ей тука имам право на реплика :
... Единствения му минус е, че си е дружка с гейм мастъра ни, но перфектни хора няма.
не е верно, имам си още много недостатъци :))).
имам претенции да съм дружка и с теб :))).
иначе Сашо отпадна миналия сезон поради много фактори. най-важния е, че отдясно имаше прекалено много качество и като узери и като състояние на отборите /заплати/ . хвърли един поглед върху дясната половина миналия сезон и ще разбереш какво имам на предвид. заплатите по едно време бяха средно над 800к. само аз плащах над 1 мил. в началото на сезона бях писал във форума на лигата, че който и да отпадне ще е жалко, защото трупата си я биваше.
другия фактор беше, че в началото на сезона тренираше, в А група това почти никой не го прави, което доведе до няколко загуби, които в последствие не можа да навакса. пак подчертавам, че миналия сезон беше много зверски отдясно и всеки мач е борба със зъби и нокти между почти равностойни отбори. при все заплатите над 1 мил. и аз му играх нормал и едвам се измъкнах.
колкото до заплатите - в началото на сезона му бяха едни от най-ниските, мисля към 650к. някъде по средата ги вдигна драстично на около 900к./пак карам малко на памет/, но вече каруцата се беше обърнала и Сашо си го знаеше.
отделно направи 3-4 загуби или с ОТ или с бъзер, което вече си е въпрос на късмет.
и най-накрая - съперника в плейаута. Арамазов си е динозавър в тази игра и винаги се играе трудно срещу него/когато му се играе де :)))/ + домакинското предимство ... не виждам нищо срамно да изгубиш такъв плейаут.
та такива ми ти работи.
този сезон сте се събрали много качествени отбори и ще е интересно при вас.