Dumba, daj vrati se svojim ustipcima. To ti najbolje ide
Ovo nije moj tim, vec tim zajednice, pa je normalno da svako moze nesto da predlozi i da bude ukljucen u moguci rasplet situacije. Ne vidim nista lose u tome, pogotovo sto smo vec izborili plasman u drugu rundu. A sto se tice mog bivstvovanja na "klupi", mislim da bi trebao prvo da se informises koliki je ovo posao, pa tek onda nesto da piskaras.
Ali dobro, ti si najpozvaniji da pricas o radu reprezentacija. Ipak si napravio toliki broj reprezentativaca, izdrzavao igrace sezonama i da ne zaboravimo cimanje oko objasnjavanja treninga stotinama novih menadzera
A sad samo zamisli da Sale Đorđević radi isto što i ti.
Da za svaku veliku odluku on pita javnost Srbije za mišljenje, jer želi da svako bude uključen u mogući rasplet situacije.
Kao što sam ti već napisao, daj lepo novu temu sa anketom o tome šta treba raditi pa da glasamo.
Ali obavezno daj opciju i OSTALO, možda neko ima neko razmišljanje koje ti nisi stavio pod opciju 1 i 2.
Ipak smo mi zemlja sa 7 miliona selektora, glupo bi bilo da nas ograničiš na odgovor pod A i odgovor pod B.
Tako da onda lepo ti i tvoj stručni štab možete da se fokusirate na "pravljenje tolikog broja reprezentativaca, izdržavanje igrača sezonama i, da ne zaboravim, cimanje oko objašnjavanja treninga stotinama novih menadžera". Sve bitne odluke prepusti anketama i milionima srpskih selektora.
Pohvalio bih tvoj dosadašnji rad u reprezentaciji (a i rad celog stručnog štaba), ali me strah da se to pogrešno ne shvati, pa zato neću, jer, koliko vidim, ovde se teško vari kad neko nekom čestita.
Rekao sam dosadašnji, jer budućeg teško da će biti, pošto je sve prepušteno zajednici, jer ipak je ovo tim zajednice.