BuzzerBeater Forums

România - I.1 > Statisticile RBBA

Statisticile RBBA

Set priority
Show messages by
This Post:
00
284201.20 in reply to 284201.19
Date: 1/1/2017 10:52:12 AM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
misto, cea mai buna aparare din RBBA, si intr-un sezon in care nivelul RBBA era foarte ridicat. Jibou avea vreo 950k salarii, eu vreo 900k iar Ares vreo 850, iar restul era si ei sus

From: Otis

This Post:
11
284201.26 in reply to 284201.25
Date: 1/29/2017 2:26:25 PM
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
451451
Second Team:
The D-fenders
eu sunt mega incantat de aceste statistici dar cred ca tb tinut cont de faptul ca statisticile trebuie ajustate, acestea fiind raw numbers.
daca o echipa castiga meciuri 80-70 fiindca joaca incet, in loc de 110 la 90 cand joaca rapid, mi se pare misleading sa zici ca prima echipa are aparare mai buna. nu e ca la fotbal unde o aparare care ia un gol e mai buna decat una care ia 3.

in buzzewr-manager, la statisticile pe echipe iti zice ca de exemplu ce procentaj a avut fiecare echipa si ce procentaj au avut adversarii impotriva lor.
e pacat ca unele meciuri sunt pur si simplu abandonuri, cum am facut si eu in meciul cu cele mai putine pct marcate de o echipa., dar pe parcursul unui sezon se echilibreaza.

cea mai curioasa statistica mi se pare % de libere al adversarilor impotriva unei echipe. ala mi se pare ca e un cadou sau un blestem. daca la sf de sezon adversarii mei au dat 0% dfe la liber, liar la un altul adversarii au dat 80% asta mi se pare mare noroc pt minie. zic asta fiindca procentajul de libere, nu numarul de incercari sau reusite, se refera l ao statistica la care nu poti face nimic ca sa o influentezi. adica pot influenta o echipa sa nu bata libere (batandul-l mar sau mancand bataie mar) dar daca el ajunge sa bata libvere nu am cum sa-l fac sa le rateze.

This Post:
00
284201.29 in reply to 284201.28
Date: 2/7/2017 4:06:07 PM
Danube Delta
RBBA
Overall Posts Rated:
131131
Second Team:
Danube Delta Intl.
Dar ai observat ca etapa trecuta unul din juc lui SIbiu a avut mark negativ ?!
Si-o fi dat cos la propriul panou, sau poate si-a faultat coechipierii.

Cat de prost putea sa joace sa fie sub zero ?!

Advertisement