BuzzerBeater Forums

Slovenija - II.2 > Sezona 48

Sezona 48

Set priority
Show messages by
From: Deschamps

This Post:
00
301740.19 in reply to 301740.18
Date: 2/15/2020 1:48:58 PM
Kerlci
III.7
Overall Posts Rated:
15071507
Second Team:
Kerlci II
Čestitke finalistoma

Favoriti so verjetno vseeno Croatoansi, mislim tudi, da bi bila za Teličke dolgoročno prva liga bolj minus kot plus, sploh če bi se tam trudili biti konkurenčni. Za tako mlade ekipe čas definitivno še prihaja, previsoko letanje v prvih sezonah ponavadi pomeni tudi hud padec kmalu zatem. Brez zamere, moje mnenje ;)

No, mi gremo pa tudi v tretjo tekmo, ki mislim, da bo kar izenačena.

From: Fichalada

This Post:
00
301740.20 in reply to 301740.18
Date: 2/15/2020 2:17:01 PM
Overall Posts Rated:
122122
Hja, če gledam zgolj svojo ekipo sem prepričan, da nimajo fantje kaj delati nižje od prve lige. Ko pa odprem tvojo stran, pa malo bolj resno vzamem finale. Čeprav imam mogoče na papirju nekaj prednosti, se je danes videlo da znava oba malo tvegati in zmagati taktično, tako da se lahko tudi sam opečem.

Da odgovorim še Kerlcu: To je bila tretja tekma, ki so sem jo tu pa tam spremljal. In moram reči, da je izgledalo, kot da so Titani na dobri poti do tistega scenarija, ki sem ga že prej omenjal... 13-9 pa izpad. No, serije seveda še ni konec, da se ne zarečem, ampak dobro odigrano :) Berlak še kr miga.

From: guchy

This Post:
00
301740.21 in reply to 301740.20
Date: 2/15/2020 3:09:05 PM
Telički
II.2
Overall Posts Rated:
44
Second Team:
Telički II
Se strinjam s tabo Kerlci, da dolgorocno se ne bi obneslo. Moj plan bi bil v primeru uvrstitve izkoristit in pridobiti cim vec denarja. Ekipe verjetno ne bi prav veliko spreminjal, verjetno bi se osredotocil na pokal in povecal dvorano. Ceprav nikoli ne veš, lahko pa da bi bil z zamenjavo centra, povsem konkurencen za 5-7 mesta.
Podobno kot ti, so mi ze rekli pred dvema sezonama pa sm se nekako obdrzal, povecal dvorano in "pomladil" ekipo. Glede na to da sm imel se prejšnjo sezono vse svoje nosilce stare 34-35 let. :-) Ampak kot sm ze takrat reku, js zelim borbo, drugace mi ni zanimivo igrati :-) tudi ce mi po ne vem kaksni sreci rata prit v 1.ligo se ne mislim kar predati.

Itak pa to sezono nisem imel sploh plana, da se bom boril za 1.ligo. slucajno je na koncu sezone naneslo, da sm dokaj poceni dobil par dobrih igralcev. And here we are :-)

Fichalada-definitivno imas boljšo prvo peterko kot jaz. Kar me lahko reši so moje rezerve/menjave, ker se mi zdi da imam daljso klop kot ti.
Kar se taktike tice je pa povsem odprto. Oba imava dobre igralce ma centerskih kot na branilskih polozajih in je res vprašanje kako bova igrala. Še sam ne vem kako se bom odločil. Do danes sem bil preprican da bos proti Celjanom igral na zunanje polozaje, pa sm se orng zmotil. Ampak zato je koncnica tako zanimiva, ker tudi sam rad spreminjam taktiko v koncnici. Zato pa moram za torek sestavit tako taktiko, na katero ne bos pomislil ;)

This Post:
00
301740.22 in reply to 301740.21
Date: 2/15/2020 3:21:29 PM
Overall Posts Rated:
122122
Hehe, mislim da so bili tudi Celjani prepričani, da bomo igrali na zunanje položaje ;)

Ne, iskreno sem to ekipo sestavljal zadnjih 10 sezon ravno s tem v mislih, da lahko branimo vse položaje in napadamo na vse načine.. Tako da najbrž tudi jaz do zadnje ne bom vedel, kako bom pristopil. Mislim da niti ni tako važno. Mogoče malo pogledam, nad koga spustim Beresa, da ga poje (danes je tisti Grk, ki želi biti MVP, imel maaaalo slabšo tekmo, ker ga je kril Beres)...

