Zgodnie z obietnicą opracowałem swój osobisty ranking;]
skala (1-20) przy czym 20 to tylko Kings of Magic mogą dostać:P (żartuje oczywiście)
Pokusiłem się też o kilku zdaniową charakterystykę każdej z drużyn:
1.Wroclaw Hippos (18) - moim zdaniem po opuszczeniu (szczęśliwym wygraniu zemną dwumeczu:P) przez Da Bullets to ta ekipa w moich oczach jest najśliniejsza. Najbardziej zbilansowana i groźne wszędzie.
Największa gwiaza: Januszko SF.
Mój bilans(1-2) ale to się zmieni:D:D:D
2.Rugi Team (16) - powiem tak, ma gadów pod koszem że aż strach;] Takie staty jakie wyciagnał w tamtej rundzie to pozazdrościć tylko;] Są silni ale tylko pod koszem. Liczyłem ze będzie musiał kogoś sprzedać z tych gigantów ale według moich obliczen jeszcze nie musi...niestesty:P hehe
Największa gwiazda: Polski wieżowiec Krzystala.
Bilans:(3-0) i mam nadzieje ze to zero tam zostanie;]
3.Kings of Magic (16) - napewno nie czuję sie gorszy od Rugiego, od elitario troszeczkę;] wiecej o sobie nie będę pisał;p
4.Płyty Grajewo (14,5) - jest to kolejna ekipa która preferuje szybko przycisnąć piłkę pod koszem;] Ale pod koszem niema az tak napakowanych sterydami zawodników jak np Rugi. Jest to ekipa która w tym sezonie będzie się liczyć w walce o najwyższy cel.
Największa gwiazda:Janosik PF
Bilans(2-0) no i takie bilanse mi się podobają;]
5.DUDIES (11) - ta drużyna powinna się nazywać nie DUDIES tylko Nabzdyk, chyba wiecie oco mi chodzi;] jestli ten zawodnik jest w formie to jest groźny dla wszystkich ekip z naszej ligi, jesli nie to juz z wygrywaniem ma problemy;]
Największa gwiazda: Nabzdyk SG
Bilans(6-3)
6.Witcher TEAM (11) - powiem ze to moze byc taki czarny koń naszej ligi, ekipa podobna do Hipposów tez równo zbilansowana.
Największa gwiazda: Peppinck PG
Bilans(0-1) trzeba wziąć rewanż
7.Crazy Penguins(11) - spadkowicz, jak narazie dla mnie zagadka, terminarzu to on dobrego niema w tym sezonie;] Rugi i elitario zbyt gościni nie byli;]
Największa giwazda:Chen
Bilans(0-0)
8.iroplock (10) - drużyna która też lubi zaatakowac głownie spod kosza, niedawny beniaminek który pewnie się nam w tym sezonie rozkręci
Największa gwiazda:Rzadkosz
Bilans(1-0)
9.DADE WROCŁAW (10) - dziwna drużyna w moim mniemaniu, manager się nia prawie nie zajmuje, loguje się tylko aby jej nie stracić ale to nie przeszkodziło jej w awansie do finalu konfy. To tylko świadczy o słabości mojej konfy;/
Największa gwiazda: Pasiner
Bilans(5-2)
10. kobaski (10) - drużyna która głownie jest mocna w taktyce, wie, gdzie i kogo wystawić aby uprzykrzyć mecz rywalowi, sam tego doświadczyłem;]
Największa gwiazda: Gruszkowski SG
Bilans(1-3) w tym przegrana w PP, czas najwyższy na pokonanie tej ekipy ale jak dalej będzie CT dawać na mnie to może być ciężko.
11. Goodfellows (9) - najgroźniejszy z beniaminków pewnie namiesza w tym sezonie:/
Największa gwiazda: Tul
12. ZBI ROCKETS (9) - awansował do ligi chyba razem zemną, zna tą ligę jak własną kieszeń ale doświadczenie jak narazie nie przełożyło się na wyniki ale mam nadzieje ze się jeszcze rozwinie;]
Największa gwiazda:Nieradzik
Bilans(6-2)
13. Dominikus Czestochowa (8) - to jest jego 3 sezon w naszej lidze. Ciekawa drużyna ale chyba w tym sezonie nie namiesza w czołówce. Chodz pewnie w PO spokojnie się znajdzie.
Największa gwiazda: Pirondini
Bilans(3-1)
14. Crazy Tramps (7) - beniaminek narazie zagadka
Największa gwiazda: Eltz
Bilans(0-0)
15. JKKS WAŁBRZYCH (5) - beniaminek, pomęczy się aby utrzymać się w tej lidze
Największa gwiazda: Urbanek
Bilans(0-0)
16. Bestpoint Gdynia (5) - beniaminek który pewnie niezbyt się cieszy że trafił do naszej ligi;]
Największa gwiazda: Zarkiewicz
Bilans (0-0)