Meggköszönheti Allennek, hogy bevágta a második triplát, megköszönheti Leonardnak, hogy kihagyta az első büntetőjét és megköszönheti a bíróknak, hogy 101-100nál nem fújtak Ginobili betörésekor faultot (végülis csak három játékos öt ütést helyezett el a karjain).
Leszögezem, nem vagyok James fan, és nem is utálom, semleges vagyok a párharcot illetően is, de szerintem amit írsz, annak az az oka, hogy még vannak rajta kívül 9-en a pályán. Ahhoz semmi köze sincs Jamesnek, hogy az ellenfél játékosa kihagy egy büntetőt, köszönetet sem hinném, hogy mondani kellene érte. Nem lehet mindent belőle levezetni. Szegény Leonard-nak remegett meg a keze, de a sors hozhatta volna úgy, hogy az Duncan vagy éppen Parker, de a sors nem úgy hozta...
Ha a hetedik meccset ugyanígy nyerné a Heat, mint ezt, akkor szerintem kijelenthetnénk, hogy nem érdemelték meg a bajnoki címet.
Ha objektíven nézzük, akkor ez egész biztosan nem így van. Van egy 82 meccses alapszakasz, van egy rájátszás, amelyekből 100+ olyan alkalmat, periódust ki lehet ragadni ennél vagy annál a csapatnál, amikor ez vagy az döntött, ennek vagy annak jobban ment. A Heat esetében is volt egy komoly győzelmi széria, amikor azon gázoltak át, akin akartak, na annak alapján például nincs az a szakmai indok, amiért azt lehetne mondani, hogy nem megérdemelten vannak ott, ahol vannak és nem megérdemelten nyernek, már ha nyernek. Láttunk ennél már cifrább párharcokat is, akár döntő volt, akár nem, és be kell látni, hogy sokszor az a bizonyos nüansz nem szimpátia alapján válogat.
Last edited by kaygee at 6/19/2013 4:32:03 AM