Kar se tiče prve lige - sem bil že dvakrat, enkrat izpadel namerno, lani pa po pomoti, se mi ni dalo toliko igrati, pa sem še v samem boju za obstanek pozabil nastavit postavo. Kar se mene tiče, ni noben bavbav tista liga.. V prvo sem bil na podobnem kot ti, ekipe še nisem pripravil, ampak sem opazil da je bila druga liga tisto leto precej šibka, pa sem kupil centra in napadel - in jo osvojil. Potem sem kupil še dva igralca za prvo ligo, takrat je bil moj "War Chest" še precej obsežnejši, pa sem bil že v prvo v končnici. Tako da res ni nevem kaj. So pa prihodki noro višji :)

This Post:
00
301740.23 in reply to 301740.22
Date: 2/15/2020 3:50:14 PM
Telički
II.2
Overall Posts Rated:
44
Second Team:
Telički II
Sicer si nisem podrobno ogledoval ekipe v prvi ligi, tako da govorim bolj na pamet, samo ne vem ce so vse ekipe toliko boljse, da ne bi na koncu pristal na 6 mestu. Potem je pa itak 50:50 sans za obstanek.
Hja mogoce sm si izbral napacno sezono za napad, ker si na papirju boljsi nasprotnik. In bi blo lazje ce bi igrala samo eno tekmo, bi imel vec sans da te presenetim. Ampak kot sm reku, je prislo slučajno. Sej verjetno bom zaradi tega v koncnici skupno izgubil 200k, ker imam kar drago ekipo. Ampak jbg ni to spet toliko denarja, da bi zaradi tega nazadoval v razvoju ekipe.

From: Eli

This Post:
00
301740.24 in reply to 301740.19
Date: 2/16/2020 6:26:57 AM
New York Titans
III.6
Overall Posts Rated:
7272
Narobe sem taktično odigral, in še nekaj malenkosti, tako da ja gremo v 3 odločilno tekmo.

From: Deschamps

To: Eli
This Post:
00
301740.25 in reply to 301740.24
Date: 2/18/2020 1:48:10 PM
Kerlci
III.7
Overall Posts Rated:
15071507
Second Team:
Kerlci II
Čestitke Titanom za zmago in zaslužen obstanek. Čeprav je bilo nekaj mutnih posla pri poškodbi Korena na začetku tekme . S tem se mi je rotacija igralcev močno podrla in ni bilo več nekih resnih možnosti...

Kakorkoli, jaz bi seveda raje obstal, ampak glede na trenutno fazo v kateri je moja ekipa, je tudi izpad sprejemljiv in verjamem, da se bomo kmalu vrnili - najprej v drugo ligo, potem pa še višje.

Last edited by Deschamps at 2/18/2020 1:48:50 PM

This Post:
00
301740.26 in reply to 301740.25
Date: 2/18/2020 2:52:38 PM
New York Titans
III.6
Overall Posts Rated:
7272
Čestitke za borbo, uspešno prenovo ekipe ti želim ter takojšen povratek v II. ligo.
Poškodba je naredila svoje, in se je potem Dobrinja razmetal 😄
Veliko sreče pa se vidimo mogoče spet čez 1 sezono.

This Post:
00
301740.27 in reply to 301740.26
Date: 2/18/2020 2:53:38 PM
New York Titans
III.6
Overall Posts Rated:
7272
Bodo pa iz rdeče konference izpadle kar 4 ekipe, dominanca modre strani.

This Post:
00
301740.28 in reply to 301740.23
Date: 2/22/2020 1:14:18 PM
Overall Posts Rated:
122122
No pa se vračamo v prvo ligo.

Bravo Teličkom za borbo! Finale je super uspeh, če ne bi naletel ravno name pa bi lahko bilo še kaj več. Tokrat morava priznati, da je šlo za precej enostransko borbo. Na prvi tekmi smo si po treh četrtinah nabrali 30 točk prednosti, nato posedli nosilce in razlika se je nekoliko zmanjšala, na drugi tekmi pa je bilo po treh četrtinah 28 točk v korist Croatoansov in podobno nadaljevanje kot v prvo.

Na drugi tekmi sta Boros in Beres pokazala, da znata biti ob dobri pripravljenosti res dominantna. Sem odpustil trenerja, treninga je konec za nekaj časa :) Mislim, da se mi je lepo posrečil prvi poskus izdelave igralcev do konca.

Sicer pa glede na to kako imam postavljene zadeve predvidevam, da ne bo predolgo minilo, preden se vračam v katero od drugih lig, tako da I'll be back ;)

This Post:
00
301740.29 in reply to 301740.28
Date: 2/22/2020 1:42:13 PM
Telički
II.2
Overall Posts Rated:
44
Second Team:
Telički II
Čestitke za zasluzeno zmago :-) se strinjam, mislim da nisem bil niti blizu zmage. Vem pa kje se moram okrepit naslednjo sezono. Verjetno bom spet popolnoma prenovil ekipco :-) ampak vazno mi je, da imam zastavljene cilje.
S sezono sm pa zelo zadovoljen. Naoredujem hitreje od pricakovanj. Tu mislim na vecanje dvorane in pomladitev igralcev.
Res odvisno kako si si splaniral zadeve, samo mislim da imas tudi za prvo ligo kar dobro ekipco in upam da ti bo ratalo ostati v prvi ligi :-) bom navijal zate, kot navijam za Savlje in Leno, ki sta bila prav tako v ligi 2.II :-)

Advertisement