanie: to jak zagrać?
Wszyscy zainteresowani mogą wnosić pomysły na ustawienie w przyszłytm tygodniu. Padały już różne pomysły (sami SF/PF? a może 5 podających i reszta SF?)
Więc czujcie się wolni do poddawania pomysłów wszelakich. Gracze, taktyki w ataku, rodzaj obrony...czekam na propozycje. W chwili obecnej mam w głowie ustawienie, ale chciałbym, by ten ostatni spar był w miarę wspólnym pomysłem.
Z pomysłów podanych, ja ograniczę się do wybrania składu i ustawienia. Więc...w sumie każdy ma szansę, by według własnego pomysłu ustawić kadrę na najbliższy mecz. A który pomysł wygra...??
Co więcej, w tym tygodniu jest zjazd...nie dajcie mi podejść do komputera...bo kto wie, co dziwnego jesteśmy w stanie wymyślić w Gostyninie.Chociaż zawsze jest poniedziałek jakby coś. O ile pora sparingu nie będzie taka świetna, jak pora meczów baraży do MŚ (5:30 rano miazga).