Hocam ne yalan söyleyim seni pek rakip olarak görmüyorum ha alırsın iki tane birer milyona kısa ozaman tamam belki :)
Yapıcı eleştiri olarak alırsan artık geçti o tek bi 100 k maaşlı adamla süpürürüm maçı olayları :)
Benim en büyük çekincem Ekselansları yakın kadrolarımız var oyunkurucu mevkiinde bizden baya iyiler bizim de tek eksiğimiz o belki son haftalarda bi sürpriz yaparız belli olmaz ligin gidişatına göre :)
İddalı gelebilir açıklamalar objektif yaklaşmaya çalıştım benim karşıdan finalist adayım Eskişehir , evsahibi avantajını da aldı en büyük sıkıntı onlardan gelir şuanki tabloya göre ..
hocam o zaman açıklayayım o 100 k lı oyuncuya teklif vereyim nasıl olsa bende kalmaz moduyla teklif verdim kaldı ne yazıkki şimdi yana döne elimden çıkarmaya çalışıyorum 0 koyacağım satılmazsa ha o adamın formu düzgün olsa bu takımla seni yenerimö o ayrı mesela iki kısaya gerek yok :)))
kasada biraz para var ama çıkmayı düşünmüyorum forum böyle hareketli olsun seneyede düşünmem ama biraz daha hareket lazım yoksa harcarım paraları :))