BuzzerBeater Forums

BB Israel > עדכון - שינויים במנוע

עדכון - שינויים במנוע

Set priority
Show messages by
From: yanivsag

To: Ehud
This Post:
00
55425.19 in reply to 55425.15
Date: 10/29/2008 9:13:15 AM
Overall Posts Rated:
88
שמעו - מה זה מסירות??

אס' זה לא מסירות.

האס' מושפעים גם מאחוזי הקליעה של השחקנים שלך - כי אם החטיאו זה לא נחשב אס' - אבל זה עדיין לא אומר שלא היית מסירה טובה והאופנסיב פלאו נמוך...

נכון,
אבל האחוזים הנמוכים משפיעים גם על זריקות שבאות מאסיסטים וגם על כאלה שלא באות מאסיסטים באותה מידה
למרות שאני מניח שגם הדרייבינג משפיע כאן
ועוד כל מיני דברים אחרים
כלומר דרייבינג גבוה מאד
יוריד את מספר האסיסטים וכו'

מנוע לא פשוט...

Last edited by yanivsag at 10/29/2008 9:13:59 AM

This Post:
00
55425.20 in reply to 55425.16
Date: 10/29/2008 9:51:43 AM
Overall Posts Rated:
1010
אני אצטרף לאהוד ששכחתי להגיד שכמובן זה הרבה תלוי בקלעים שלך וזה מקשר אותי גם לנושא ארתור.. האחוזים מתבטאים ברמת הקליעה והיכולת בהתקפה של הקבוצה.. וההצלחה בטקטיקה כמובן . ברור שיש לך קלעים מדהימים אבל אולי דווקא כשיש מסירות טובות הזריקות לא מסתיימות בסל זה גם דבר שצריך לקחת בחשבון אולי יש פה רק עניין של מקריות וקח גם בחשבון שבמקרה של יותמרז הוא משחק פנימה אל תשכח , זאת טקטיקה שמניבה קצת יותר מסירות מטקטיקות אחרות בדר"כ.. גם ארתור לא חסך העונה בטקטיקה הזאת ולך זה מתאים במיוחד לדעתי עם שדה והגבוהים הטובים ..

אל תשכח גם שהחישוב שאתה עושה לא כולל את הגביע עד כמה שזכור לי .. רק את הליגה . וכן כמו שאתה אומר המנוע הוא די מורכב ומשוקלל מהרבה דברים אבל אין לך על מה להיות מאוכזב כי המצב יכול להתהפך עונה הבאה כשתשנה אולי מעט טקטיקות ותשחק עם הרוטציות .. הפוטנציאל למסירות ברמה גבוהה קיים ולכן אין לך מה לדאוג זה יגיע בסוף .

This Post:
00
55425.21 in reply to 55425.20
Date: 10/29/2008 1:23:14 PM
Overall Posts Rated:
55
קודם כל אני שמח שאני קיבלתי עת הערך "נושא " מפי מאמן הנבחרת.
לכבוד הוא לי!
הרשה לי לתקן אותך בקטנה עופר :
כמעט ולא שיחקתי פנימה העונה כי בקבוצה שלי ברגע שאני משחק פנימה אני פוגע בגארדים שלי שכמעט ולא זורקים משלוש ויש לי בממוצע 40% לשלוש כך שמבחינתי זו פגיעה רצינית.
לקבוצות שיש להם שחקני פנים מעולים וגארדים פחות טובים זה בהחלט מתאים.
אני חושב שהדבר החשוב ביותר זה איזון ברמה בין גבוהים לנמוכים ואז די קשה להפתיע אותך בסגנון כלשהו.
דבר נוסף בקשר לאסיסטים ששמתי לב זה כאשר לפוינט או לגארד יש דרייבינג גבוהה מאוד הוא יעדיף ללכת לבד לסל ופחות למסור.
תודה לאהוד על התירגום המהיר ואני חושב שהשינויים הם טובים אבל יחסית מינוריים.

This Post:
00
55425.22 in reply to 55425.21
Date: 10/29/2008 2:04:47 PM
Overall Posts Rated:
88
מבחינה לוגית, עניין הדרייבינג הגיוני אבל גם הוא לא מיושם אצלי... למעט מתי שדה, אין לי אף שחקן עם יותר מ9 והחבר'ה עדיין לא מרבים למסור, כולל נפתלי עם ה12 במסירה ו8 דרייבינג בלבד.
כמו שאמרתי קודם, יש לא מעט דברים במנוע הזה שאין לי מושג ירוק בהם.

Last edited by yanivsag at 10/29/2008 2:06:33 PM

This Post:
00
55425.23 in reply to 55425.21
Date: 10/29/2008 3:12:02 PM
Overall Posts Rated:
1010
לכבוד הוא לי ארתוריה ! :)
ותודה שחשפת בפנינו את הקלפים שלך .. יניב ועומר מבסוטים עכשיו לקראת הפלייאוף ;)

עכשיו ברצינות , אתה צודק.. וכל אחד עם הגישה שלו ואתה בגישה נכונה אבל יש משחקים מול יריבה שעדיפה בעיקר בהגנה אחת ולכן אפשר להרשות להתמקד בהתקפה מסויימת על חשבון הגארדים/גבוהים שברמות שהם נמצאים אצלך ובגיוון גם כן אמורים לקלוע בכל טקטיקה.. וגם הציון וההצלחה אמור להיות מאוד גבוהה ..

אני חושב שזה די משעמם לשחק בטקטיקה מסויימת כל הזמן .. אני אישית כן ככה כי אין לי המון אופציות עם הסגל הקיים לצערי הרב אבל הייתי משתוקק לשנות טקטיקות ממשחק למשחק עם אופציה להצליח בשניהם באותה מידה וברמה גבוהה ואני מאמין שגם זה יקרה בעתיד כשדברים יסתדרו ויזרום קצת יותר כסף .. הכלכלה החדשה קברה אותנו ! יניב זאת התבכיינות חד פעמית אז להתחשב בבקשה .

This Post:
00
55425.24 in reply to 55425.23
Date: 10/29/2008 3:30:49 PM
Overall Posts Rated:
88
חבל שאמרת.
לא שמתי לב, אבל עכשיו כשאני יודע אני חייב לכנס את הוועדה
אלה החוקים!

לגבי הטקטיקות
זה באמת כיף לנסות טקטיקות חדשות
בתור אחד שניסה את כולן העונה,
אבל זה הרבה פחות כיף להפסיד שמונה מתוך עשרה משחקי חוץ
ועוד פחות כיף לגלות שאין לך שום ממצאים לגבי היעילות של השיטה שניסית
ובעצם ההפסד היה לחינם...

This Post:
00
55425.25 in reply to 55425.24
Date: 10/29/2008 4:16:26 PM
Overall Posts Rated:
1010
העיקר שאתה בפלייאוף.. ובעונה גרועה כזאת שלך בכל זאת הגעת למקום השני אחרי ארתוריה אז אני מאמין שאתה מרוצה בסך הכל..

עכשיו כשאתה יודע קצת יותר בנושא הטקטיקות אולי זה גם יעזור בפלייאוף.. עכשיו מתחיל המאני טיים וכל מה שהיה עד עכשיו תחשיב להיסטוריה.. זה הכיף שאתה משחק עונה סדירה שלמה כדי להגיע לשלב המכריע והחשוב ושוכחים את מה שהיה כל העונה ואתה יכול פתאום להגיע לגמר ולזכות באליפות ולא לזכור ביכלל איזה עונה קטסטרופה הייתה לך .. אז תתחיל לחמם מנועים..

אני בכל מקרה מאחל לכולם בהצלחה בפלייאוף ואני חושב שהדיון הזה קצת יותר שייך לפורום בליגת העל אז כדאי שנעבור לשם ..

From: Ehud

This Post:
00
55425.26 in reply to 55425.25
Date: 11/6/2008 1:51:19 PM
Overall Posts Rated:
274274
בעמוד הטקטיקה תורגמו האפשרויות השונות לגבי ההתייחסות של המאמן לבעיית עברות.

אני רוצה לציין שאני דיי מרוצה מהאפשרות הזאת.

היום במשחק אימון שלחתי רק 5 שחקנים בתקווה ש2 שחקנים יקבלו 48 דק' מלאות בעמדות רלוונטיות בשביל לקבל אימון מלא.

אז רשמתי למאמן להקפיד על ההרכב, ולא להחליף במידה של בעיית עברות - וכך היה - כולם שיחקו 48 דק' כמו שרציתי.

מקווה שכולם הבינו את השינוי וילמדו להשתמש בו בחוכמה.

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: guyking

To: Ehud
This Post:
00
55425.27 in reply to 55425.26
Date: 11/6/2008 2:35:40 PM
Overall Posts Rated:
11
אתה צודק, זה שינוי מאוד טוב, אבל לדוגמא היום אני עליתי ואמרתי למאמן לא להחליף בבעיית עברות ואחד השחקנים שלי היה עם 4 עברות בסוף הרבע הראשון... ברבע השני נראה לי הוא יצא... זה לא בהכרח כל כך טוב. היה עדיף אם הייתי יכול להגדיר מזה "בעיית עבירות", לדוגמא לכתוב שאם לשחקן יש 3 עברות ברבע הראשון תוציא אותו או משהו כזה...

From: Ehud

This Post:
00
55425.28 in reply to 55425.27
Date: 11/6/2008 3:05:09 PM
Overall Posts Rated:
274274
הכי טוב היה אם היית יכול להחליט לבד אבל אין מה לעשות - בסופו של דבר ההוראות הן אוטומטיות ומה שאפשר זה להוסיף עוד ועוד ערכים שאנחנו נוכל להגדיר מראש.

צריך לזכור שהחילופים במצב של לא להושיב עם בעיית עברות מתחשבת באיכות של המחליף שלך.

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy